Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
czekamynadzidzie wrote:Dziewczyny u mnie z 4 pozostałych komórek wszystkie się przestały rozwijać po 3ciej dobie nie mamy żadnych mrozaczków
Dlaczego życie tak okrutnie depcze człowieka?
Już przewiduję co się stanie z tym u mnie w brzuchu
Chyba nie przeżyję tego...didik34, bz10, Samosiowa88, czekamynadzidzie, Pia88 lubią tę wiadomość
-
Cichaa wrote:Ekvil przeczytałam twoją historię i mam pytanie. Dlaczego zrezygnowalas z Przybycienia ?
Ja już zaczęłam długi protokół, ale po Antylach wyszła mi torbiel, która utrzymywała się przez 3 miesiące i wtedy zaczęliśmy czytać, przeliczać i szukać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2019, 06:51
Pia88 lubi tę wiadomość
moja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie" -
nick nieaktualnyevkill wrote:Bałam się że pierwsza procedura mi nie wyjdzie a w AP 3 kosztują tyle co 1 w macierzyństwie. Gdybym wtedy wiedziała tyle co teraz to zostałabym u niego.
Ja już zaczęłam długi protokół, ale po Antylach wyszła mi torbiel, która utrzymywała się przez 3 miesiące i wtedy zaczęliśmy czytać, przeliczać i szukać.
Tzn gdybyś co wiedziała? -
Uroczyście oświadczam, iż Utrogestan 200mg jest w Polskich aptekach 🥳
Franiczka, Bejzi, Yoselyn82, Ewa89_89, didik34, Samosiowa88, KateHawke, monik123, Cala, Wisienka39*, Cichaa lubią tę wiadomość
-
aurola wrote:Ja się doczekała crio to choroba mnie rozbiera 🙉 ręce mi opadają. Cały czas pod górkę.
aurola, Pia88 lubią tę wiadomość
7.10.21 Walka o drugiego maluszka rozpoczęta.
15.12.21 histeroskopia , wszystko ok.
31.12.21 USG i zielone światło.
17.01.22 transfer ostatniego ❄️ .
22.01 beta 0,1 ;(
24.01 beta 0,1 ;( 😭😭😭
Koniec starań ;(
Brak mrozakow ;( -
KateHawke wrote:Ja tylko przypomnę, że z moich 5 zapłodnionych komórek 4 przestały się rozwijać a piąta w brzuchu. No i ta piąta śpi teraz obok więc jajcory do góry! Uda się! Ja wierzę w twojego okruszka! 💪Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Nie wiem jak ja doczekam soboty przy takich wiadomościach...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2019, 10:32
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
nick nieaktualny
-
Megii_81 wrote:i teraz nie wracasz juz do dr P w Mac ? też u niego byłam kiedyś ...moja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie" -
No niby w Czechach taniej ale trzeba doliczyć dojazd w dwie strony😊
Ale to i tak o wiele taniej niż lutinusMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
evkill wrote:Na razie mam wykupiony pakiet w AP. Jak 3 stymulacja tez mi nie wyjdzie to dr P będzie ostatnia deska ratunku.
tylko będzie kosztowna deska, miejmy nadzieje niepotrzebna dr P spoko gość, tylko potrafi dojechać petenta szczerością.Pia88 lubi tę wiadomość
👶