Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pia88 wrote:Dziewczyny może głupie pytanie, ale myślicie że moja reakcja alergiczna może być jakimś przeciwwskazaniem do badania kariotypu? Pojechelibyśmy dziś z mężem, ale laska w rejestracji nie była mi w stanie odpowiedzieć..super
czekamynadzidzie, Bejzi, monik123, Pia88 lubią tę wiadomość
Mały cud 2740 g i 49 cm (35t+4)
5 aniołków 10.2016 5tc; 04.2017 5tc; 07.2017 5tc; 02.2018 5 tc; 08.2018 4tc
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
nick nieaktualnyPia88 wrote:Dziewczyny może głupie pytanie, ale myślicie że moja reakcja alergiczna może być jakimś przeciwwskazaniem do badania kariotypu? Pojechelibyśmy dziś z mężem, ale laska w rejestracji nie była mi w stanie odpowiedzieć..super
Nieeee 🙃🙃🙃Bejzi, Pia88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
didik34 wrote:Sylwester w domu 🙈🥳
SusieOne, Pia88, didik34, aurola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Frelcia__ wrote:Będzie ktoś niedługo w provicie i jest w stanie zapytać się o tej EmbryoGen? Ciekawi mnie to bardzo a zanim ja dostanę @ i będę szła na wizytę to osiwieję z ciekawości
Flowwer, no niestety Cię nie zaskoczę, bo kończę rok cb. -
nick nieaktualnyBaba1 wrote:Poprawia ponoć skuteczność o 10%
Wskazany do transferów mrożaczków
🤔🤔🤔
Oooo i to jest coś. Może jak wezmę to, relanium i wlew to w końcu ruszy..
Bella serio? Ehhhh....
Ale zaraz zaraz... to jak do transferu mrożaczków jak Bella pisze że do hodowli?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2019, 13:01
-
nick nieaktualny
-
Pia88 wrote:Dziewczyny może głupie pytanie, ale myślicie że moja reakcja alergiczna może być jakimś przeciwwskazaniem do badania kariotypu? Pojechelibyśmy dziś z mężem, ale laska w rejestracji nie była mi w stanie odpowiedzieć..super
Jedz i badaj się 😄Pia88 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
didik34 wrote:Kochane , usg ok. Mały nie wybiera się jeszcze na ten świat . Pani dr chce żebym powtórzyła ktg, bo chce sie upewnić ze jest wszystko dobrze, a coś tam jej się nie podobało.
Także czekamy i spadamy na sylwestra🍾🥂 do teściów 🥳
P.S. Ciśnienie w normie🤪
Tylko się melduj nam tutaj! Obowiązkowo 😆Pia88, didik34 lubią tę wiadomość
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
didik34 wrote:Sylwester w domu 🙈🥳
Wpadnij do nas 😄😆Pia88, didik34 lubią tę wiadomość
❤️❤️❤️ -
Frelcia__ wrote:Oooo i to jest coś. Może jak wezmę to, relanium i wlew to w końcu ruszy..
Bella serio? Ehhhh....
Ale zaraz zaraz... to jak do transferu mrożaczków jak Bella pisze że do hodowli?
Blastgen od 3 do 6doby i można do et.
Serio, serio.
Edit: Bez smutasów. Dzisiaj 🥂Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2019, 13:05
Pia88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Frelcia__ wrote:Blastgen? to jeszcze coś innego?
Bella wszystkie wypijemy Twoje zdrowie.