Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
evkill wrote:Dzięki, ale to już w piątek było wiadomo, więc idzmy dalej dziewczyny.
evkill, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
Śnieżka
Aniołek- 10 tc [*] 2019
Aniołek- 7 tc [*]2021
Aniołek- cb 2022
Aniołek-cb 2025
Starania od 08.2016
I dla Nas zaświeci słońce... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
evkill wrote:Dzięki, ale to już w piątek było wiadomo, więc idzmy dalej dziewczyny.
Wiem ale na przykładzie szatynki wolałam poczekać do dzisiejszej bety 😀Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Baba1 wrote:😢
Co dalej ? Jaki masz plan 😌
Myślę też, że czas udać się do OA.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2020, 19:51
moja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie" -
nick nieaktualny
-
Berbeć. wrote:A jednak? U mnie trochę zszedł temat na bok ale pewnie trzeba będzie wrócić do tematu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2020, 20:03
Cichaa, xagax, ania8306 lubią tę wiadomość
moja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie" -
evkill wrote:Mam wykupiony pakiet 3mam z provita. Myślę, że po owulacji pojadę na wizytę przed kolejną procedurą.
Myślę też, że czas udać się do OA.
A ja dalej czekam na @ po odstawieniu leków po cb 😢
Tez myślę ale o rodzine zastępczej bo chyba trochę za późno na adopcje mam już 40 😢 -
nick nieaktualny
-
Baba1 wrote:Myślałam nad 3mam teraz trochę żałuje ze nie mam😔
Tez myślę ale o rodzine zastępczej bo chyba trochę za późno na adopcje mam już 40 😢Berbeć., Yoselyn82, Luna, SusieOne lubią tę wiadomość
moja historia
nick nieaktualnyBaba1 wrote:Myślałam nad 3mam teraz trochę żałuje ze nie mam😔
Tez myślę ale o rodzine zastępczej bo chyba trochę za późno na adopcje mam już 40 😢
Też myślałam o rodzinie zastępczej nawet już się trochę dowiadywałam, gdybyśmy mieli staż to myślę że byśmy się zdecydowali już bo byliśmy bardzo blisko tej decyzji ale ostatecznie zdecydowaliśmy się na dalsze leczenie. Nie powiem żebym była szczęśliwa z tego powodu -
Frelcia jak się czujesz?moja historia
nick nieaktualnyevkill wrote:Ja za 2 lata, a czeka się 4. Po 40 dają starsze dzieci. Mi to nie przeszkadza. Najchętniej zostałabym mama przedszkolaków i najlepiej żeby było rodzeństwo.
Nie wiem czy pamiętasz z forum dziewczynę Emi82 ... Nie wiem czy powinnam pisać o tym... adoptowała z mężem trójkę dzieci 😊
Mi też starsze dziecko odpowiada. Mój dzisiaj w ogóle sam wrócił do tematu adopcji widzę że też sam się mota jeszcze. Ale ja się boje procedur i tego że będę musiała powiedzieć o terapii i leczeniu....😕evkill lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyevkill wrote:Frelcia jak się czujesz?
Narywa mi jajnik i głowa boli z emocji ale generalnie czuję się normalnie. Dziękuję! A Ty przemyśl to OA.. to nie jest taka decyzja "ostateczność". Wierzę że Ci się uda. Zobacz.. u mnie dopiero 3 ! procedura przyniosła pozytywną betę! Wcześniej 4 transfery i beta 0!Rosie, NieJa lubią tę wiadomość
-
Berbeć. wrote:A jednak? U mnie trochę zszedł temat na bok ale pewnie trzeba będzie wrócić do tematuAP od 8/2019
POF - procedura z KD
1/2020 - ❄ - bez reakcji 😑
2/2020 - ❄ - cb 😢
4/2020 - ❄ - 😢😢😢
8/2020 ♥️🤰BOY
04/2021 Witamy na świecie 👨👩👦
❄ Oddany do adopcji -
nick nieaktualnyFrelcia_na_tymczasie wrote:Narywa mi jajnik i głowa boli z emocji ale generalnie czuję się normalnie. Dziękuję! A Ty przemyśl to OA.. to nie jest taka decyzja "ostateczność". Wierzę że Ci się uda. Zobacz.. u mnie dopiero 3 ! procedura przyniosła pozytywną betę! Wcześniej 4 transfery i beta 0!
W nieskończoność ładować w siebie hormony i pompować kasę w klinikę to też nie sposób. Kiedyś trzeba powiedzieć dośćYoselyn82, Baba1, czekamynadzidzie, Bu lubią tę wiadomość
-
Berbeć. wrote:Też myślałam o rodzinie zastępczej nawet już się trochę dowiadywałam, gdybyśmy mieli staż to myślę że byśmy się zdecydowali już bo byliśmy bardzo blisko tej decyzji ale ostatecznie zdecydowaliśmy się na dalsze leczenie. Nie powiem żebym była szczęśliwa z tego powodu
Trzeba zrobić szkolenia za które oni płacą jak zdamy egzamin to czekamy
Do tej pory myśle o 3 chłopcach u nas z miasta rodzice zmarli a babcia już nie mogła być z nimi z racji wieku chłopcy 6,9 11 lat mówiła ze wspaniałe chłopaki 😔☺️
Berbeć., SusieOne lubią tę wiadomość