Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
KateHawke wrote:Quczi masz już 21 tydzień - woow kiedy to przeleciało
to jedno maleństwo już dołącza do klubu dziewczynek, a drugie takie wstydliwe to pewnie też dziewczynka
Ładna waga dzieciaczków. Ja też nie miałam jakichś pięknych tych zdjęć Natali na prenatalnych. Ruchami się nie martw, ja też późno zaczęłam czuć
Będzie Natalia, a nie Paulina ? ❤️Angelius
IMSI kwiecień 2012- 3 zarodki
Maj 2012-I-crio,2x8AA,beta:11dpt-267, córeczka ❤️ I.2013
Marzec 2018-II-crio,1xblasto,beta:10dpt-261, synuś ❤️ XI.2018 -
Ja ruchy bardzo delikatne już czuje
ale w kolejnych ciążach czuć dużo szybciej
z Nat czułam od 18tc
cieszę się, mimo, ze są bardzo delikatne, to wiem, ze to On daje znać, ze wszystko ok
KateHawke, Erl, Quczi lubią tę wiadomość
Angelius
Yummymummy wrote:Kate
Będzie Natalia, a nie Paulina ? ❤️bo gadałam do tego brzucha i gadałam i jakoś mi nie pasowało. Natalką mi cały czas chodziła po głowie. No i przekabaciłam eMka żeby jednak była Natala
Erl, Yummymummy lubią tę wiadomość
-
Quczi wrote:Hej dziewczyny
u mnie jedna dziewczyna a drugie się chowa skutecznie. Lekarz twierdzi po miednicy że tez dziewczynka ale nie ma pewności. Wczoraj spadek energii przez cały dzień ręce nadal zdretwiałe ale już mniej. Spać na poduszce dla ciężarnych się nie da wyrzucam ja w nocy. Waga +1kg do przodu
Quczi, Cala lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, Wy przy bliźniakach tak niewiele przybrałyście, a ja przy jednym już +7kg. Przy czym ważę obecnie 73,5 przy wzroście 180, więc nie czuję szczególnie nadwagi.
Quczi, supernajważniejsze że dzieci zdrowe. Czyli przynajmniej jedna córcia
standardowe pytanko, są pomysły na imiona?
Też nie mam ładnych zdjęć z prenatalnych. Najładniejsze mam to jedno z USG w centrum handlowym którym się tu podzieliłam jakiś czas temu
XII 2017 IMSI => 22 I 2018 CRIO z EG 3-dn. Maluchów 8A i 6B => 8dpt II beta 11; 9dpt 23,4; 11dpt 79; 14dpt 357,2; 16dpt 918,1; 23dpt 8646; 25dpt ❤ ur. 17.10.2018
❄❄
1 VI 2014 Aniołek [*] -
Dziewczyny podejrzewam że za moment zacznę przybierać mocniej na wadze. Mi się jeść nie chce to jest straszne jak się bardzo najem. W nocy wtedy ulewam jak leżę to jest straszne. Ciągnie mnie do owoców mogę jeść je dzień w dzień o każdej porze. Lubiłam słodycze a nie chce jesc batoników i czekolad. Raz na jakiś czas lody ale o dziwo nie czekoladowe jak kiedyś a truskawkowe i waniliowe. Moje zmysły powariowaly totalnie. Czuje zapachy których nikt nie czuje i kubki smakowe się wyostrzyly. Z rękami już się przyzwyczaiłam ale miałam już tak że płakałam z bolu w nocy. Imiona już są miala być Liliana i Cirillaale zmieniło się na Liliana i Julka ewentualnie Julian. Wszyscy co mnie wodza mówią że wyglądam na chlopakow a nie na dziewczyny
Kupuję wszystko neutralne bo coś czuje że z tą płcią będą jakieś jaja hihiErl, KateHawke lubią tę wiadomość
8lat starań, zmiana lekarza prowadzącego
Serafin Clinic skierowanie na in vitro
Provita in vitro pierwsza próba udana, ciąża mnoga - dr Serafin
Ciaza bliźniacza bez problemów -
KateHawke wrote:Hihi tak
bo gadałam do tego brzucha i gadałam i jakoś mi nie pasowało. Natalką mi cały czas chodziła po głowie. No i przekabaciłam eMka żeby jednak była Natala
Ale superrrr, tak się cieszęNatalie, to mądre, dobre i śliczne dziewczynki
do dziś nie wyobrażam sobie, żeby moja Natalka miała być Amelia, lub inna Anastazja, która chodziła mi po głowie
i tak mamy Natalię Laurę
KateHawke lubi tę wiadomość
Angelius
KateHawke, KarenMillen, madwitka, Bu, czar-nula, CzterolistnaKoniczyna lubią tę wiadomość
Angelius
Och tak, Cudo Yummy
śliczną masz córcię
i widać że greckie słońce Was rozpieszczało
Yummymummy lubi tę wiadomość
XII 2017 IMSI => 22 I 2018 CRIO z EG 3-dn. Maluchów 8A i 6B => 8dpt II beta 11; 9dpt 23,4; 11dpt 79; 14dpt 357,2; 16dpt 918,1; 23dpt 8646; 25dpt ❤ ur. 17.10.2018
❄❄
1 VI 2014 Aniołek [*] -
Quczi wrote:Dziewczyny podejrzewam że za moment zacznę przybierać mocniej na wadze. Mi się jeść nie chce to jest straszne jak się bardzo najem. W nocy wtedy ulewam jak leżę to jest straszne. Ciągnie mnie do owoców mogę jeść je dzień w dzień o każdej porze. Lubiłam słodycze a nie chce jesc batoników i czekolad. Raz na jakiś czas lody ale o dziwo nie czekoladowe jak kiedyś a truskawkowe i waniliowe. Moje zmysły powariowaly totalnie. Czuje zapachy których nikt nie czuje i kubki smakowe się wyostrzyly. Z rękami już się przyzwyczaiłam ale miałam już tak że płakałam z bolu w nocy. Imiona już są miala być Liliana i Cirillaale zmieniło się na Liliana i Julka ewentualnie Julian. Wszyscy co mnie wodza mówią że wyglądam na chlopakow a nie na dziewczyny
Kupuję wszystko neutralne bo coś czuje że z tą płcią będą jakieś jaja hihichoć ja przyznaję, że nie wiem skąd to porzekadło, bo na szkole rodzenia mamy mamusie chłopców i dziewczynek i wszystkie kobietki wyglądają pięknie i promiennie
także córeczki też dodają urody
Lili i Julkamam chrześnicę Julkę a przyjaciółka właśnie spodziewa się Liliany, ładne imiona
❄❄
1 VI 2014 Aniołek [*] -
Dziś energii dużo
posprzatalam nawet pokój gdzie mają być dzieci bo na razie to było archiwum kartonów
KarenMillen, KateHawke lubią tę wiadomość
8lat starań, zmiana lekarza prowadzącego
Serafin Clinic skierowanie na in vitro
Provita in vitro pierwsza próba udana, ciąża mnoga - dr Serafin
Ciaza bliźniacza bez problemów -
Yummymummy wrote:Wracam do Was moje drogie po dwóch tyg byczenia i wpieprzania pyszności
czas wrócić do owsianki i warzywek
czytałam Was codziennie, ale net mi tam tak działał, ze dodanie jakiegokolwiek komentarza, to był wyczyn
Pomysł na pokoj dla młodego tez już mambędzie dużo bieli , drewna naturalnego i trochę szarości
po półmetku zaczynamy
dswiezymy w tym pokoju ściany i powoli będziemy urządzać
BOBLI
Podziwiam za cierpliwość w oczekiwaniu na test, ja bym oszalała i 3 razy już chociaż nasikala
Tez bolał mnie brzuch, transfer miałam w piątek, a od soboty już brzuch bolał mnie jak na okres i tak z 4dni, potem cisza... i znowu po kilku dniach bolałten ból , to dobry znak
trzymaj sie Mała! :*
Muszę niestety sprostować- ja wcale nie jestem cierpliwa, tylko mam strasznego pietraPóki nie wiem to jest nadzieja... Nie wiem czy odważę się nawet jutro. Dziś czuję się jak w dzień przed maturą
Co do pokoiku to liczę na jakieś foty jak już skończyciebo jedną przecudną fotkę już dziś, jak widzę, wrzuciłaś!!! Śliczna dziewczynka!
Quczi!!! Dziewczynka! wspaniale! Nie wiem czemu ale jak są bliźniaki, to zazwyczaj chłopcy. Najważniejsze, że z maluchami wszystko dobrze. I nie dobijaj mnie proszę z tym +1kg przy bliźniakachJa na samej stymulacji prawie 5kg na plusie miałam...
Yummymummy lubi tę wiadomość
Za stara by czekać, za młoda by odpuścić...
2017 2x IUI
5.2018 start IMSI
4.06.18- punkcja
9.06.18- 1 z 9 -
Bobli trzymam kciuki, powodzenia!!!!
Bobli lubi tę wiadomość
24.12.2023 II kreski pod choinkę
21.06.2022 Alicja ❤️
16.10.2021 niespodziewane II kreski
3.03.2017 Amelia 10tc [*]
09.2017 pusty pęcherzyk
25.01.2018 START Provita Katowice dr Paliga