Angelius Provita- Katowice
- 

WIADOMOŚĆ
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualnyWłaśnie pia , miałam identycznie! I jeszcze się wyluzuj w tym czasie, bo jak się zepniesz to nie zajdziesz 🙈🤪Pia88 wrote:Baba niestety nie pomogę 

Ja mam bardzo bolesne owulacje zawsze
 Jakby mi ktoś kij w tyłek włożył.
 Trwa to zazwyczaj jeden dzień.
 I weź tu się kochaj człowieku..Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2019, 18:25  Pia88, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość Pia88, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualnydidik34 wrote:Właśnie pia , miałam identycznie! I jeszcze się wyluzuj w tym czasie, bo jak się zapniesz to nie zajdziesz 🙈🤪
 Ja gryzłam czasem poduszkę, żeby się nie zorientował, że mnie boli, bo przecież się zepnie i nie...spuści.

Masz endometriozę albo zrosty?
  didik34, Baba1, evkill lubią tę wiadomość didik34, Baba1, evkill lubią tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualny
- 

Nie zaszkodzi, naprawdę, ja brałam dłużej te suplementyFrelcia__ wrote:Zastanawiam się czy nie brać dłużej niż 2 miesiące koenzym Q10 skoro jest przeciwzapalny. Orientujesz się może?   Pia88 lubi tę wiadomość Pia88 lubi tę wiadomość 
 Mały cud 2740 g i 49 cm (35t+4)
 5 aniołków 10.2016 5tc; 04.2017 5tc; 07.2017 5tc; 02.2018 5 tc; 08.2018 4tc
 przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
 Angelius Provita
- 

Jak wstałam w trakcie pionizacji to myślałam że umieram, normalnie ciurkiem i potem idziesz z sali pooperacyjnej na właściwą i leci krew za tobąYoselyn82 wrote:Mi bardzo leciało!! Parę dni , potem już mniej. Ale w 1 dniu jak się Wykąpałam a tu jak ze mnie poleciało, myślałam że wykrwawię..słabo mi było ale to ogólnie po wszystkim. 
 przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
 Angelius Provita
- 

Oj tak też tak miałam, ale akurat mnie seks pomagał na ten ból... Bo się rozluźnienie robiło.Frelcia__ wrote:Ahhh ja nawet w tą owulację (jeśli to faktycznie ona) to nawet nie probuję. Nie mam ani nastroju ani ochoty. Chodzę nabzdyczona jak osa. 
 Angelius Provita
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 

Pia88 wrote:Baba niestety nie pomogę 

Ja mam bardzo bolesne owulacje zawsze
 Jakby mi ktoś kij w tyłek włożył.
 Trwa to zazwyczaj jeden dzień.
 I weź tu się kochaj człowieku..
 Kurcze ja mam podobnie tylko mnie boli jajnik i podbrzusze nawet kilka dni, są momenty że tak mocno jakby promieniuje na kość ogonowa, mam problem wysiedziec w pracy, jak miałam monitoring do crio to wyszło w sumie ze tak mnie boli jak pęcherzyk dopiero rośnie, a jak pęka to już mniej boli, chyba to też nie jest normalne bo czasami to nawet tydzień tak się męczę, a potem 2 dni spokoju a potem już zaczyna się u mnie zespól napięcia przedmiesiaczkowego, ogólnie masakraStarania od 2014 roku,
 od 2018 Provita
 1 procedura krótki protokół 2 komórki, transfer 2 dniowca 😟 brak ❄️
 2 procedura krótki protokół 6 komórek, 3 blastki, transfer 2BB😟 2❄️❄️, criotransfer 3BB😢 criotransfer 2BC😢 XI/2020 start 3 i ostatnia procedura
 Ja: niedoczynność tarczycy, niskie AMH, endometrioza 2 stopnia, Kir bx brak 4 kirow implantacyjnych, rozjechane cytokiny, komórki nk30%, mutacje PAI i MTHFR w homo
 Mąż: słabe nasienie ilość i morfologia 2%, HBA 1%
- 
                        nick nieaktualnyW 2017 usunięto mi jedną torbiel endometrialną, ale więcej informacji ani jaki to stopień nie otrzymałam.
 Byłam operowana w Pyskowicach właśnie.
 Nawet drożności mi nie sprawdzili, bo doktor Binkiewicz stwierdził, że "wyglądały na drożne".

U nas te całe starania bardzo się odbiły na seksie.
 Teraz dopiero odżywamy w temacie 

My dojeżdżamy do Gdańska.
 A Wy, wyjeżdżacie gdzieś?
- 
                        nick nieaktualnyJa już czuję ciągnięcie w pachwinach. Także już sama nie wiem co i jak..Mam nadzieję, że za dwa tygodnie będzie okres. 

Pia a nie chciałaś tego nigdy sprawdzić?

Najchętniej bym się wymiksowała ze świąt. Spędziłabym ten wieczór z michą czipsów, popcornu i czekolady, popijając wino i oglądając netflixa. czekamynadzidzie lubi tę wiadomość czekamynadzidzie lubi tę wiadomość
- 

Wpadam wszystkim życzyć Wesołych Świąt!! karolcia35, didik34, Bejzi, monik123, Yoselyn82, SusieOne, czekamynadzidzie, Luna, Trasti, aurola, evkill, KateHawke, Pia88 lubią tę wiadomość karolcia35, didik34, Bejzi, monik123, Yoselyn82, SusieOne, czekamynadzidzie, Luna, Trasti, aurola, evkill, KateHawke, Pia88 lubią tę wiadomość 
 112 cs o syna, 15 lat walki !!
 Provita-Paliga
 NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
 Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
 ⛄⛄⛄

- 

Kogoz tu przywialo? 😀 wesołych!Flowwer wrote:Wpadam wszystkim życzyć Wesołych Świąt!! Flowwer, Pia88 lubią tę wiadomość
                                AMH 0,54 Flowwer, Pia88 lubią tę wiadomość
                                AMH 0,54
 10.2014 IMSI 2 zarodki beta <0,1 beta <0,1
 05.2015 brak oocytów
 03.2016 brak oocytów
 08.2016 IMSI 1 zarodek, ciąża pozamaciczna 
 02.2017 IMSI 2 zarodki beta <0,1 beta <0,1
 mlr 0%, I seria szczepień mlr 38% 
 10.2017 IMSI 3 zarodki 01.2018 crio 03.2018 crio 03.2018 crio 09.2018 crio 09.2018 crio 
 12.2018 IMSI 2 zarodki 2-dniowe 4b i 5b w oczekiwaniu na crio...
 NK 16,5%
 07.2019 crio 4b, 12 dpt - 99,8; 13 dpt - 185,6; 15 dpt - 825,6; 17 dpt - 2509; 21 dpt - 4942 ciąża ektopowa ciąża ektopowa
- 

Wesołych Flowwer, mamy nadzieję, że u Ciebie/u Was wszystko super 

Ja jutro wreszcie idę tą betę zrobić sama nie wierzyłam, że dotrzymam do poniedziałku, a tu proszę... jaki psikus sama nie wierzyłam, że dotrzymam do poniedziałku, a tu proszę... jaki psikus   Flowwer, SusieOne, Pia88, aurola, monik123, Bejzi, karolcia35, m_d_f lubią tę wiadomość
                                Prawie 5 lat starań... Flowwer, SusieOne, Pia88, aurola, monik123, Bejzi, karolcia35, m_d_f lubią tę wiadomość
                                Prawie 5 lat starań...
 33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
 26cs ---> IUI nieudane
 1) IMSI (długi protokół) Angelius
 6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
 2) ICSI (długi protokół) Novum
 11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
 7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
 3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
 9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
 4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
 FET 4AA--> 6dpt beta 22
 8dpt beta 78
 10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
 14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II

Córeczka 🥰🥰🥰
 5.10.2022 ❤️
 Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱
- 

Zawsze jestem myślami z Wami i wiem jak wam teraz trudno przeżyć okres świąteczny. Nie traćcie nadzieji bo nie wiecie kiedy przyjdzie spełnienie marzeń.
 U mnie wszystko kręci się wokół mężczyzny mojego życia nadal  karmię piersią  co sprawia mi przyjemność. Chyba nadrabiam emocjonalną własną potrzebę przytulania. nadal  karmię piersią  co sprawia mi przyjemność. Chyba nadrabiam emocjonalną własną potrzebę przytulania.
 Nawet teraz jak sobie przypomnę te wszystkie zastrzyki, leki i wewnętrzny ból, aż wzdrygam się.

Kto nie walczy ten nie niańczy....
  Trasti, didik34, monik123, evkill, KateHawke, Bejzi, karolcia35, SusieOne, Pia88, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość Trasti, didik34, monik123, evkill, KateHawke, Bejzi, karolcia35, SusieOne, Pia88, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość 
 112 cs o syna, 15 lat walki !!
 Provita-Paliga
 NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
 Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
 ⛄⛄⛄

- 

Ja badałam TSH ale dlatego, że miałam ostatnio zawirowania i chciałam wiedzieć czy wróciło do normyBaba1 wrote:Dziewczyny badałyście tsh progesteron przed transferem mrozaczka?
  Baba1 lubi tę wiadomość
                                moja historia Baba1 lubi tę wiadomość
                                moja historia

"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie"
- 

Witaj w klubie pełnych cycków 😉 buziaczki dla Szymusia i wszystkiego dobrego na te święta 💖Flowwer wrote:Zawsze jestem myślami z Wami i wiem jak wam teraz trudno przeżyć okres świąteczny. Nie traćcie nadzieji bo nie wiecie kiedy przyjdzie spełnienie marzeń.
 U mnie wszystko kręci się wokół mężczyzny mojego życia nadal  karmię piersią  co sprawia mi przyjemność. Chyba nadrabiam emocjonalną własną potrzebę przytulania. nadal  karmię piersią  co sprawia mi przyjemność. Chyba nadrabiam emocjonalną własną potrzebę przytulania.
 Nawet teraz jak sobie przypomnę te wszystkie zastrzyki, leki i wewnętrzny ból, aż wzdrygam się.

Kto nie walczy ten nie niańczy.... Flowwer lubi tę wiadomość Flowwer lubi tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualny