Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
h_anulka wrote:Molly z niecierpliwością czekamy na info
Erl, madwitka, Yummymummy, Poziomka25, h_anulka, KateHawke, njut, Flowwer lubią tę wiadomość
Molyy -
Molly od jutro ciężarnaś
od jutra bierz nospe 3x1 i 3x1 magnez
u mnie ta ‚technika’ pomogła (lub nie) w obu ciążach
Angelius
IMSI kwiecień 2012- 3 zarodki
Maj 2012-I-crio,2x8AA,beta:11dpt-267, córeczka ❤️ I.2013
Marzec 2018-II-crio,1xblasto,beta:10dpt-261, synuś ❤️ XI.2018 -
Molyy wrote:Właśnie dzwonili z Angeliusa.. Jutro transfer o 13 ale jeszcze będę miała podaną kroplowke przeciwskurczową.. Miała któraś z was ją podaną?? Bo babka mówiła że godzinę przed transferem ją podają i trzy godziny po.. Myślałam że się coś dowiem jak się zarodku rozwijają ale powiedziała że wszystko dopiero jutro..
Jeśli transfer u dr Marty to jeszcze dostaniesz relanium na kilka dni a nawet pewnie już dostałaś
Dziś relax, jutro wielki dzień
-
KarenMillen wrote:Ja miałam przy udanym transferze. Koniecznie książę sobie weź bo można się zanudzić na śmierć.
Jeśli transfer u dr Marty to jeszcze dostaniesz relanium na kilka dni a nawet pewnie już dostałaś
Dziś relax, jutro wielki dzieńMolyy -
Nie najzwyklejszy... ja do dziś biorę bo brzuch twardnieje... to Ci nie zaszkodzi a niepotrzebne skurcze zniweluje
Ciebie jeszcze chroni kroplówka, ja jej nie miałam ani przy pierwszym ani drugim transferze.
Angelius
IMSI kwiecień 2012- 3 zarodki
Maj 2012-I-crio,2x8AA,beta:11dpt-267, córeczka ❤️ I.2013
Marzec 2018-II-crio,1xblasto,beta:10dpt-261, synuś ❤️ XI.2018 -
Magnezy są różne, najlepiej może zapytaj o magnez z rejstracją jako lek a nie suplement, i tam jest forma organiczna, najlepiej przyswajalna
https://www.doz.pl/apteka/p6348-Magne-B6_tabletki_powlekane_50_szt.3xPICSI
5xcrio
2xcb
2x6tydz [*]
Immunosupresja, szczepienia...
Udało się.
10.2021 urodziłam swój wyczekany pierwszy Skarb ❤️
Ciaza naturalna.
09.2023 urodziłam swój drugi Skarb ❤️ -
Molyy wrote:Chyba dziś już nie zasnę w nocy...
a że akurat Wiedźmina miałam na tapecie to wiele godzin wyjętych z życiorysu
a wieczorami myślałam już o tym co jutro zrobię w grze więc nie myślałam aż tyle o transferze. Znajdź też coś dla siebie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2018, 18:49
-
Aniu allo piękne. Na śluz i bolące piersi Ci nie odpowiem, szczególnie że ja podczas swoich zwykłych cykli zawsze miałam plamienia i w pewnej fazie cyklu obrzmiale piersi. Podejrzewam że u Ciebie to wpływ leków jeśli wcześniej się nie przytrafiło.
Kate, widzę że miałbyśmy o czym pogadac:). U mnie PS oblegane jest przez tatusia bliźniaków ale i mi sie czasem zdarza zabawic:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2018, 20:13
KateHawke lubi tę wiadomość
-
KarenMillen wrote:Aniu allo piękne. Na śluz i bolące piersi Ci nie odpowiem, szczególnie że ja podczas swoich zwykłych cykli zawsze miałam plamienia i w pewnej fazie cyklu obrzmiale piersi. Podejrzewam że u Ciebie to wpływ leków jeśli wcześniej się nie przytrafiło.
Kate, widzę że miałbyśmy o czym pogadac:). U mnie PS oblegane jest przez tatusia bliźniaków ale i mi sie czasem zdarza zabawic:) -
ania609 wrote:Mi tez się zdarzały plamienia tylko właśnie nie tak długo.. Ale pewnie masz rację że to przez leki.. Wizytę mam na 27.07 ciekawe co powie dr. P MIalAM BYĆ Juz PO WIZY u immunologa a tu du..
-
KarenMillen wrote:(...)
Kate, widzę że miałbyśmy o czym pogadac:). U mnie PS oblegane jest przez tatusia bliźniaków ale i mi sie czasem zdarza zabawic:)35 platynowy na koncie i nawet nie wiem ile gier ogranych. Ale teraz jakoś nie mam weny do grania od jakiegoś czasu. Może to dlatego że jeszcze nie miałam w ręku gry lepszej niż Wiedźmin 3. Czekam aż God of War stanieje