Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
Honorata02 wrote:Ja dzisiaj się czuje całkiem dobrze. Ja caly czas jestem w domu dopiero jak do jutra nie urodze w poniedzialek mam jechac na wizyte do szpitala. byłam na zakupach jak pisałem wcześniej, przygotowalam obiad i nawet wymienilam pościel i posprzatalam cały dom wraz z myciem podłóg.
Podziwiam Cie i trzymam kciukiPia88 lubi tę wiadomość
Szs -
nick nieaktualnykasiek2620 wrote:Cześć dziewczyny.
Jestem nowa na tym wątku.Niektóre nicki są mi znajome z innego tematu Moje leczenie opisane w stopce.
Obecnie jestem w Antrum i zastanawiam się nad przniesieniem do innej kliniki. Padło na Angeliusa. Zastanawiam się nad lekarzem prowadzącym.Zdecydowałam się na dr Paligę . Dzwonilam dziś do kliniki i niestety termin najwcześniej na czerwic al jeszcze nie zapisują. Wstępnie zapisałam się na kwiecień do dr Mańki ale nie jestem przekonana. Poradzicie coś?A może któraś ma termin z ktorego nie będzie korzystać do dr Paligi?
Hej. Ja jestem pacjentką dr Mańki i bardzo Go polecam. Ale jeśli nie jesteś przekonana, to czekaj na termin do dr Paligi. Lekarzowi trzeba ufać, inaczej to nie ma sensu 😉evkill, Bejzi, Pia88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaurola wrote:Ja to dziewczyny chyba znów cykl będę w plecy 😐 mam nadzieję ze te objawy owulacji to właśnie bol z jej braku
Trzymam kciuki za resztę.
Ale dlaczego? Ból jajników o niczym nie przesądza. Mnie paradoksalnie najbardziej bolały w cyklu, jak się potem okazało, bezowulacyjnym. Uszy do góry i czekamy na wizytę 😊aurola, Pia88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzapiro wrote:Czy Was też tak przeraża sytuacja w Polsce.. Ja kurde nie rozumiem jak może być taka ignorancja w spr klimatu, jak węgiel jest wazniejszy od życia i zdrowia własnych dzieci..
Szapiro mnie powoli wszystko w tym kraju zaczyna przerażać 😥czekamynadzidzie, Pia88 lubią tę wiadomość
-
czekamynadzidzie wrote:Kate85 cuda się zdarzają! Trzeba mocno wierzyć!
Słuchajcie u mnie sie okazało, że te 2 niepewne komórki się zapłodniły!!! mamy 5 zarodków!!!! Jeden już ze mną na pokładzie! 8b chyba (ale z przejęcia, że mamy 5 już dalej do mnie nie docierało!!!!).
No i frytasy w maczku wzięłam największe jakie były
testować można w sobotę! Trzymacie kciuki cały czas? nie puszczajcie!czekamynadzidzie, Pia88 lubią tę wiadomość
-
czekamynadzidzie wrote:to sa najgorsze hasła jakie można usłyszeć nie dość, że zmagamy się z niepłodnością, to jeszcze trzeba zmagać się ze społeczeństwem, które sorry ale jest po prostu głupie
czekamynadzidzie, Pia88 lubią tę wiadomość
-
kasiek2620 wrote:Cześć dziewczyny.
Jestem nowa na tym wątku.Niektóre nicki są mi znajome z innego tematu Moje leczenie opisane w stopce.
Obecnie jestem w Antrum i zastanawiam się nad przniesieniem do innej kliniki. Padło na Angeliusa. Zastanawiam się nad lekarzem prowadzącym.Zdecydowałam się na dr Paligę . Dzwonilam dziś do kliniki i niestety termin najwcześniej na czerwic al jeszcze nie zapisują. Wstępnie zapisałam się na kwiecień do dr Mańki ale nie jestem przekonana. Poradzicie coś?A może któraś ma termin z ktorego nie będzie korzystać do dr Paligi?czekamynadzidzie, Pia88 lubią tę wiadomość
Starania od 02.2016
Nk 24->10% HBA 52% morfologia 2%-4%
2xIUI
02.2019 pICSI - 4 zarodki - 1xcb
06.2020 pICSI - 8 zarodków
08.2020 - crio 1x 2BB ;(
11.2020 - crio 2x 3AA ;(
01.2021 - crio 1 x 3AA ;(
Zostały 4❄ -
evkill wrote:Wszystko przez to, że stanęłam, żeby przepuścić babcie na przejściu, wtedy z podporządkowanej wjechał przede mną ciągnik i wleklam się 20km/h, udało mi się go wyprzedzić o nacisnęłam za bardzo na gaz i za zakrętem stali😀
Pia88 lubi tę wiadomość
Starania od 02.2016
Nk 24->10% HBA 52% morfologia 2%-4%
2xIUI
02.2019 pICSI - 4 zarodki - 1xcb
06.2020 pICSI - 8 zarodków
08.2020 - crio 1x 2BB ;(
11.2020 - crio 2x 3AA ;(
01.2021 - crio 1 x 3AA ;(
Zostały 4❄ -
nick nieaktualnySzapiro wrote:Ja polecam dr MP
Nie boi się nowych rozwiązań, non stop coś nowego przynosi czyta próbuje..mnie powiedział dr Mańka że mam do wyboru komórke dawczyni albo adopcję zarodka.. Dr MP powiedziała "będzie trudno nic nie obiecuję ale wierzę w intuicję Pacjentek" , Nigdy jej nie zamienie.. Tzn w ciąży musiałam. Byłam na kilku wizytach w Antrum u dr Bilskiej Janosik w ciąży bo ona i dr MP to przyjaciółki.
Napisz maila do dr MP, moze przyspieszy wizytę -
Ania ja miałam cc w Pyskowicach i byłam bardzo zadowolona z opieki tam byli wtedy ludzie bardzo mili i naprawdę byłam w szoku że tak moze byc w szpitalu
Trzymaj się i niech krwiak znikaPia88 lubi tę wiadomość
8lat starań, zmiana lekarza prowadzącego
Serafin Clinic skierowanie na in vitro
Provita in vitro pierwsza próba udana, ciąża mnoga - dr Serafin
Ciaza bliźniacza bez problemów -
nick nieaktualnyJa również polecam z całego serca doktora. Jest to najlepszy lekarz w klinice - według przełożonych. Ma złote ręce. Jest bardzo spokojny, fachowy. Tak jak zawsze mówiłam sobie że nigdy nie rozbiorę się przed ginekologiem tak teraz wiem, że mężczyźni w tym zawodzie są zdecydowanie bardziej hmmm delikatni. U nas co prawda jeszcze ciąża się nie pojawiła. Najwidoczniej nie trafiłam jeszcze na TEN zarodek. Istnieje też możliwość, że może nie być mi dane zostać matką w sposób biologiczny - nie mam w sobie chyba tyle woli walki żeby dotrwać do 7 czy 10 udanego transferu- tak jak niektóre kobiety.
Co do suple, chyba zrobię tak jak Bejzi- j........ebnę tym. Zostanę tylko przy magne b6, wit C i femibionie. Dzięki.Bejzi, czekamynadzidzie, Pia88 lubią tę wiadomość
-
Frelcia__ wrote:Ja również polecam z całego serca doktora. Jest to najlepszy lekarz w klinice - według przełożonych. Ma złote ręce. Jest bardzo spokojny, fachowy. Tak jak zawsze mówiłam sobie że nigdy nie rozbiorę się przed ginekologiem tak teraz wiem, że mężczyźni w tym zawodzie są zdecydowanie bardziej hmmm delikatni. U nas co prawda jeszcze ciąża się nie pojawiła. Najwidoczniej nie trafiłam jeszcze na TEN zarodek. Istnieje też możliwość, że może nie być mi dane zostać matką w sposób biologiczny - nie mam w sobie chyba tyle woli walki żeby dotrwać do 7 czy 10 udanego transferu- tak jak niektóre kobiety.
Co do suple, chyba zrobię tak jak Bejzi- j........ebnę tym. Zostanę tylko przy magne b6, wit C i femibionie. Dzięki.
Byłam u dr Mercika w GC, Dr Paligi, Dr Mańki, Cholewy Orlinskiego,chyba u wszystkich z kliniki Dr Bilskiej i z 10 lek podczas pobytu w szpitalu mnie badało i miom zdaniem kobiety są delikatniejszeWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2019, 09:44
Pia88 lubi tę wiadomość
Szs