X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Angelius Provita- Katowice
Odpowiedz

Angelius Provita- Katowice

Oceń ten wątek:
  • Molyy Ekspertka

Wysłany: 3 lipca 2018, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    h_anulka wrote:
    Molly z niecierpliwością czekamy na info <3
    Właśnie dzwonili z Angeliusa.. Jutro transfer o 13 ale jeszcze będę miała podaną kroplowke przeciwskurczową.. Miała któraś z was ją podaną?? Bo babka mówiła że godzinę przed transferem ją podają i trzy godziny po.. Myślałam że się coś dowiem jak się zarodku rozwijają ale powiedziała że wszystko dopiero jutro..

Erl, madwitka, Yummymummy, Poziomka25, h_anulka, KateHawke, njut, Flowwer lubią tę wiadomość

Molyy
  • Szapiro Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2018, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co masz sie dowiedziec jak sie sprawdza hodowle w 5dobie a nie dzis

Szs
  • Szapiro Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2018, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yummymummy wrote:
    Dokładnie!
    Wiec nie drążcie tematu w rejestracji bo pewnie skończy się ta dobra wola

Yummymummy lubi tę wiadomość

Szs
  • Molyy Ekspertka

Wysłany: 3 lipca 2018, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szapiro wrote:
    A co masz sie dowiedziec jak sie sprawdza hodowle w 5dobie a nie dzis
    Już teraz wiem że dopiero jutro więc czekam cierpliwie..

Yummymummy lubi tę wiadomość

Molyy
  • Yummymummy Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2018, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Molly od jutro ciężarnaś :D od jutra bierz nospe 3x1 i 3x1 magnez :) u mnie ta ‚technika’ pomogła (lub nie) w obu ciążach :)

Angelius
    IMSI kwiecień 2012- 3 zarodki
    Maj 2012-I-crio,2x8AA,beta:11dpt-267, córeczka ❤️ I.2013
    Marzec 2018-II-crio,1xblasto,beta:10dpt-261, synuś ❤️ XI.2018
  • KarenMillen Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2018, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Molyy wrote:
    Właśnie dzwonili z Angeliusa.. Jutro transfer o 13 ale jeszcze będę miała podaną kroplowke przeciwskurczową.. Miała któraś z was ją podaną?? Bo babka mówiła że godzinę przed transferem ją podają i trzy godziny po.. Myślałam że się coś dowiem jak się zarodku rozwijają ale powiedziała że wszystko dopiero jutro..
    Ja miałam przy udanym transferze. Koniecznie książę sobie weź bo można się zanudzić na śmierć.

Jeśli transfer u dr Marty to jeszcze dostaniesz relanium na kilka dni a nawet pewnie już dostałaś:)

Dziś relax, jutro wielki dzień:)

3cxdo4w.png
    <3 <3
  • Molyy Ekspertka

Wysłany: 3 lipca 2018, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KarenMillen wrote:
    Ja miałam przy udanym transferze. Koniecznie książę sobie weź bo można się zanudzić na śmierć.

Jeśli transfer u dr Marty to jeszcze dostaniesz relanium na kilka dni a nawet pewnie już dostałaś:)

Dziś relax, jutro wielki dzień:)
    Hehe.. Nie jeszcze nie dostałam relanium.. A ten magnez to jaki najlepiej kupić?? Na receptę jakiś?

Molyy
  • Yummymummy Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2018, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie najzwyklejszy... ja do dziś biorę bo brzuch twardnieje... to Ci nie zaszkodzi a niepotrzebne skurcze zniweluje :) Ciebie jeszcze chroni kroplówka, ja jej nie miałam ani przy pierwszym ani drugim transferze.

Angelius
    IMSI kwiecień 2012- 3 zarodki
    Maj 2012-I-crio,2x8AA,beta:11dpt-267, córeczka ❤️ I.2013
    Marzec 2018-II-crio,1xblasto,beta:10dpt-261, synuś ❤️ XI.2018
  • Poziomka25 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2018, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magnezy są różne, najlepiej może zapytaj o magnez z rejstracją jako lek a nie suplement, i tam jest forma organiczna, najlepiej przyswajalna

https://www.doz.pl/apteka/p6348-Magne-B6_tabletki_powlekane_50_szt.

3xPICSI
    5xcrio :(
    2xcb :(
    2x6tydz [*]
    Immunosupresja, szczepienia...

Udało się.
    10.2021 urodziłam swój wyczekany pierwszy Skarb ❤️

Ciaza naturalna.
    09.2023 urodziłam swój drugi Skarb ❤️
  • Molyy Ekspertka

Wysłany: 3 lipca 2018, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki, jutro się zaopatrze..

Molyy
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2018, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od jutra będzie Molyy mamusia <3 i za to trzymam jak najmocniej kciukasy ;)

Erl lubi tę wiadomość

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • Molyy Ekspertka

Wysłany: 3 lipca 2018, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KateHawke wrote:
    Od jutra będzie Molyy mamusia <3 i za to trzymam jak najmocniej kciukasy ;)
    Chyba dziś już nie zasnę w nocy...

Molyy
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2018, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Molyy wrote:
    Chyba dziś już nie zasnę w nocy...
    Musisz znaleźć jakieś zajęcie bo się zajedziesz myśleniem czy się uda a potem czy się udało. Ja na przykład nie licząc chodzenia do pracy grałam cały dzień na PlayStation :D a że akurat Wiedźmina miałam na tapecie to wiele godzin wyjętych z życiorysu :P a wieczorami myślałam już o tym co jutro zrobię w grze więc nie myślałam aż tyle o transferze. Znajdź też coś dla siebie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2018, 18:49

f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
  • ania609 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2018, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny dostałam dzisiaj wynik allo mlr wynosi 72,8%

oar8dqk3h868txgg.png
  • ania609 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2018, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martwi mnie jedna sprawa brałam przez 10 dni antybiotyk na to endometrium i teraz biorę antyki 13 dzień i cały czas mam takie brązowe plamienia śluz jakby taki płodny piersi mnie bolą nie wiem co jest grane to chyba nie jest normalne ?

oar8dqk3h868txgg.png
  • KarenMillen Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2018, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu allo piękne. Na śluz i bolące piersi Ci nie odpowiem, szczególnie że ja podczas swoich zwykłych cykli zawsze miałam plamienia i w pewnej fazie cyklu obrzmiale piersi. Podejrzewam że u Ciebie to wpływ leków jeśli wcześniej się nie przytrafiło.

Kate, widzę że miałbyśmy o czym pogadac:). U mnie PS oblegane jest przez tatusia bliźniaków ale i mi sie czasem zdarza zabawic:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2018, 20:13

KateHawke lubi tę wiadomość

3cxdo4w.png
    <3 <3
  • ania609 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2018, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KarenMillen wrote:
    Aniu allo piękne. Na śluz i bolące piersi Ci nie odpowiem, szczególnie że ja podczas swoich zwykłych cykli zawsze miałam plamienia i w pewnej fazie cyklu obrzmiale piersi. Podejrzewam że u Ciebie to wpływ leków jeśli wcześniej się nie przytrafiło.

Kate, widzę że miałbyśmy o czym pogadac:). U mnie PS oblegane jest przez tatusia bliźniaków ale i mi sie czasem zdarza zabawic:)
    Mi tez się zdarzały plamienia tylko właśnie nie tak długo.. Ale pewnie masz rację że to przez leki.. Wizytę mam na 27.07 ciekawe co powie dr. P MIalAM BYĆ Juz PO WIZY u immunologa a tu du..

oar8dqk3h868txgg.png
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2018, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania609 wrote:
    Mi tez się zdarzały plamienia tylko właśnie nie tak długo.. Ale pewnie masz rację że to przez leki.. Wizytę mam na 27.07 ciekawe co powie dr. P MIalAM BYĆ Juz PO WIZY u immunologa a tu du..
    Nie martw się. Ja długo plamiłam przy antykach. Bałam się że przesunie mi się przez to stymulacja ale mój Doktorek kazał się nie martwić bo to normalne :)

f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2018, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KarenMillen wrote:
    (...)

Hihi, ja to taka mała maniaczka PS ;) 35 platynowy na koncie i nawet nie wiem ile gier ogranych. Ale teraz jakoś nie mam weny do grania od jakiegoś czasu. Może to dlatego że jeszcze nie miałam w ręku gry lepszej niż Wiedźmin 3. Czekam aż God of War stanieje :D

f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
  • ania609 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2018, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KateHawke wrote:
    Nie martw się. Ja długo plamiłam przy antykach. Bałam się że przesunie mi się przez to stymulacja ale mój Doktorek kazał się nie martwić bo to normalne :)
    Dziękuję kochana pocieszylas mnie :*:)

oar8dqk3h868txgg.png
‹‹ 303 304 305 306 307 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ