Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
didik34 wrote:To ile byłoby nas na Tyskim spotkaniu?
Nie wiem jak Flo, Figulina i reszta. Yoselin niestety nie możeWiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2018, 08:43
CzterolistnaKoniczyna, Yummymummy, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Byloby fajnie sie spotkac ale akurat 11 maja nie ma mnie w kraju, wiec nie moge sie z wami spotkac, a tak poznalabym wasMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Jesli Tychy (jestem z okolic kato) to moze byc, abielsko odpada bo bede wtedy na 2 tygodnie przed porodem i jest spore ryzyko ze bym juz tej trasy nie zrobila :p
KateHawke, CzterolistnaKoniczyna lubią tę wiadomość
👩🏼 PCO❌ IO ❌ Endometrioza ❌
🧔🏻♂️ teratozoospermia ❌morfo 2% hormony ✅ posiew ✅ fragmentacja ✅ HBA ✅
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSI krótki protokół
2 pICSI długi protokół
24.05.2018 o 2:50 na ziemi pojawil się cud ! ❤️
03.01.2024 - zaczynamy kolejne podejście Angelius
02.2024 - histeroskopia, CD138 ❌ , farmakoterapia, 6 msc leczenia.
Start I pICSI 09.2024, gonapeptyl/gonal/menopur
- pobrano 11 🥚
- dojrzale i zaplodnione 9
- blastocysty : 🅾️. 😭, transfer odwołany
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ??? -
domiszka wrote:Jesli Tychy (jestem z okolic kato) to moze byc, abielsko odpada bo bede wtedy na 2 tygodnie przed porodem i jest spore ryzyko ze bym juz tej trasy nie zrobila :p
Teraz tylko która kawiarnia. Muszę ogarnąć która nas pomieści -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2020, 17:08
KateHawke lubi tę wiadomość
3xPICSI
5xcrio
2xcb
2x6tydz [*]
Immunosupresja, szczepienia...
Udało się.
10.2021 urodziłam swój wyczekany pierwszy Skarb ❤️
Ciaza naturalna.
09.2023 urodziłam swój drugi Skarb ❤️ -
Poziomka25 wrote:Chyba żadna trzeba zrobić standing party na PaprocanachXII 2017 IMSI => 22 I 2018 CRIO z EG 3-dn. Maluchów 8A i 6B => 8dpt II beta 11; 9dpt 23,4; 11dpt 79; 14dpt 357,2; 16dpt 918,1; 23dpt 8646; 25dpt ❤ ur. 17.10.2018
❄❄
1 VI 2014 Aniołek [*] -
nick nieaktualny
-
STORK wrote:Cześć dziewczyny, ależ Wam zazdroszczę, że macie tak blisko do siebie
Udanego spotkania!!!
Chętnie bym Ciebie także poznała! Może byś też dołączyła do nas? Masz daleko? -
nick nieaktualny
-
STORK wrote:Jestem spod Warszawy daleko niestety, dlatego Wam zazdroszczę
-
Dobra dziewczyny, bez jaj, trzeba cos zdecydowac bo czas leci a my dalej w "lesie" i niby sie chcemy spotkac, ale jeszcze nikt nic nie wie, a więc może KAteHawke, wiem ze nie długo mieszkasz w Tychach, ale ja nie znam wcale Tychó , wiec na Twoich barkach spoczywa wymyslenie jakiejs miejscówki, no przeciez chyba jest jakas kawiarnia albo lodziarnia w której mozna usiasc i pogadac nie?? Prosze???
a ja z Katowic jak coś bede jechac samochodem, wiec mogę zabrac osob z Katowic bo miejsce w aucie jest!
Dziewczyny w Tychach znalazłam takie cos:
https://www.facebook.com/kawiarniacobadz/
i takie
http://soik-kawa.business.site/
i takie
https://www.facebook.com/lipsmackingcafe
i takie
http://wmiedzyczasie.tychy.pl/
i jeszcze takie
http://www.zaszyba.com.pl/
i wogóle mnóstwo jest jeszcze innych w tychach miesc , które widniea w necie, wiec uwazam ze jest z czego wybieracWiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2018, 10:05
KarenMillen lubi tę wiadomość
Provita Katowice, Nasz cudotwórca DR Mańka!
2014 1 IMSI==> 2 zarodki(jeden jedyny transfer) , brak mrozaków==> 06.2015córka
2017 2 IMSI ==> 2zarodki(jeden jedyny transfer) ==>jedno pięknie bijące serduszko==> 09.2018 córeczka:) -
Dziewczyny, ale czeka was fajne spotkanie
Ja wciąż czekam na moje najważniejsze spotkanie - już po terminie, raczej nic się nie zacznie i w sobotę idę do szpitala, pewnie na wywołaniemadwitka, KarenMillen, Erl, Flowwer lubią tę wiadomość
7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
Dziewczyny czy któraś z Was miała histeroskopię w angeliusie?
mam pytaniem do was, miałam histeroskopię w poniedziałek 7dc i zastanawiam się co teraz z moim cyklem? Dostanę okres na dniach i zacznę nowy cykl czy obecny mimo zabiegu leci dalej? Dodam że nie miałam nic usuwanego, a jedynie koagulacje naczyń w wew. Części blizny po cc, po zabiegu nic mnie nie bolało nie miałam plamień nawet brzuch mnie nie bolał.. Natomiast Po laparoskopii 2lata temu (w innym szpitalu) dostałam okres po 2/3dniach i tj zaczynałam cykl od nowa a tu cisza, jak to u was było? Byłam taka podekscytowana że się wreszcie doczekałam zabiegu że nie zapytałam, wiem że to dziwnie brzmi ale bardzo długo na ten zabieg czekałam a mógł być kluczowy w moim przypadku:)19.09-10.10-31.10 szczepienia allo spadło do 0 ;(
02.2019 - Pasnik immunologia
08.2018 - korekta isthmocele -laparotomia
01.2018- Angelius Provita
alloMLR 13% -> 0
Genotyp KIR-bx - implantacyjne są
ANA2 1:100 typ-ziarnisty,
NK 5% - test IMK
Subpopulacja limfocytów,
anty-TPO 0,38. anty-TG 0,82
homocysteina było 8,20->9,20
Prolaktyna 22
kwas foliowy 13,73ng/ml
wit d 44,5mg/ml
Tsh 1,422 Ft3 2,52 Ft4 1,09
Wolny testosteron 1,48 pH/ml
p/c przeciw kardiolipinie - ujemne
p/c p.antygenom jajnika - ujemne
p/c p. plemnikom,
17-prog 2,17 -> 1,52
Dhea-s- 449 -> 413 - za wysokie
SHBG- 15,32 za niskie - min 32,
Androstendion 1,81 ng/ml
Mycoplasma, ureoplasma, gbs, chlamydia, insulina, glukoza, Laparoskopia x2 , histero, toxo IgG,IgM, rózyczka,
Mąż - test MAR, HBA, SCA, defragmentacja - ok
Syn ur w 2011 ciąża naturalna - od tego czasu beta nie drgnęła -
Natalia zabieg nie powinien miec wpływu na Twój cykl. Ja po histeroskopi normalnie dostałam miesiaczke w czasie w którym powinna byc.Provita Katowice, Nasz cudotwórca DR Mańka!
2014 1 IMSI==> 2 zarodki(jeden jedyny transfer) , brak mrozaków==> 06.2015córka
2017 2 IMSI ==> 2zarodki(jeden jedyny transfer) ==>jedno pięknie bijące serduszko==> 09.2018 córeczka:)