X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Angelius Provita- Katowice
Odpowiedz

Angelius Provita- Katowice

Oceń ten wątek:
  • evkill Autorytet

Wysłany: 1 marca 2020, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Berbeć. wrote:
    Czyli czego nie można ? Mówicie o środkach do mycia czy do domu mówcie konkrety i co używacie zamiast tego.
    Sody i octu 😀 moja znajoma prowadzi bloga na ten temat, napisała też książkę " dom bez chemii" i "naturalnie piękna" właśnie jest w ciąży z piątym dzieckiem. Jest młodsza ode mnie parę lat.

Berbeć. lubi tę wiadomość

moja historia

"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie"
  • Martinka Autorytet

Wysłany: 1 marca 2020, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola84 wrote:
    Ja to samo 5 plus ..... a zgubić ciężko , od jutra post dąbrowskiej , tylko to na mnie działa 🙈
    Z tego co widzę, masz IO a to jest chyba przeciwwskazaniem do postu. Też kiedyś przeszłam pełny post. Dużo dziewczyn po nim zachodzi w ciążę, więc tego też spróbowałam. Czułam się świetnie, ale straciłam po nim połowę włosów

0901d7c722.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2020, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    evkill wrote:
    Sody i octu 😀 moja znajoma prowadzi bloga na ten temat, napisała też książkę " dom bez chemii" i "naturalnie piękna" właśnie jest w ciąży z piątym dzieckiem. Jest młodsza ode mnie parę lat.

Nie no piątki to ja nie chcę mieć 😜
    Taki żarcik. Stara jestem nie lubię zmian

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2020, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Berbeć. wrote:
    Znam to sylveco jeszcze vianek jest też dobra firma a i tak ciągle kupuje inne nie wiem kwestia przyzwyczajenia
    Mozna troche ograniczyc ta chemie ale nie dajmy sie tez zwariowac ;)

Berbeć., lipcowka86, I_ga lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2020, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samos88 tymczasowo;) wrote:
    Mozna troche ograniczyc ta chemie ale nie dajmy sie tez zwariowac ;)

Ten wpis najbardziej mi się podoba 👍

SusieOne lubi tę wiadomość

• evkill Autorytet

Wysłany: 1 marca 2020, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez nie uzywam plynu do plukania kilka razy mialam ale im mniej tym lepiej.
    Ja stosuję ale ten dla dzieci, a do prania kapsułki. Nie wyobrażam siebie wyczyścić toalety czymś innym niż Domestos , może gdybym nie pracowała to mogłaby się bawić w robienie domowych środków. Kiedyś kupilam łagodny środek do toalet, ale był beznadziejny, to już cola lepsza. A na czas transferów w ogóle nie robiłam hybryd.

moja historia

"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2020, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    evkill wrote:
    Ja stosuję ale ten dla dzieci, a do prania kapsułki. Nie wyobrażam siebie wyczyścić toalety czymś innym niż Domestos , może gdybym nie pracowała to mogłaby się bawić w robienie domowych środków. Kiedyś kupilam łagodny środek do toalet, ale był beznadziejny, to już cola lepsza. A na czas transferów w ogóle nie robiłam hybryd.

Ja też Domestos ale tylko do muszli. Do deski piankę z w5 .
    Robiłam hybrydę po transferze...tak mi wypadło akurat ..

• SusieOne Autorytet

Wysłany: 1 marca 2020, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vianek to linia produktów właśnie marki sylveco :)

ex2bdf9h6rmz1x6d.png
    Mały cud 2740 g i 49 cm (35t+4)
    5 aniołków 10.2016 5tc; 04.2017 5tc; 07.2017 5tc; 02.2018 5 tc; 08.2018 4tc
    przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
    Angelius Provita
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2020, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    evkill wrote:
    Na temat hybryd tez slyszalam kilka opinii ale z powodu pracy moge miec tylko na stopach. Chodze tez do fryzjera wiec tez nie jest tak ze wszystko mam eko i naturalne ale z majtami nie slyszalam tego wczesniej :D i w sumie stwierdzilam ze sprobuje ;)
    W lidlu weszly naturalne srodki do mycia chyba z W 5 sa troszke drozsze widzialam plyn do szyb do mycia naczyn do kuchni i lazienki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2020, 22:30

• evkill Autorytet

Wysłany: 1 marca 2020, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Berbeć. wrote:
    Znam to sylveco jeszcze vianek jest też dobra firma a i tak ciągle kupuje inne nie wiem kwestia przyzwyczajenia
    Dostałam w zeszlym roku na gwiazdkę szampon i chyba odżywkę z vianka, beznadziejny. Ponad rok go mam a nadal ponad połowa opakowania. a to lubię kosmetyki z nacomi.

moja historia

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2020, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusieOne wrote:
    Vianek to linia produktów właśnie marki sylveco :)

Jedyne pod oczy które nie szczypią. No będę musiala się przestswic bo teraz mam różne ziaje Avon

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2020, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na temat hybryd tez slyszalam kilka opinii ale z powodu pracy moge miec tylko na stopach. Chodze tez do fryzjera wiec tez nie jest tak ze wszystko mam eko i naturalne ale z majtami nie slyszalam tego wczesniej :D i w sumie stwierdzilam ze sprobuje ;)
    W lidlu weszly naturalne srodki do mycia chyba z W 5 sa troszke drozsze widzialam plyn do szyb do mycia naczyn do kuchni i lazienki.

Kupiłam już płyn uniwersalny z w5 właśnie z tych naturalnych niby.
    A co z hybrydami nie można??

• SusieOne Autorytet

Wysłany: 1 marca 2020, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    evkill wrote:
    Dostałam w zeszlym roku na gwiazdkę szampon i chyba odżywkę z vianka, beznadziejny. Ponad rok go mam a nadal ponad połowa opakowania. a to lubię kosmetyki z nacomi.
    a bo się nie pieni :D a jak myjesz? Rozwadniasz w kubeczku czy od razu na łeb? :D Troszkę techniki i nie taki szampon straszny

polecam szampony ecolab :D

evkill lubi tę wiadomość

ex2bdf9h6rmz1x6d.png
    przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
    Angelius Provita
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2020, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Berbeć. wrote:
    Jedyne pod oczy które nie szczypią. No będę musiala się przestswic bo teraz mam różne ziaje Avon
    Ja mam z bielendy jeden krem na noc i na dzien ;) jest mega

• evkill Autorytet

Wysłany: 1 marca 2020, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusieOne wrote:
    a bo się nie pieni :D a jak myjesz? Rozwadniasz w kubeczku czy od razu na łeb? :D Troszkę techniki i nie taki szampon straszny

polecam szampony ecolab :D
    Na łeb 😀 rano nie mam czasu bawić się w kubeczki, a włosy myje codziennie.

moja historia

• SusieOne Autorytet

Wysłany: 1 marca 2020, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko z sylveco i to wersja z rokitnikiem do twarzy aaaa uwielbiam :D oczywiscie trzeba dobrać dla siebie typ cery itd

ex2bdf9h6rmz1x6d.png
    Angelius Provita
  • SusieOne Autorytet

Wysłany: 1 marca 2020, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    evkill wrote:
    opakowanie po masce użytej i zamiast szamponu na głowe wlewasz mieszasz tym myjesz - 30 sekund :D ja myje raz na tydzień, a włosy by w sumie nawet tego nie wymagały ale ja też nie farbuje a wszystko używam bez chemii zadnych hedenszolders xD

evkill lubi tę wiadomość

ex2bdf9h6rmz1x6d.png
    Angelius Provita
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2020, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    evkill wrote:

A te z nacomi szampony dobre pienia się?

• evkill Autorytet

Wysłany: 1 marca 2020, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedawkowalam dziś serial czarne lustro , teraz wszystko wydaje mi się abstrakcyjne, dziwne, nierzeczywiste 😀

czekamynadzidzie, I_ga, Rosie lubią tę wiadomość

moja historia

• evkill Autorytet

Wysłany: 1 marca 2020, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Berbeć. wrote:
    A te z nacomi szampony dobre pienia się?
    A nie wiem czy nacomi ma szampony chodziło mi w ogóle o ich kosmetyki do twarzy o ciała. Masło Shea , czarne mydło, maseczki z glinki.

moja historia

‹‹ 2297 2298 2299 2300 2301 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ