Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
Berbeć. wrote:Czyli czego nie można ? Mówicie o środkach do mycia czy do domu mówcie konkrety i co używacie zamiast tego.
Berbeć. lubi tę wiadomość
moja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie" -
Karola84 wrote:Ja to samo 5 plus ..... a zgubić ciężko , od jutra post dąbrowskiej , tylko to na mnie działa 🙈
-
nick nieaktualnyevkill wrote:Sody i octu 😀 moja znajoma prowadzi bloga na ten temat, napisała też książkę " dom bez chemii" i "naturalnie piękna" właśnie jest w ciąży z piątym dzieckiem. Jest młodsza ode mnie parę lat.
Nie no piątki to ja nie chcę mieć 😜
Taki żarcik. Stara jestem nie lubię zmian -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Samos88 tymczasowo;) wrote:Tez nie uzywam plynu do plukania kilka razy mialam ale im mniej tym lepiej.moja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie" -
nick nieaktualnyevkill wrote:Ja stosuję ale ten dla dzieci, a do prania kapsułki. Nie wyobrażam siebie wyczyścić toalety czymś innym niż Domestos , może gdybym nie pracowała to mogłaby się bawić w robienie domowych środków. Kiedyś kupilam łagodny środek do toalet, ale był beznadziejny, to już cola lepsza. A na czas transferów w ogóle nie robiłam hybryd.
Ja też Domestos ale tylko do muszli. Do deski piankę z w5 .
Robiłam hybrydę po transferze...tak mi wypadło akurat .. -
Vianek to linia produktów właśnie marki sylveco
Mały cud 2740 g i 49 cm (35t+4)
5 aniołków 10.2016 5tc; 04.2017 5tc; 07.2017 5tc; 02.2018 5 tc; 08.2018 4tc
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
nick nieaktualnyevkill wrote:Ja stosuję ale ten dla dzieci, a do prania kapsułki. Nie wyobrażam siebie wyczyścić toalety czymś innym niż Domestos , może gdybym nie pracowała to mogłaby się bawić w robienie domowych środków. Kiedyś kupilam łagodny środek do toalet, ale był beznadziejny, to już cola lepsza. A na czas transferów w ogóle nie robiłam hybryd.
i w sumie stwierdzilam ze sprobuje
W lidlu weszly naturalne srodki do mycia chyba z W 5 sa troszke drozsze widzialam plyn do szyb do mycia naczyn do kuchni i lazienki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2020, 22:30
-
Berbeć. wrote:Znam to sylveco jeszcze vianek jest też dobra firma a i tak ciągle kupuje inne nie wiem kwestia przyzwyczajeniamoja historia
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySamos88 tymczasowo;) wrote:Na temat hybryd tez slyszalam kilka opinii ale z powodu pracy moge miec tylko na stopach. Chodze tez do fryzjera wiec tez nie jest tak ze wszystko mam eko i naturalne ale z majtami nie slyszalam tego wczesniej
i w sumie stwierdzilam ze sprobuje
W lidlu weszly naturalne srodki do mycia chyba z W 5 sa troszke drozsze widzialam plyn do szyb do mycia naczyn do kuchni i lazienki.
Kupiłam już płyn uniwersalny z w5 właśnie z tych naturalnych niby.
A co z hybrydami nie można?? -
evkill wrote:Dostałam w zeszlym roku na gwiazdkę szampon i chyba odżywkę z vianka, beznadziejny. Ponad rok go mam a nadal ponad połowa opakowania. a to lubię kosmetyki z nacomi.
a jak myjesz? Rozwadniasz w kubeczku czy od razu na łeb?
Troszkę techniki i nie taki szampon straszny
polecam szampony ecolabevkill lubi tę wiadomość
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
nick nieaktualny
-
SusieOne wrote:a bo się nie pieni
a jak myjesz? Rozwadniasz w kubeczku czy od razu na łeb?
Troszkę techniki i nie taki szampon straszny
polecam szampony ecolabmoja historia
Tylko z sylveco i to wersja z rokitnikiem do twarzy aaaa uwielbiam
oczywiscie trzeba dobrać dla siebie typ cery itd
Angelius Provita -
evkill wrote:Na łeb 😀 rano nie mam czasu bawić się w kubeczki, a włosy myje codziennie.
ja myje raz na tydzień, a włosy by w sumie nawet tego nie wymagały ale ja też nie farbuje a wszystko używam bez chemii zadnych hedenszolders xD
evkill lubi tę wiadomość
Angelius Provita -
nick nieaktualny
-
Przedawkowalam dziś serial czarne lustro , teraz wszystko wydaje mi się abstrakcyjne, dziwne, nierzeczywiste 😀
czekamynadzidzie, I_ga, Rosie lubią tę wiadomość
moja historia
Berbeć. wrote:A te z nacomi szampony dobre pienia się?
moja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie"