Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja z innej beczki.. Jestem załamana.. 4 miesiące temu ustalili mi termin laparoskopii na 27 czerwca - na 7dc.. Niestety w tym cyklu miałam poślizg z owulacją i jak nie wyrobię się z zakończeniem @ do 28 czerwca to przesuwają mi termin o kolejny cykl.. A ze w kolejnych dwóch ewentualnych wakacyjnych terminach laparoskopii jestem na wyjeździe, to kolejny najszybszy termin wypada końcem września.. Chce mi się ryczeć, bo nie mam pojęcia na czym stoję..
-
Kochane moje! Jesteście wspaniałe
Zaraz jadę się pokłuć. ale stres... Potem "działania zastępcze" i koło wieczora wszystko jasne. Dziękuję Wam, bez Was to wszystko byłoby nie do zniesienia. Do wieczora!
KateHawke, Erl, Yummymummy lubią tę wiadomość
Za stara by czekać, za młoda by odpuścić...
2017 2x IUI
5.2018 start IMSI
4.06.18- punkcja
9.06.18- 1 z 9 -
Bobli wrote:Kochane moje! Jesteście wspaniałe
Zaraz jadę się pokłuć. ale stres... Potem "działania zastępcze" i koło wieczora wszystko jasne. Dziękuję Wam, bez Was to wszystko byłoby nie do zniesienia. Do wieczora!
-
h_anulka wrote:A ja z innej beczki.. Jestem załamana.. 4 miesiące temu ustalili mi termin laparoskopii na 27 czerwca - na 7dc.. Niestety w tym cyklu miałam poślizg z owulacją i jak nie wyrobię się z zakończeniem @ do 28 czerwca to przesuwają mi termin o kolejny cykl.. A ze w kolejnych dwóch ewentualnych wakacyjnych terminach laparoskopii jestem na wyjeździe, to kolejny najszybszy termin wypada końcem września.. Chce mi się ryczeć, bo nie mam pojęcia na czym stoję..
h_anulka lubi tę wiadomość
-
Bobli wrote:Kochane moje! Jesteście wspaniałe
ja już się stymuluje w piątek nastepna wizyta.. ciesze sie waszym szczesciem dziewczyny.. dodaje mi to siły do walki o najwieksze marzenie.. mam cichą nadzieje zee jeszcze troche i dołączę do Was...
KarenMillen, Erl, KateHawke lubią tę wiadomość
Molyy -
Molyy wrote:Bobli trzymam kciuki.. &&&&
ja już się stymuluje w piątek nastepna wizyta.. ciesze sie waszym szczesciem dziewczyny.. dodaje mi to siły do walki o najwieksze marzenie.. mam cichą nadzieje zee jeszcze troche i dołączę do Was...
Jak znosisz stymulację?
Za stara by czekać, za młoda by odpuścić...
2017 2x IUI
5.2018 start IMSI
4.06.18- punkcja
9.06.18- 1 z 9 -
Cześć Dziewczyny
Od dwóch tygodni zaczęłam czuć ruchy, tzn. takie puknięcia
w ciągu dnia nic nie odczuwam, tylko jak się położę i to nie zawsze. Tu moje pytanie jak często czułyście ruchy na tym etapie ciąży? Ostatni ruch czułam wczoraj rano i tak się zastanawiam czy tam wszystko dobrze. Wiem, że ruchy mogą być jeszcze nieregularne, ale jak to bylo/jest u Was?
Yumm masz śliczną córkęWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 17:52
Yummymummy lubi tę wiadomość
4 lata walki, 3 nieudane transfery
leczenie immuno JP i...
crio 7dpt 58,78 9dpt 104,23 12dpt 540,27
2019 naturalsik
-
nick nieaktualny
-
Ja jeszcze nie czuje ruchów ale się nie martwię bo mają duża amortyzację tłuszczową
8lat starań, zmiana lekarza prowadzącego
Serafin Clinic skierowanie na in vitro
Provita in vitro pierwsza próba udana, ciąża mnoga - dr Serafin
Ciaza bliźniacza bez problemów -
Quczi wrote:Ja jeszcze nie czuje ruchów ale się nie martwię bo mają duża amortyzację tłuszczową
to im fajnie cieplutko jest
ja mojej w końcu popukałam i dała znać o sobie zestresowanej mamie
4 lata walki, 3 nieudane transfery
leczenie immuno JP i...
crio 7dpt 58,78 9dpt 104,23 12dpt 540,27
2019 naturalsik
-
Ja mam bliźniaki i na prawdę wszyscy w koło się dziwią że nic nie czuje a brzuszek rośnie sobie swoim tempem hihi
8lat starań, zmiana lekarza prowadzącego
Serafin Clinic skierowanie na in vitro
Provita in vitro pierwsza próba udana, ciąża mnoga - dr Serafin
Ciaza bliźniacza bez problemów -
czar-nula wrote:Cześć Dziewczyny
Od dwóch tygodni zaczęłam czuć ruchy, tzn. takie puknięcia
w ciągu dnia nic nie odczuwam, tylko jak się położę i to nie zawsze. Tu moje pytanie jak często czułyście ruchy na tym etapie ciąży? Ostatni ruch czułam wczoraj rano i tak się zastanawiam czy tam wszystko dobrze. Wiem, że ruchy mogą być jeszcze nieregularne, ale jak to bylo/jest u Was?
Yumm masz śliczną córkętakże cierpliwości
za chwilę zwiększy się intensywność
czar-nula lubi tę wiadomość
-
Czar-nulka też na początku miałam tak, że zdarzały się dni kiedy nie czułam w zasadzie nic na przemian z takimi kiedy czułam ruchy wyraźnie - myślę że to wynika z tego że mniejsze dziecko ma na tyle dużo miejsca w środku, że czujemy je zależnie od tego gdzie się lokuje. Teraz kiedy Karolek jest większy, czuję ruchy codziennie, także wszystko przed Tobą
czar-nula lubi tę wiadomość
XII 2017 IMSI => 22 I 2018 CRIO z EG 3-dn. Maluchów 8A i 6B => 8dpt II beta 11; 9dpt 23,4; 11dpt 79; 14dpt 357,2; 16dpt 918,1; 23dpt 8646; 25dpt ❤ ur. 17.10.2018
❄❄
1 VI 2014 Aniołek [*]