Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
Karen cieszę się że nadal jesteś w trójpaku. Maleństwa proszę siedzieć w brzuszku i mamy nie straszyć
to jeden z nich będzie taki mamusi cycuszek bo tak już chce cię widzieć
Poziomka25, Erl lubią tę wiadomość
-
Człowiek wyjedzie na 2 dni, a tu tyle się dzieje!!!
Moly- Cudowie! bardzo się cieszę i gratuluję. Dbaj o siebie i rozpieszczaj sięoby beta pięknie rosła
Karen- faktycznie piątek 13-go. Trzymam mocno za Was Troje &&& Co by nie było- musi być dobrze. Moja koleżanka też urodziła dwóch chłopców miesiąc przed terminem i wszystko było ok. Także- odwagi!!!
Yose- trzymaj się, kochana! Jak jesteś pod stałą opieką, powinno już być tylko lepiejWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2018, 21:43
Molyy lubi tę wiadomość
Za stara by czekać, za młoda by odpuścić...
2017 2x IUI
5.2018 start IMSI
4.06.18- punkcja
9.06.18- 1 z 9 -
madwitka wrote:Bobli kochana ja miałam teraz ultra długi protokół i efekt na suwaczku, jak bym mogła doradzić to nie opierając się, a wręcz naciskaj doktora żeby go zastosował, przy takim protokole endomenda się wyciszy, jest większa szanse na znalezienie ładnej komórki i że endomenda nie zagrozi implantacji zarodkaZa stara by czekać, za młoda by odpuścić...
2017 2x IUI
5.2018 start IMSI
4.06.18- punkcja
9.06.18- 1 z 9 -
njut wrote:Bobli dziękuję za szczegóły odnośnie zarodków. Muszę się troszkę podszkolić żeby móc rozmawiać z Paniami embriolog.
U Twojego męża było wysokie FDNA - czy w związku z tym mieliście dodatkowo macs i jony wapnia? Nam dr Marta i androlog sugerowali przy wyniku 22%.
A pytałaś jakie były zarodki w 3 dobie? Domyślam się tylko, że były super skoro hodowano je dalej...
Ultradługi protokół daje większe szanse. domiszka i madwitka są dowodem
Swoją drogą dziś mam 22 dzień cyklu i wciąż jestem przed owulacją. Na usg było widać, że za kilka dni dopiero. A normalnie miałam max w 15dc. Jak to się długo organizm zbiera do kupy po tym wszystkim...njut lubi tę wiadomość
2017 2x IUI
5.2018 start IMSI
4.06.18- punkcja
9.06.18- 1 z 9 -
Karen wstaje rano i myślę o tobie... trzymam kciuki aby jeszcze chłopcy posiedzieli w brzuszku. Daj znać co u was...
8lat starań, zmiana lekarza prowadzącego
Serafin Clinic skierowanie na in vitro
Provita in vitro pierwsza próba udana, ciąża mnoga - dr Serafin
Ciaza bliźniacza bez problemów -
Bobli wrote:Któraś dziewczyna na forum mądrze mi doradziła- pierwsza krew pierwszy dzień cyklu. Ja miałam taki dylemat po antykach a prze gona. Njut, my dołączyłyśmy do forum w podobnym czasie. Wiem, że naprawdę musiałaś wykazać się sporą cierpliwością. Także cieszę się, że ruszasz- jestem z Tobą!!!!
A ja dziś jadę na wizytę potransferową do Dr M. Ciekawe co mi powie i czy będzie miał pomysł co dalej -
Śląska_Dziołcha wrote:Witam Was serdecznie
Za miesiąc czeka mnie laparoskopia z histeroskopią. Gdy mówię o tym koleżankom, które miały ten zabieg dziwnie się wzdrygają i krzywią. Czy rzeczywiście jest to bolesny zabieg? Dziękuję z góry za odpowiedzi.ja ten sam zabieg miałam dobre dwa tygodnie temu i już po tygodniu wróciłam do pracy.. Blizny bardzo małe, po powrocie do domu nie wzięłam ani jednej tabletki przeciwbólowe, bo nie było takiej potrzeby
a kto jest Twoim lekarzem prowadzącym??
-
h_anulka wrote:Jeżeli laparoskopie z histeroskopią będziesz miała robioną w Angeliusie to nie masz się czego obawiać
ja ten sam zabieg miałam dobre dwa tygodnie temu i już po tygodniu wróciłam do pracy.. Blizny bardzo małe, po powrocie do domu nie wzięłam ani jednej tabletki przeciwbólowe, bo nie było takiej potrzeby
Doktor MańkaTak, w Angeliusie.
-
marikka wrote:Jesli moge cos doradzic.Moj ginbekolog mowi ze pierwszy dzien cyklu trzeba liczyc od dnia kiedy miesiaczka mocno sie rozkreci, a nie od plamienia czy slabej krwi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2018, 16:51
2017 2x IUI
5.2018 start IMSI
4.06.18- punkcja
9.06.18- 1 z 9 -
h_anulka wrote:Jeżeli laparoskopie z histeroskopią będziesz miała robioną w Angeliusie to nie masz się czego obawiać
ja ten sam zabieg miałam dobre dwa tygodnie temu i już po tygodniu wróciłam do pracy.. Blizny bardzo małe, po powrocie do domu nie wzięłam ani jednej tabletki przeciwbólowe, bo nie było takiej potrzeby
a wiesz może jak długo trzeba odczekać od laparoskopii do in vitro? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŚląska_Dziołcha wrote:Witam Was serdecznie
Za miesiąc czeka mnie laparoskopia z histeroskopią. Gdy mówię o tym koleżankom, które miały ten zabieg dziwnie się wzdrygają i krzywią. Czy rzeczywiście jest to bolesny zabieg? Dziękuję z góry za odpowiedzi.NimuNimu, Frelcia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyh_anulka wrote:Jeżeli laparoskopie z histeroskopią będziesz miała robioną w Angeliusie to nie masz się czego obawiać
-
nick nieaktualny
-
Janka0909 wrote:Hanulka to dostałaś zwolnienie lekarskie po laparoskopi?
ja nie skorzystałam, bo bardzo dobrze sie czułam, rany szybko się zagoiły więc nie widziałam potrzeby
Co do dalszego postępowania wszystko zależy indywidualnie od wyników kazdej pary.. My mamy dwa cykle na luzie naturalnych starań, później ewentualnie dwa ze stymulacją, jak to nic nie da to zbada zbadać immunologię i dopiero wtedy albo IUI albo in-vitro