Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
Luna wrote:Wizyta plus zastrzyk za 300 zł na wywoalnie menopauzy, , za miesiąc potworka, a za tydzień jadę do paśnika, aż się boję, narazie popytam może ktoś z rodziny coś pożyczy, nie mogę wziąść żadnych kart debetowych bo za jakieś 2 miesiące czeka nas wzięcie kredytu na 20 lat, już tak się martwię żebym odmowy nie dostała, poprostu wszystko naraz, przepraszam że tak marudzę
Berbeć. lubi tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
nick nieaktualnyczekamynadzidzie wrote:i tu Cię zaskoczę - mając kartę kredytową Twoja zdolność kredytowa się zwiększa. Bo masz juz jakąś historię i bank moze sobei zobaczyć czy spłacasz takie rzeczy czy nie. Tak samo jak cos kiedyś kupiłaś na raty to też sie wpisuje w historię
Ale biorąc kredyt hipoteczny lepiej jest mieć wszystko spłacone. Inaczej liczy Ci się do wydatków a to zmniejsza kwotę kredytu. Co do historii to zgadzam się 👍 lepiej nawet brać wcześniej niż nie bo jest się bardziej wiarygodnym. -
Odwołuje polecenie express oriental w libero. Strasznie się popsuło jedzenie. Połowę wyrzuciłam, bo było tak nie smaczne. Mogłam iść na maca, ale przed transferem staram się ograniczać gluten.moja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Frelcia_na_tymczasie wrote:Jeszcze jutro muszę biocenozę zrobić bleee. Jak ja tego nie lubięmoja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie" -
nick nieaktualny
-
Frelcia_na_tymczasie wrote:Czemu?
Nie będę miała ze względu na NK w macicy, a najgorsze, bo boli jak mi się przebija przez szyjkę. Choć nasz doktorek robi wszystko żeby mnie to jak najmniej bolało, to i tak boli. Najgorsza jest dla mnie cisza, więc próbuje go zagadywać o pierdoły ale on się tak skupia na moim kroczu że nie podejmuje dyskusji😀Cichaa lubi tę wiadomość
moja historia
nick nieaktualnyevkill wrote:Czemu nie będę miała? Czy czemu to najgorsze?
Nie będę miała ze względu na NK w macicy, a najgorsze, bo boli jak mi się przebija przez szyjkę. Choć nasz doktorek robi wszystko żeby mnie to jak najmniej bolało, to i tak boli. Najgorsza jest dla mnie cisza, więc próbuje go zagadywać o pierdoły ale on się tak skupia na moim kroczu że nie podejmuje dyskusji😀
Ahahahahahaha. Ale jak to przebija? Kurde jak to się podaje? Bo ja będę miała ten domaciczny i myślałam że to wygląda jak transfer. -
Frelcia_na_tymczasie wrote:Ahahahahahaha. Ale jak to przebija? Kurde jak to się podaje? Bo ja będę miała ten domaciczny i myślałam że to wygląda jak transfer.moja historia
nick nieaktualnyevkill wrote:Teoretycznie tak, tylko ja mam skrzywiona szyjkę. Przed podaniem mówiłam doktorowi, że mnie ostatnio bolał wlew, ale on mówił że nie możliwe. Jednak jak zaczął gmerać, to powiedział - rzeczywiście trudny jest dostęp. Bardzo dużo różnych przyrządów użył i bolało mnie tylko przez 3 sekundy. Hehe wez jeszcze pod uwagę to że jestem histeryczką.
E to to ja też. Jestem hipochondryczką i histeryczką jeśli chodzi o lekarzy i ich "sprzęty".A transfer też Cię boli?
-
Frelcia_na_tymczasie wrote:E to to ja też. Jestem hipochondryczką i histeryczką jeśli chodzi o lekarzy i ich "sprzęty".
A transfer też Cię boli?
moja historia
nick nieaktualnyevkill wrote:Trochę, jak robił dr S to bolało, jak dr M to już nie. Ale dość długo gmera i wydaje mi się jakby wieczność to trwało. Teraz, mam nadzieję, będę na relanium.
Dobrze że mi przypomniałaś. Muszę zapytać o relanium..Pia88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Berbeć. wrote:A macwrapie też tak dużo glutenu? Taki naleśniczek tylko
Pia88 lubi tę wiadomość
moja historia
nick nieaktualny
-
Ja relanium dostałam po... Na kilka dni...
Ale nie ukrywam, że strasznie mnie przystępowało i słabo mi się robiło i w głowie kręciło przez jakiś czas po nim...
Ale od dzisiaj już bez...
Chcoć przy stresie w pracy może byłoby lepiej by trwało...i mogłabym bardziej tematy odpuszczać...a tak to mnie drażnią...N!eb!esk@ -
N!eb!esk@ wrote:A o co chodzi z tym glutenem?
Akceptuję i w ogóle jak ktoś odrzuca... Ale fenomenu nie kumam...moja historia
evkill wrote:Lekarz powiedział, że go nie trawie i powinnam odstawić. Słyszałam też kilka przypadków gdzie po odstawieniu glutenu, dziewczyny zachodziły.
Pia88 lubi tę wiadomość
Śnieżka
Aniołek- 10 tc [*] 2019
Aniołek- 7 tc [*]2021
Aniołek- cb 2022
Aniołek-cb 2025
Starania od 08.2016
I dla Nas zaświeci słońce...