Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
KarenMillen wrote:Piątek 13stego. Odeszły nam wody.
-
Karen o nie.... jesteśmy z Tobą!!! Musi być dobrze!24.12.2023 II kreski pod choinkę
21.06.2022 Alicja ❤️
16.10.2021 niespodziewane II kreski
3.03.2017 Amelia 10tc [*]
09.2017 pusty pęcherzyk
25.01.2018 START Provita Katowice dr Paliga
22.05.2018 laparoskopia, endometrioza II stopnia
4Q2018 doc Paśnik, nk 22%, KIR genotyp AA
Zalecenia: Accofil, @13.05 - start IVF
3.06.2019 transfer blastocysty 3AB 😞
6.02.2020 scratching, biopsja - OK
7.03.2020 KET blastocysty 2BB 😞
Koniec leczenia…
Mimo wszystko dziś jestem szczęśliwa 💪🏼 -
Bobli kochana ja miałam teraz ultra długi protokół i efekt na suwaczku, jak bym mogła doradzić to nie opierając się, a wręcz naciskaj doktora żeby go zastosował, przy takim protokole endomenda się wyciszy, jest większa szanse na znalezienie ładnej komórki i że endomenda nie zagrozi implantacji zarodkaProvita Katowice, Nasz cudotwórca DR Mańka!
2014 1 IMSI==> 2 zarodki(jeden jedyny transfer) , brak mrozaków==> 06.2015córka
2017 2 IMSI ==> 2zarodki(jeden jedyny transfer) ==>jedno pięknie bijące serduszko==> 09.2018 córeczka:) -
Karen trzymaj się i mam nadzieje że to faktycznie fałszywy alarm.
W którym szpitalu jesteś?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Karen dziwię się że Twój lekarz nie położył Cię w szpitalu skoro czuł główkę synka podczas badania, no nic bez komentarza
czasu nie cofniemy... Trzymam kciuki aby chłopcy mogli posiedzieć jeszcze trochę w brzuchu. Trzymaj się kochana!
Provita Katowice, Nasz cudotwórca DR Mańka!
2014 1 IMSI==> 2 zarodki(jeden jedyny transfer) , brak mrozaków==> 06.2015córka
2017 2 IMSI ==> 2zarodki(jeden jedyny transfer) ==>jedno pięknie bijące serduszko==> 09.2018 córeczka:) -
madwitka wrote:Karen dziwię się że Twój lekarz nie położył Cię w szpitalu skoro czuł główkę synka podczas badania, no nic bez komentarza
czasu nie cofniemy... Trzymam kciuki aby chłopcy mogli posiedzieć jeszcze trochę w brzuchu. Trzymaj się kochana!
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Nic by to nie dało. Ja od wizyty leżałam plackiem w domu. Zrobili ktg, nie mam skurczy jeszcze. Podobno 48h będzie kluczowe. Jeśli się skurcze nie zaczną to spróbuja dzieci trochę przetrzymac. Steryd na płuca dostałam. Kroplowki z antybiotykiem też. Teraz leżymy żeby nowe wody które dzidziuś naprodukuje się nie wylaly.
A mój lekarz to ordynator położnictwa w Rudzie i tu też jestem. Już u mnie był i mimo wszystko mu ufam. Szyjka jest dalej twarda.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2018, 16:11
Yummymummy lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, jestem tu nowa, ponieważ nie leczę się w provicie, ale po pierwszej nieudanej procedurze w krakowskim macierzyństwie zastanawiam się nad zmianą kliniki. Czy któraś z Was mogłaby mi podać orientacyjne koszty in vitro w provicie? (procedura cała z badaniami i transfery) W ogóle polecacie?23.10.2019 urodził się Władek ❤️
starania od 2016: PCO, KIR AA, teratozoospermia, 2017 - 4x IUIICSI 1 - 01.2018
ICSI 2 - 08.2018
IMSI 3 - 01.2019 - 27.01 szczęśliwy transfer! -
Też się dziwię że Karen od razu z ostatniej wizyty lekarz nie wysłał na obserwację do szpitala.. Lekarze ze szpitala w Bytomiu kobiety w ciąży wysokiego ryzyka (a ciąża mnoga do takich należy) kładą na oddział w 28tc żeby podać sterydy na rozwinięcie się płuc żeby zabezpieczyć dzieciatka na wypadek takich sytuacji.. A jesli się nic nie dzieje to po paru dniach wypisują do domu.. Moja siostra tak właśnie miała a że leży tam już prawie miesiąc to dość dobrze poznała ich sposób działania..
Karen myślami jestem z Wami -
Karen teraz już spokojnie jesteś pod świetną opieką. Też chcenrodzic w rudzie
8lat starań, zmiana lekarza prowadzącego
Serafin Clinic skierowanie na in vitro
Provita in vitro pierwsza próba udana, ciąża mnoga - dr Serafin
Ciaza bliźniacza bez problemów -
Właśnie odebrałam wynik... 9dpt: Beta 61,6 patrzę na to i nie wierzę...
KateHawke, Alrauna1987, Szapiro, _Polanka_, Janka0909, Bu, h_anulka, Poziomka25, Yummymummy, Misia7, Erl, EmWu, didik34, ania8306, Yoselyn82, njut, bbeczka91, sAnsa_28, karolcia35 lubią tę wiadomość
Molyy -
Molyy wrote:Właśnie odebrałam wynik... 9dpt: Beta 61,6 patrzę na to i nie wierzę...
teraz trzymamy kciuki za piękny przyrost
tylko pamiętaj żeby za wcześnie nie dzwonić do tych marud z rejestracji
Molyy, Yummymummy lubią tę wiadomość
-
aga_ni wrote:Dziewczyny, jestem tu nowa, ponieważ nie leczę się w provicie, ale po pierwszej nieudanej procedurze w krakowskim macierzyństwie zastanawiam się nad zmianą kliniki. Czy któraś z Was mogłaby mi podać orientacyjne koszty in vitro w provicie? (procedura cała z badaniami i transfery) W ogóle polecacie?
co do kosztów to średnio 10-15 tys. w zależności jaka procedura, jakie dodatki, itp.
-
KateHawke wrote:Nooo pięknie
teraz trzymamy kciuki za piękny przyrost
tylko pamiętaj żeby za wcześnie nie dzwonić do tych marud z rejestracji
Molyy -
Taak możesz ale powiedz że jesteś po 14 dpt i powtarzałaś betę. Albo że robiłaś w 13dpt i 15dpt. Bo one potem się krzywią że za wcześnie i masz powtarzać. A tak to od razu cię zapiszą.
Molyy lubi tę wiadomość