Angelius Provita- Katowice
- 

WIADOMOŚĆ
- 

Zrobione i wyniki są ok.lipcowka86 wrote:Ja bym polecała jeszcze przed IUI zrobić fragmentację DNA i HBA. Poszerzona diagnostyka nasienia może spowodować że szkoda podchodzić do kolejnej IUI bo z tego co wiem to nie stosują wtedy pełnego możliwego filtrowania. lipcowka86 lubi tę wiadomość
                                Starania od 09.18 lipcowka86 lubi tę wiadomość
                                Starania od 09.18
 Angelius Provita od 02.19
 07.19 pierwsza iui na naturalnym 
 09.19 2 iui z clo - cb 
 11.19 3 iui z clo 
 12.19 naturalna cb + wykryte bakterie e-coli w nasieniu + wykryte bakterie e-coli w nasieniu
 KIR AA-brak wszystkich kirów implantacyjnych
 02.20 - ❤️naturalny cud, accofil włączony po pozytywnej becie, poród zdrowej dziewczynki👧
 2022 - rozpoczęcie kolejnych starań
 01.2023 - poronienie zatrzymane 7/12 tydz. 💔
 Nieudane 2 iui
 Amh 0,6
 10.2024 I procedura invi. 2 nieudane transfery
 04.2025 naturalna ciąża
- 

Pytanie mam do Was. Biorę estrofen i duphaston. Na rozpisce od dr mam brać do 22 grudnia. Myślicie, że mogę dzień wcześniej przestać brać i wtedy @ przyjdzie wcześniej? Dziś mam już 28 DC i bóle okresowe. Gdybym była na naturalnym to jutro dostałabym @.moja historia

"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie"
- 

Mysle, ze ten jeden dzień nie zrobi jakiejś mega różnicy, wiec mysle ze możesz odstawić.evkill wrote:Pytanie mam do Was. Biorę estrofen i duphaston. Na rozpisce od dr mam brać do 22 grudnia. Myślicie, że mogę dzień wcześniej przestać brać i wtedy @ przyjdzie wcześniej? Dziś mam już 28 DC i bóle okresowe. Gdybym była na naturalnym to jutro dostałabym @. evkill lubi tę wiadomość
                                KIR AA evkill lubi tę wiadomość
                                KIR AA
 HLA-C c2c2 (oboje)
 NK 26%
 PAI-1 hetero
- 

Susie wyszłaś już do domu ?? Jak malutka?? Jak ty się czujesz ??

My właśnie dzisiaj będziemy wychodzić do domu moja Łucja pięknie je z piersi moja Łucja pięknie je z piersi grzeczna dziewczynka z niej grzeczna dziewczynka z niej 
 Didik A co u Ciebie???? didik34, Franiczka, Trasti, Yoselyn82, Bejzi, aurola, Baba1, Cichaa, Bella93, Pia88, czekamynadzidzie, KateHawke lubią tę wiadomość didik34, Franiczka, Trasti, Yoselyn82, Bejzi, aurola, Baba1, Cichaa, Bella93, Pia88, czekamynadzidzie, KateHawke lubią tę wiadomość 

7.10.21 Walka o drugiego maluszka rozpoczęta.
 15.12.21 histeroskopia , wszystko ok.
 31.12.21 USG i zielone światło.
 17.01.22 transfer ostatniego ❄️ .
 22.01 beta 0,1 ;(
 24.01 beta 0,1 ;( 😭😭😭

Koniec starań ;(
 Brak mrozakow ;(
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualnyNo u mnie cisza 🙈Mały szarpie bebechem -albo mebluje na święta albo faktycznie chciałby już wyjść 🤪

Właśnie myślałam co tam u Was no i jak bz🤗
 Fajnie, ze idziecie do domku. Nie można sobie wymarzyć lepszych świąt🥰

Honorata02, Bejzi, Pia88 lubią tę wiadomość Honorata02, Bejzi, Pia88 lubią tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 

didik34 wrote:No u mnie cisza 🙈Mały szarpie bebechem -albo mebluje na święta albo faktycznie chciałby już wyjść 🤪

Właśnie myślałam co tam u Was no i jak bz🤗
 Fajnie, ze idziecie do domku. Nie można sobie wymarzyć lepszych świąt🥰
 Czyli dalej czekam na dobre wieści od Ciebie;) no właśnie już czekamy aż tata po nas przyjedzie i w końcu będą wesołe święta 👼🤗🤗 didik34, Luna, Bejzi, aurola, Baba1, Pia88 lubią tę wiadomość didik34, Luna, Bejzi, aurola, Baba1, Pia88 lubią tę wiadomość 

7.10.21 Walka o drugiego maluszka rozpoczęta.
 15.12.21 histeroskopia , wszystko ok.
 31.12.21 USG i zielone światło.
 17.01.22 transfer ostatniego ❄️ .
 22.01 beta 0,1 ;(
 24.01 beta 0,1 ;( 😭😭😭

Koniec starań ;(
 Brak mrozakow ;(
- 

No i dostałam okres. Mimo że wzięłam rano duphaston. Myślałam, że chociaż jeden dzień sobie odpocznę od estrofenu. Ale się wkur...am. 4 stycznia mam wizytę, to będzie 14 DC. Myślicie, że to nie będzie za późno na wizytę przed transferem?moja historia

"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie"
- 

Myślę, że będzie ok...raz mi się zdarzyło, że miałam transfer w 23dc na sztucznym, więc na spokojnie gdybyś włączyła od razu progesteron to transfer byłby w 19-20 dc, bo to blastka?evkill wrote:No i dostałam okres. Mimo że wzięłam rano duphaston. Myślałam, że chociaż jeden dzień sobie odpocznę od estrofenu. Ale się wkur...am. 4 stycznia mam wizytę, to będzie 14 DC. Myślicie, że to nie będzie za późno na wizytę przed transferem? evkill, Pia88 lubią tę wiadomość
                                Starania od 02.2016 evkill, Pia88 lubią tę wiadomość
                                Starania od 02.2016
 Nk 24->10% HBA 52% morfologia 2%-4%
 2xIUI 
 02.2019 pICSI - 4 zarodki - 1xcb
 06.2020 pICSI - 8 zarodków
 08.2020 - crio 1x 2BB ;(
 11.2020 - crio 2x 3AA ;(
 01.2021 - crio 1 x 3AA ;(
 Zostały 4❄
- 

Honorata02 wrote:Susie wyszłaś już do domu ?? Jak malutka?? Jak ty się czujesz ??

My właśnie dzisiaj będziemy wychodzić do domu moja Łucja pięknie je z piersi moja Łucja pięknie je z piersi grzeczna dziewczynka z niej grzeczna dziewczynka z niej 
 Didik A co u Ciebie????
 Super ze do domku. Tam najlepiej.. cudny czas przed wami ♥️ Bejzi, Honorata02, Pia88 lubią tę wiadomość
                                Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️ Bejzi, Honorata02, Pia88 lubią tę wiadomość
                                Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
 ❤️❤️❤️
- 

Tak 6 dniowy. Dzięki.monik123 wrote:Myślę, że będzie ok...raz mi się zdarzyło, że miałam transfer w 23dc na sztucznym, więc na spokojnie gdybyś włączyła od razu progesteron to transfer byłby w 19-20 dc, bo to blastka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2019, 11:56  Pia88 lubi tę wiadomość
                                moja historia Pia88 lubi tę wiadomość
                                moja historia

- 

Na sztucznym myślę że nie. Ja miałam 13 dnia.evkill wrote:No i dostałam okres. Mimo że wzięłam rano duphaston. Myślałam, że chociaż jeden dzień sobie odpocznę od estrofenu. Ale się wkur...am. 4 stycznia mam wizytę, to będzie 14 DC. Myślicie, że to nie będzie za późno na wizytę przed transferem? evkill, Pia88 lubią tę wiadomość evkill, Pia88 lubią tę wiadomość 
- 

evkill wrote:No i dostałam okres. Mimo że wzięłam rano duphaston. Myślałam, że chociaż jeden dzień sobie odpocznę od estrofenu. Ale się wkur...am. 4 stycznia mam wizytę, to będzie 14 DC. Myślicie, że to nie będzie za późno na wizytę przed transferem?
 ja wizyty miałam między 12 a 14 dc evkill, Pia88 lubią tę wiadomość
                                Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️ evkill, Pia88 lubią tę wiadomość
                                Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
 ❤️❤️❤️
- 
                        nick nieaktualny
- 

Trasti, Pia88 lubią tę wiadomość
                                *od 2016 starania o dziecko Trasti, Pia88 lubią tę wiadomość
                                *od 2016 starania o dziecko
 *Marzec 2017 pierwsza wizyta w klinice niepłodności
 *Grudzień 2017 laparoskopia+ hinteroskopia
 -usunięcie przegrody
 -Endometrioza 1 stopnia
 *Styczeń 2018 Mąż operacja żylaków,zero poprawy morfologia 1-2%
 *Kwiecień 2019 IMSI długi protokół
 -04.04.2019 transfer😢 -8dpt beta 0.5 -10dpt beta 0.1 brak mrożaczków
 *Maj 2019 badanie kariotypów-wynik ok
 *Sierpień 2019 badanie na trombofilię-wszystko ok
 *Sierpień 2019 badanie kirów
 *Styczeń 2020 biopsja endometrium
 *Luty 2020 IMSI
 -14.02.2020 transfer 2-3 dniowców
 #6dpt beta 8,08 #8dpt 27,4 #10dpt 24,5 #11dpt 15,5😢
 -sierpień 2020 histeroskopia -wszystko ok
 -wrzesień biopsja end. z nk :wynik 1600/10
 -12.10 transfer jedynego mrożaka blastka 2bb-beta negatywna
 Listopad 2021 ICSI
 18.11.21 transfer 3 dniowca 7dpt beta28,11dpt beta 261,13dpt beta 780,18dpt 5000,25dpt mamy serduszko ❤❤❤
 Mamy ❄️
 13 08.22 Paulina💗💗2490,48 cm, 40+4,poród sn💖
- 

Wczoraj wieczorem, mam aniołka nie dziecko :*Honorata02 wrote:Susie wyszłaś już do domu ?? Jak malutka?? Jak ty się czujesz ??

Didik A co u Ciebie???? Yoselyn82, Pia88, Luna, KateHawke lubią tę wiadomość Yoselyn82, Pia88, Luna, KateHawke lubią tę wiadomość 
 Mały cud 2740 g i 49 cm (35t+4)
 5 aniołków 10.2016 5tc; 04.2017 5tc; 07.2017 5tc; 02.2018 5 tc; 08.2018 4tc
 przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
 Angelius Provita