Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
Megii_81 wrote:Drogie Panie,
mam do odstąpienia wizytę u dr MP na 19.12. godzinę podam rano jak ktoś zainteresowany
nieśmiało może sie okazać, ze mnie póki co się nie przydaMegii_81, monik123, czekamynadzidzie, Pia88 lubią tę wiadomość
Szs -
mam do odstąpienia wizytę u dr MP na 19.12. godzinę podam rano jak ktoś zainteresowany
nieśmiało może sie okazać, ze mnie póki co się nie przydaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2019, 21:02
Pia88 lubi tę wiadomość
-
nieśmiało może sie okazać, ze mnie póki co się nie przyda
czy to pierwsza wizyta? Ja czekamJa:
ana2 slabo dodatnie,
amh: 7.35
Endometrioza
Choroba jelit
Nawracające infekcje
On: niska morfologia :
08.2019 2.5%
10.2019 2%
03.2020 1%, 309mln
ŻPN - 1 stopień
test mar 0%
Hba: 86%
Msome 0%, 2 klasa 9%
Dfi 18%
Angelius Provita 02.2020
🍀16.04 b. hcg 263,1 iu/l
🍀18.04 b. hcg 621,7 iu/l
😍04.05 mamy 💓🙏🙏
Udalo się! Mamy Synka❤️
Liczne infekcje, covid, zapalenie żył, 3 hamowane akcje porodowe w końcu infekcja wewnatrzmaciczna, lyzeczkowanie, zrosty?
4.04.22 - II kreski.
🍀B. Hcg 533
🍀6.04.22 B. Hcg 1533
😍21. 04.22 Mamy ❤️
-
Szapiro wrote:Jesteś w ciąży??
hehe póki co bardzo nieśmiało w ciąży bo to wczesna sprawa, a pomyslałam, że szkody by termin przepadł, jest to kolejna wizyta po niedanym transferze, dlatego z tego co wiem da sie wpisać kogoś kto już jest pacjentem dr MPSarita35, bz10, SusieOne, aurola, Frelcia__, Baba1, czekamynadzidzie, Honorata02, KateHawke, Yoselyn82, Meggie1, Pia88 lubią tę wiadomość
👶 -
Honorata długo chcą cie przeciągnąć 😒 na hemorody polecam bezpieczny krem Procto Glyvenol mi uratował życie po pierwszym użyciu i jest bezpieczny w ciąży 😀
Honorata02, Pia88 lubią tę wiadomość
8lat starań, zmiana lekarza prowadzącego
Serafin Clinic skierowanie na in vitro
Provita in vitro pierwsza próba udana, ciąża mnoga - dr Serafin
Ciaza bliźniacza bez problemów -
Megii_81 wrote:kolejna,
rozumiem, no i po cichu gratuluję
ja mam pierwszą w lutym i nie mogę się doczekacMegii_81, czekamynadzidzie, Pia88 lubią tę wiadomość
Ja:
ana2 slabo dodatnie,
amh: 7.35
Endometrioza
Choroba jelit
Nawracające infekcje
On: niska morfologia :
08.2019 2.5%
10.2019 2%
03.2020 1%, 309mln
ŻPN - 1 stopień
test mar 0%
Hba: 86%
Msome 0%, 2 klasa 9%
Dfi 18%
Angelius Provita 02.2020
🍀16.04 b. hcg 263,1 iu/l
🍀18.04 b. hcg 621,7 iu/l
😍04.05 mamy 💓🙏🙏
Udalo się! Mamy Synka❤️
Liczne infekcje, covid, zapalenie żył, 3 hamowane akcje porodowe w końcu infekcja wewnatrzmaciczna, lyzeczkowanie, zrosty?
4.04.22 - II kreski.
🍀B. Hcg 533
🍀6.04.22 B. Hcg 1533
😍21. 04.22 Mamy ❤️
-
Megii_81 wrote:hehe póki co bardzo nieśmiało w ciąży bo to wczesna sprawa, a pomyslałam, że szkody by termin przepadł, jest to kolejna wizyta po niedanym transferze, dlatego z tego co wiem da sie wpisać kogoś kto już jest pacjentem dr MP
Megii_81, Pia88 lubią tę wiadomość
5 lat starań, niedoczynność tarczycy, hashimoto, wysoka prolaktyna, endometrioza IIst.13.XI transfer 2BB , 04.II crio 2AB , crio 04.04, 5dpt-23,2; 7dpt-70; 9dpt-209; 19dpt- 6194; 26dpt ❤️ -
nick nieaktualnyQuczi wrote:Honorata długo chcą cie przeciągnąć 😒 na hemorody polecam bezpieczny krem Procto Glyvenol mi uratował życie po pierwszym użyciu i jest bezpieczny w ciąży 😀
Pia88 lubi tę wiadomość
-
Można można wnciazy i w czasie karmienia ja używałam
https://apteline.pl/artykuly/leki-na-hemoroidy-w-czasie-ciazy-i-karmienia-piersiaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2019, 21:16
Honorata02, Pia88 lubią tę wiadomość
8lat starań, zmiana lekarza prowadzącego
Serafin Clinic skierowanie na in vitro
Provita in vitro pierwsza próba udana, ciąża mnoga - dr Serafin
Ciaza bliźniacza bez problemów -
nick nieaktualnyMegii_81 wrote:hehe póki co bardzo nieśmiało w ciąży bo to wczesna sprawa, a pomyslałam, że szkody by termin przepadł, jest to kolejna wizyta po niedanym transferze, dlatego z tego co wiem da sie wpisać kogoś kto już jest pacjentem dr MP
To chyba jednak po udanym transferze?🙈Megii_81, czekamynadzidzie, Pia88 lubią tę wiadomość
-
Megii_81 wrote:hehe póki co bardzo nieśmiało w ciąży bo to wczesna sprawa, a pomyslałam, że szkody by termin przepadł, jest to kolejna wizyta po niedanym transferze, dlatego z tego co wiem da sie wpisać kogoś kto już jest pacjentem dr MP
Megii gratuluję, coz za radosna wiadomość😄, że tak nieśmiało zapytam pomogło jakieś leczenie czy może naturasik?Megii_81, czekamynadzidzie, Pia88 lubią tę wiadomość
Starania od 2014 roku,
od 2018 Provita
1 procedura krótki protokół 2 komórki, transfer 2 dniowca 😟 brak ❄️
2 procedura krótki protokół 6 komórek, 3 blastki, transfer 2BB😟 2❄️❄️, criotransfer 3BB😢 criotransfer 2BC😢 XI/2020 start 3 i ostatnia procedura
Ja: niedoczynność tarczycy, niskie AMH, endometrioza 2 stopnia, Kir bx brak 4 kirow implantacyjnych, rozjechane cytokiny, komórki nk30%, mutacje PAI i MTHFR w homo
Mąż: słabe nasienie ilość i morfologia 2%, HBA 1% -
nick nieaktualny
-
aurola wrote:Po pierwszym transferze lekarz kazał mi 3 dni leżeć stąd pytanie
Myślę że jak ma się udać to się uda niezależnie czy będziesz leżeć czy w miarę normalnie funkcjonować, wiadomo bez przesady nie podnosic itd. Osobiście przerabiam leżenie oraz raz od razu po transferze zakupy i na drugi dzień do pracy i szczerze jak człowiek ma zajęcie to głowa zajęta i się tak nie myśli, przynajmiej nie aż tak bardzoPia88 lubi tę wiadomość
Starania od 2014 roku,
od 2018 Provita
2 procedura krótki protokół 6 komórek, 3 blastki, transfer 2BB😟 2❄️❄️, criotransfer 3BB😢 criotransfer 2BC😢 XI/2020 start 3 i ostatnia procedura
Ja: niedoczynność tarczycy, niskie AMH, endometrioza 2 stopnia, Kir bx brak 4 kirow implantacyjnych, rozjechane cytokiny, komórki nk30%, mutacje PAI i MTHFR w homo
aurola wrote:Po pierwszym transferze lekarz kazał mi 3 dni leżeć stąd pytanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2019, 21:21
aurola, czekamynadzidzie, Pia88 lubią tę wiadomość
moja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie" -
Dziewczyny a któraś po transferze dostała relanium? bo ja cały czas po tym śpię cały weekend spedziłam w łóżku, śpię chyba18h/dobę
Pia88 lubi tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
czekamynadzidzie wrote:Dziewczyny a któraś po transferze dostała relanium? bo ja cały czas po tym śpię cały weekend spedziłam w łóżku, śpię chyba18h/dobę
Ja miałam ale na mnie to tak jakoś marnie działa, uspokaja ale wogole nie jestem śpiąca nic a nicPia88 lubi tę wiadomość
Starania od 2014 roku,
od 2018 Provita
czekamynadzidzie wrote:Dziewczyny a któraś po transferze dostała relanium? bo ja cały czas po tym śpię cały weekend spedziłam w łóżku, śpię chyba18h/dobę
czekamynadzidzie, Baba1, Pia88 lubią tę wiadomość
5 lat starań, niedoczynność tarczycy, hashimoto, wysoka prolaktyna, endometrioza IIst.13.XI transfer 2BB , 04.II crio 2AB , crio 04.04, 5dpt-23,2; 7dpt-70; 9dpt-209; 19dpt- 6194; 26dpt ❤️ -
Luna wrote:Megii gratuluję, coz za radosna wiadomość😄, że tak nieśmiało zapytam pomogło jakieś leczenie czy może naturasik?
po udanym transferze chyba wszystko po trochę, inna klinika bo to 3 podejście ostatnie, inne lekarstwa, tony suplementów, póki co dop tydzien po transferze dlatego tak nieśmiało, bo same wiecie jak to bywa, a to dla mnie totalna nowośćczekamynadzidzie, m_d_f, bz10, ania8306, Pia88 lubią tę wiadomość
👶