Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
Samos88 tymczasowo;) wrote:Nie ogladalam wywiadu ale kupuje mni3j kosmetykow chemii i nosze biale majty od nie dawna haha nie wiem co to zmieni... dezodorant zmienilam na taki kulkowy bez aluminium ale dopiero go bede uzywac jak moj sie skonczy bo szkoda mi kasy wydawać.Starania od 2014 roku,
od 2018 Provita
1 procedura krótki protokół 2 komórki, transfer 2 dniowca 😟 brak ❄️
2 procedura krótki protokół 6 komórek, 3 blastki, transfer 2BB😟 2❄️❄️, criotransfer 3BB😢 criotransfer 2BC😢 XI/2020 start 3 i ostatnia procedura
Ja: niedoczynność tarczycy, niskie AMH, endometrioza 2 stopnia, Kir bx brak 4 kirow implantacyjnych, rozjechane cytokiny, komórki nk30%, mutacje PAI i MTHFR w homo
Mąż: słabe nasienie ilość i morfologia 2%, HBA 1% -
nick nieaktualnySamos88 tymczasowo;) wrote:Nie ogladalam wywiadu ale kupuje mni3j kosmetykow chemii i nosze biale majty od nie dawna haha nie wiem co to zmieni... dezodorant zmienilam na taki kulkowy bez aluminium ale dopiero go bede uzywac jak moj sie skonczy bo szkoda mi kasy wydawać.
No ja właśnie byłam kupić kilka par pantalonów 100% cotton 🤦 -
nick nieaktualny
-
Evkill - tak, są takie doniesienia, ale gruntownych testów jeszcze nie przeprowadzono.Wady:
# niedoczynność i Hashi i IO
# MTHFR C677 homozygota
# słabo dodatnie p/c kardiolipinie
# ostatnio kiepskie endo - 6 mm
#1 poronienie w 10 tyg (zarodek XX - zdrowy)
# NK - 25%
# il 10 i il 5 - za nisko
# szczepienia - dr Paśnik
Pozytywy:
* KIR BX (brak tylko 1 implantacyjnego)
* Amh - 2,7
Zalety:
- 1 dziecko
Mąż: armia zacna, morfo od 4-6%, fragmentacja 14% -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBerbeć. wrote:Czyli czego nie można ? Mówicie o środkach do mycia czy do domu mówcie konkrety i co używacie zamiast tego.
Jesli chodzi o kosmetyki to nie dawno zaczelam zmieniac wiec tutaj zbyt duzej rewolucji nie ma.warto chyba pokonczyc te rzeczy co sie ma bo szkoda pieniedzy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2020, 21:37
-
nick nieaktualnySamos88 tymczasowo;) wrote:Ja bardzo malo uzywam bo mam z srodkow domowych plyn do mycia naczyn i plyn do szyb ktory tez chce zmienic na jakis naturalny i to wszystko jesli chodzi o srodki domowe
Jesli chodzi o kosmetyki to nie dawno zaczelam zmieniac wiec tutaj zbyt duzej rewolucji nie ma.
To czym myjesz toaletę albo deskę klozetowa? -
nick nieaktualnyBerbeć. wrote:To czym myjesz toaletę albo deskę klozetowa?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2020, 21:40
-
nick nieaktualny
-
Berbeć. wrote:To czym myjesz toaletę albo deskę klozetowa?
Berbeć. lubi tę wiadomość
Mały cud 2740 g i 49 cm (35t+4)
5 aniołków 10.2016 5tc; 04.2017 5tc; 07.2017 5tc; 02.2018 5 tc; 08.2018 4tc
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
Samos88 tymczasowo;) wrote:Ja nie kupuje pianki kurde szkoda mi tez kasy mydlo wystarczy
jedynie to do włosów, twarzy i ciała full naturalne składniki używam
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
nick nieaktualnySusieOne wrote:ja np normalnie płynem unowersalym... domestos jest do środka tylko u mnie . Na wszystko używam jednego płynu unwersalnego....plyn do naczyń jeszcze i do szyb tyle z chemii....wiem, że niektórzy mają tego mnóstwo.
No to ja też tyle mniej więcej... No może jeszcze w5 do kuchenki i do kabiny. Ale sprzątanie to nie jest mój fetysz więc dużo nie używam -
nick nieaktualnySusieOne wrote:ja też
Na mydło się golicie o nie mega podrażnienia bym miala. Mało tego stosuje nivee po goleniu męża
Jakie te kremy naturalne??Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2020, 21:59
-
Berbeć. wrote:No to ja też tyle mniej więcej... No może jeszcze w5 do kuchenki i do kabiny. Ale sprzątanie to nie jest mój fetysz więc dużo nie używam
tak czy inaczej wolę naturalne środowsko nie jakies sterylne więc super czesto tych czyszczeń nie robię
Angelius Provita -
nick nieaktualnySusieOne wrote:ja też
a jutro jade do rosmanna po proszek bo sie skonczyl
Nie mam podraznien na mydle
Z tego co wiem to tez chodakowska wprowadzila kosmetyki ale ja mowie najlepszd jest szare mydlo na wszystkokiedys to nasze babcie prababcie w szarym mydle wlosy myły nawet
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2020, 22:03
-
nick nieaktualnySamos88 tymczasowo;) wrote:Ja czekam az mi sie niektore kosmetyki pokoncza to po prostu zamienie na inne naturalne jest tego teraz pelno albo w cale nie kupie
a jutro jade do rosmanna po proszek bo sie skonczyl
Ja w płynie do prania piorę a ponoć nawet lepiej jak się płynu do płukania nie stosuje a ja lubię -
nick nieaktualny
-
Berbeć. wrote:Na mydło się golicie o nie mega podrażnienia bym miala. Mało tego stosuje nivee po goleniu męża
Jakie te kremy naturalne??
płyn do płukania? nawet małej nie płukam takim, proste składy proste płyny do prania bo nie lubie proszkówBerbeć. lubi tę wiadomość
Angelius Provita -
nick nieaktualnySusieOne wrote:polecam sylveco polska firma, orientana tego aktualnie najbardziej używam
płyn do płukania? nawet małej nie płukam takim, proste składy proste płyny do prania bo nie lubie proszków
Znam to sylveco jeszcze vianek jest też dobra firma a i tak ciągle kupuje inne nie wiem kwestia przyzwyczajenia