X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Angelius Provita- Katowice
Odpowiedz

Angelius Provita- Katowice

Oceń ten wątek:
  • evkill Autorytet

Wysłany: 1 marca 2020, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Berbeć. wrote:
    Czyli czego nie można ? Mówicie o środkach do mycia czy do domu mówcie konkrety i co używacie zamiast tego.
    Sody i octu 😀 moja znajoma prowadzi bloga na ten temat, napisała też książkę " dom bez chemii" i "naturalnie piękna" właśnie jest w ciąży z piątym dzieckiem. Jest młodsza ode mnie parę lat.

Berbeć. lubi tę wiadomość

moja historia

"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie"
  • Martinka Autorytet

Wysłany: 1 marca 2020, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola84 wrote:
    Ja to samo 5 plus ..... a zgubić ciężko , od jutra post dąbrowskiej , tylko to na mnie działa 🙈
    Z tego co widzę, masz IO a to jest chyba przeciwwskazaniem do postu. Też kiedyś przeszłam pełny post. Dużo dziewczyn po nim zachodzi w ciążę, więc tego też spróbowałam. Czułam się świetnie, ale straciłam po nim połowę włosów

0901d7c722.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2020, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    evkill wrote:
    Sody i octu 😀 moja znajoma prowadzi bloga na ten temat, napisała też książkę " dom bez chemii" i "naturalnie piękna" właśnie jest w ciąży z piątym dzieckiem. Jest młodsza ode mnie parę lat.

Nie no piątki to ja nie chcę mieć 😜
    Taki żarcik. Stara jestem nie lubię zmian

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2020, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Berbeć. wrote:
    Znam to sylveco jeszcze vianek jest też dobra firma a i tak ciągle kupuje inne nie wiem kwestia przyzwyczajenia
    Mozna troche ograniczyc ta chemie ale nie dajmy sie tez zwariowac ;)

Berbeć., lipcowka86, I_ga lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2020, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samos88 tymczasowo;) wrote:
    Mozna troche ograniczyc ta chemie ale nie dajmy sie tez zwariowac ;)

Ten wpis najbardziej mi się podoba 👍

SusieOne lubi tę wiadomość

• evkill Autorytet

Wysłany: 1 marca 2020, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez nie uzywam plynu do plukania kilka razy mialam ale im mniej tym lepiej.
    Ja stosuję ale ten dla dzieci, a do prania kapsułki. Nie wyobrażam siebie wyczyścić toalety czymś innym niż Domestos , może gdybym nie pracowała to mogłaby się bawić w robienie domowych środków. Kiedyś kupilam łagodny środek do toalet, ale był beznadziejny, to już cola lepsza. A na czas transferów w ogóle nie robiłam hybryd.

moja historia

"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2020, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    evkill wrote:
    Ja stosuję ale ten dla dzieci, a do prania kapsułki. Nie wyobrażam siebie wyczyścić toalety czymś innym niż Domestos , może gdybym nie pracowała to mogłaby się bawić w robienie domowych środków. Kiedyś kupilam łagodny środek do toalet, ale był beznadziejny, to już cola lepsza. A na czas transferów w ogóle nie robiłam hybryd.

Ja też Domestos ale tylko do muszli. Do deski piankę z w5 .
    Robiłam hybrydę po transferze...tak mi wypadło akurat ..

• SusieOne Autorytet

Wysłany: 1 marca 2020, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vianek to linia produktów właśnie marki sylveco :)

ex2bdf9h6rmz1x6d.png
    Mały cud 2740 g i 49 cm (35t+4)
    5 aniołków 10.2016 5tc; 04.2017 5tc; 07.2017 5tc; 02.2018 5 tc; 08.2018 4tc
    przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
    Angelius Provita
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2020, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    evkill wrote:
    Na temat hybryd tez slyszalam kilka opinii ale z powodu pracy moge miec tylko na stopach. Chodze tez do fryzjera wiec tez nie jest tak ze wszystko mam eko i naturalne ale z majtami nie slyszalam tego wczesniej :D i w sumie stwierdzilam ze sprobuje ;)
    W lidlu weszly naturalne srodki do mycia chyba z W 5 sa troszke drozsze widzialam plyn do szyb do mycia naczyn do kuchni i lazienki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2020, 22:30

• evkill Autorytet

Wysłany: 1 marca 2020, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Berbeć. wrote:
    Znam to sylveco jeszcze vianek jest też dobra firma a i tak ciągle kupuje inne nie wiem kwestia przyzwyczajenia
    Dostałam w zeszlym roku na gwiazdkę szampon i chyba odżywkę z vianka, beznadziejny. Ponad rok go mam a nadal ponad połowa opakowania. a to lubię kosmetyki z nacomi.

moja historia

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2020, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusieOne wrote:
    Vianek to linia produktów właśnie marki sylveco :)

Jedyne pod oczy które nie szczypią. No będę musiala się przestswic bo teraz mam różne ziaje Avon

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2020, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na temat hybryd tez slyszalam kilka opinii ale z powodu pracy moge miec tylko na stopach. Chodze tez do fryzjera wiec tez nie jest tak ze wszystko mam eko i naturalne ale z majtami nie slyszalam tego wczesniej :D i w sumie stwierdzilam ze sprobuje ;)
    W lidlu weszly naturalne srodki do mycia chyba z W 5 sa troszke drozsze widzialam plyn do szyb do mycia naczyn do kuchni i lazienki.

Kupiłam już płyn uniwersalny z w5 właśnie z tych naturalnych niby.
    A co z hybrydami nie można??

• SusieOne Autorytet

Wysłany: 1 marca 2020, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    evkill wrote:
    Dostałam w zeszlym roku na gwiazdkę szampon i chyba odżywkę z vianka, beznadziejny. Ponad rok go mam a nadal ponad połowa opakowania. a to lubię kosmetyki z nacomi.
    a bo się nie pieni :D a jak myjesz? Rozwadniasz w kubeczku czy od razu na łeb? :D Troszkę techniki i nie taki szampon straszny

polecam szampony ecolab :D

evkill lubi tę wiadomość

ex2bdf9h6rmz1x6d.png
    przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
    Angelius Provita
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2020, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Berbeć. wrote:
    Jedyne pod oczy które nie szczypią. No będę musiala się przestswic bo teraz mam różne ziaje Avon
    Ja mam z bielendy jeden krem na noc i na dzien ;) jest mega

• evkill Autorytet

Wysłany: 1 marca 2020, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusieOne wrote:
    a bo się nie pieni :D a jak myjesz? Rozwadniasz w kubeczku czy od razu na łeb? :D Troszkę techniki i nie taki szampon straszny

polecam szampony ecolab :D
    Na łeb 😀 rano nie mam czasu bawić się w kubeczki, a włosy myje codziennie.

moja historia

• SusieOne Autorytet

Wysłany: 1 marca 2020, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko z sylveco i to wersja z rokitnikiem do twarzy aaaa uwielbiam :D oczywiscie trzeba dobrać dla siebie typ cery itd

ex2bdf9h6rmz1x6d.png
    Angelius Provita
  • SusieOne Autorytet

Wysłany: 1 marca 2020, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    evkill wrote:
    opakowanie po masce użytej i zamiast szamponu na głowe wlewasz mieszasz tym myjesz - 30 sekund :D ja myje raz na tydzień, a włosy by w sumie nawet tego nie wymagały ale ja też nie farbuje a wszystko używam bez chemii zadnych hedenszolders xD

evkill lubi tę wiadomość

ex2bdf9h6rmz1x6d.png
    Angelius Provita
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2020, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    evkill wrote:

A te z nacomi szampony dobre pienia się?

• evkill Autorytet

Wysłany: 1 marca 2020, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedawkowalam dziś serial czarne lustro , teraz wszystko wydaje mi się abstrakcyjne, dziwne, nierzeczywiste 😀

czekamynadzidzie, I_ga, Rosie lubią tę wiadomość

moja historia

• evkill Autorytet

Wysłany: 1 marca 2020, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Berbeć. wrote:
    A te z nacomi szampony dobre pienia się?
    A nie wiem czy nacomi ma szampony chodziło mi w ogóle o ich kosmetyki do twarzy o ciała. Masło Shea , czarne mydło, maseczki z glinki.

moja historia

‹‹ 2297 2298 2299 2300 2301 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ