Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPia88 wrote:Polubiłam przez nieuwagę.
Znam Frelciny sposób i też mi pomaga.
Albo smaruje się cała amolem- plecy, gardło, stopy.
Spoko to mleko. Mężowi przeszło już. Ale wyczytałam, że mleko przy (sorry za szczegóły) zalegającej flegmie to nie bardzo. I teraz nie wiem czy trzasnąć sobie dzisiaj jeszcze szklaneczkę czy nie. Amolem też się smarowaliśmy. Ogólnie cała aptekę mamy chyba w domu. -
Berbeć. wrote:Spoko to mleko. Mężowi przeszło już. Ale wyczytałam, że mleko przy (sorry za szczegóły) zalegającej flegmie to nie bardzo. I teraz nie wiem czy trzasnąć sobie dzisiaj jeszcze szklaneczkę czy nie. Amolem też się smarowaliśmy. Ogólnie cała aptekę mamy chyba w domu.moja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie" -
Dziewczyny jak grupa krwi jest wam potrzebna np. do histeriskopi/laparoskopii i robicie ja na NFZ w AP. To grupę krwi i inne badania też są za darmo, ja przynajmniej tak miałam.Starania od 05.2014
1 procedura - 4 transfery 😔
2 procedura - 3 ❄️: 1😔
JA: mięśniaki, skopane cytokiny, kir Bx, AMH 2,92,
....i nie wiem co dalej -
Ja też właśnie wróciłam z AP, zostawiłam 550 zł i się poryczalam na korytarzu jak kretynka, siedzę i myślę skąd tu kasę wziasc chyba będę musiała się zapożyczyć u kogoś, strasznego doła mam, to że wyniki z immunologi mam zjebane (sory za słownictwo) i to stres już jest, to jeszcze ta kasa, mam straszny mętlik w głowie a mąż praktycznie się nie odzywaStarania od 2014 roku,
od 2018 Provita
1 procedura krótki protokół 2 komórki, transfer 2 dniowca 😟 brak ❄️
2 procedura krótki protokół 6 komórek, 3 blastki, transfer 2BB😟 2❄️❄️, criotransfer 3BB😢 criotransfer 2BC😢 XI/2020 start 3 i ostatnia procedura
Ja: niedoczynność tarczycy, niskie AMH, endometrioza 2 stopnia, Kir bx brak 4 kirow implantacyjnych, rozjechane cytokiny, komórki nk30%, mutacje PAI i MTHFR w homo
Mąż: słabe nasienie ilość i morfologia 2%, HBA 1% -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLuna wrote:Ja też właśnie wróciłam z AP, zostawiłam 550 zł i się poryczalam na korytarzu jak kretynka, siedzę i myślę skąd tu kasę wziasc chyba będę musiała się zapożyczyć u kogoś, strasznego doła mam, to że wyniki z immunologi mam zjebane (sory za słownictwo) i to stres już jest, to jeszcze ta kasa, mam straszny mętlik w głowie a mąż praktycznie się nie odzywa
Kochana ale przynajmniej znasz swojego wroga, bo rozumiem, że można to leczyć, poprawić te wyniki? Nie znam się kompletnie.
My w dużej mierze właśnie że względu na kasę mieliśmy taki przestój, bo byliśmy w czarnej dupie. Polecam wzięcie karty kredytowej albo debetu. -
Luna wrote:Ja też właśnie wróciłam z AP, zostawiłam 550 zł i się poryczalam na korytarzu jak kretynka, siedzę i myślę skąd tu kasę wziasc chyba będę musiała się zapożyczyć u kogoś, strasznego doła mam, to że wyniki z immunologi mam zjebane (sory za słownictwo) i to stres już jest, to jeszcze ta kasa, mam straszny mętlik w głowie a mąż praktycznie się nie odzywamoja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie" -
Luna wrote:Ja też właśnie wróciłam z AP, zostawiłam 550 zł i się poryczalam na korytarzu jak kretynka, siedzę i myślę skąd tu kasę wziasc chyba będę musiała się zapożyczyć u kogoś, strasznego doła mam, to że wyniki z immunologi mam zjebane (sory za słownictwo) i to stres już jest, to jeszcze ta kasa, mam straszny mętlik w głowie a mąż praktycznie się nie odzywa
Tule mocno! Dacie radę- choc to pewnie w tym momencie mało pocieszające Ale chyba każda z nas to przechodziła.Śnieżka
Aniołek- 10 tc [*] 2019
Aniołek- 7 tc [*]2021
Aniołek- cb 2022
Aniołek-cb 2025
Starania od 08.2016
I dla Nas zaświeci słońce... -
Mój wziął pożyczkę w pracy, 25 tys. Jeszcze 4 tys zostały do spłaty. Dziś pewnie zostawię 300 w klinice, bo wymazy mam już nie ważne.
Luna ja też byłam załamana swoimi wynikami. Już się z tym oswoiłam, poznałam parę dziewczyn, którym się udało z takimi wynikami, nadzieja zawsze jest. Zreszta, zdrowy ten kto się nie bada. Gdyby przebadano matki z 4 dzieci to też by się okazało że mają skopana immunologię, ale one się nie badają, bo nie muszą.Pia88, czekamynadzidzie, m_d_f lubią tę wiadomość
moja historia
Berbeć. wrote:O 19.moja historia
evkill wrote:Za co tyle?
Wizyta plus zastrzyk za 300 zł na wywoalnie menopauzy, , za miesiąc potworka, a za tydzień jadę do paśnika, aż się boję, narazie popytam może ktoś z rodziny coś pożyczy, nie mogę wziąść żadnych kart debetowych bo za jakieś 2 miesiące czeka nas wzięcie kredytu na 20 lat, już tak się martwię żebym odmowy nie dostała, poprostu wszystko naraz, przepraszam że tak marudzęStarania od 2014 roku,
od 2018 Provita
1 procedura krótki protokół 2 komórki, transfer 2 dniowca 😟 brak ❄️
2 procedura krótki protokół 6 komórek, 3 blastki, transfer 2BB😟 2❄️❄️, criotransfer 3BB😢 criotransfer 2BC😢 XI/2020 start 3 i ostatnia procedura
Ja: niedoczynność tarczycy, niskie AMH, endometrioza 2 stopnia, Kir bx brak 4 kirow implantacyjnych, rozjechane cytokiny, komórki nk30%, mutacje PAI i MTHFR w homo
Mąż: słabe nasienie ilość i morfologia 2%, HBA 1% -
evkill wrote:Mój wziął pożyczkę w pracy, 25 tys. Jeszcze 4 tys zostały do spłaty. Dziś pewnie zostawię 300 w klinice, bo wymazy mam już nie ważne.
Luna ja też byłam załamana swoimi wynikami. Już się z tym oswoiłam, poznałam parę dziewczyn, którym się udało z takimi wynikami, nadzieja zawsze jest. Zreszta, zdrowy ten kto się nie bada. Gdyby przebadano matki z 4 dzieci to też by się okazało że mają skopana immunologię, ale one się nie badają, bo nie muszą.
I fakt, większość nawet nie wie że są chorzy bo się udaje i tyle.Śnieżka
Aniołek- 10 tc [*] 2019
Aniołek- 7 tc [*]2021
Aniołek- cb 2022
Aniołek-cb 2025
Starania od 08.2016
I dla Nas zaświeci słońce... -
nick nieaktualnyCichaa wrote:Dziewczyny jak grupa krwi jest wam potrzebna np. do histeriskopi/laparoskopii i robicie ja na NFZ w AP. To grupę krwi i inne badania też są za darmo, ja przynajmniej tak miałam.
Tak, tylko na spotkanie z anestezjologiem muszę mieć te wyniki, więc trzeba je zrobić wcześniej.
Ja w poniedziałek właśnie jestem na wizycie.
Zbliża się powoli to piekło.. -
nick nieaktualnyevkill wrote:Późno. Mnie też chciały tak późno zapisać , ale powiedziałam że nie będę miała jak wrócić do domu. O 19 mam ostatni autobus bezpośredni do Tarnowa.
Miałam iść do pracy normalnie stąd ta godzina. 2,5godziny jedziemy. Mam nadzieję, że mnie nie przewieje dodatkowo w aucie🙁
W ogóle zastanawiam się czy to moje endo jeszcze tam jest takie jak powinno po tych wszystkich specyfikach, syropach, lekach.
Dzisiaj jak obudzilam to miałam 37,4. Leci mi z nosa ciurkiem i mam kaszel. No i osłabiona jestem. Ciekawe co na to doktor. Jeszcze dziś w dodatku idę do innego, bo moja na urlopie. Ostatnio też jak byłam u niego jak moja była na urlopie w zeszłym roku w lutym to odwołał mi bo miałam kiepskie endo. Także nie mam zbyt dobrych wspomnień z nim związanych.
-
Pia88 wrote:Tak, tylko na spotkanie z anestezjologiem muszę mieć te wyniki, więc trzeba je zrobić wcześniej.
Ja w poniedziałek właśnie jestem na wizycie.
Zbliża się powoli to piekło..Berbeć., xagax, czekamynadzidzie, Pia88, Cynthia, Cichaa, m_d_f lubią tę wiadomość
moja historia
nick nieaktualny
-
Berbeć. wrote:Hehe . Rozumiem Pie doskonale. Też najczęściej tak mówiłam 😅
Berbeć., Pia88, Cichaa lubią tę wiadomość
moja historia
nick nieaktualny
-
Frelcia_na_tymczasie wrote:Jak ja chce już do domu. Gardło mi siadło. Chce iść już na L4 po transferze. Zmęczona jestem psychicznie.
Jutro mam wizytę po 18Śnieżka90, Pia88, Berbeć., monik123, Cichaa lubią tę wiadomość
moja historia
nick nieaktualnyFrelcia_na_tymczasie wrote:Jak ja chce już do domu. Gardło mi siadło. Chce iść już na L4 po transferze. Zmęczona jestem psychicznie.
Jutro mam wizytę po 18
Inhalacje są świetne na gardło, mnie wczoraj tak strasznie bołao i drapało, mówic nie mogłam glosu mi brakowalo i w koncu wytargalam moj inhalator i to byl strzal w 10. Biore tez tymianek i podbial do ssania i spray na suche gardlo.
Pia88 lubi tę wiadomość