Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
_Polanka_ wrote:Załamałyście mnie
nie dość że nie wiadomo co z moim endo to jeszcze widać mamy poważny męski problem. Ile takie pICSI w Angeliusie kosztuje?
będzie dobrze
njut, _Polanka_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny_Polanka_ wrote:Załamałyście mnie
nie dość że nie wiadomo co z moim endo to jeszcze widać mamy poważny męski problem. Ile takie pICSI w Angeliusie kosztuje?
Nie chciałam Cię załamać, chociaż jak mi lekarz tłumaczył co to znaczy to sama miałam łzy w oczach... i mój Mąż też. Ja ze swoją procedurą zamknęłam się w 10 tys. -
didik34 wrote:Kochane w czwartek transfer!!! Jupi!!! Zaczęłam lutinus 6 tabletek dziennie, która miała ta wie, ze to oznacza smierć głodowa przy dłuższym stosowaniu;) Czy macie jakieś sprawdzone punkty, gdzie można to kupic trochę taniej niż 200 zł za opakowanie, które wystarcza mi na 3 dni!!!
-
nick nieaktualny_Polanka_ wrote:Załamałyście mnie
-
Frelcia_ wrote:Ja mam jeszcze lutinus z poprzedniej procedury. Chyba dwa blistry albo trzy. Podesłać Ci?
Kochane proszę powiedzcie mi jaki koenzym Q10 polecacie? chce już pracować na jakość moich jajek. -
nick nieaktualnyKateHawke wrote:Noo to teraz kciuki będą mocnooo zaciśnięte! A zamiast Lutinusa można Utrogestan dostępny w Czechach stosować. Tylko musisz mieć receptę na niego.
wiec chucham na zimne i na razie biorę lutinus.
-
nick nieaktualnyFrelcia_ wrote:Ja mam jeszcze lutinus z poprzedniej procedury. Chyba dwa blistry albo trzy. Podesłać Ci?
Kochane proszę powiedzcie mi jaki koenzym Q10 polecacie? chce już pracować na jakość moich jajek. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydidik34 wrote:Tymczasem znalazłam w necie ogłoszenie , jakaś kobieta chce sprzedać trzy opakowania, każde po 50 zł z terninem ważności do końca sierpnia. Brać , nie?
no pewnie ! bier. Jak coś to ja mam. Kolejną procedurę co prawda mam nadzieję zacząć we wrześniu ale mogę Cię poratować :* -
nick nieaktualnyFrelcia_ wrote:no pewnie ! bier. Jak coś to ja mam. Kolejną procedurę co prawda mam nadzieję zacząć we wrześniu ale mogę Cię poratować :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2018, 18:53
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
didik34 wrote:Neoparin wrrrrr
didik34 lubi tę wiadomość
8lat starań, zmiana lekarza prowadzącego
Serafin Clinic skierowanie na in vitro
Provita in vitro pierwsza próba udana, ciąża mnoga - dr Serafin
Ciaza bliźniacza bez problemów -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, w czwartek zrobiłam badanie na helicobacter pylori i wyszedł mi dodatni
na dniach mam dostać okres i mam się zgłosić do dr. P na biopsję endometrium i nie wiem czy mogę iść do lekarza rodzinnego po antybiotyk? Czy lepiej nie brać przed biopsja antybiotyków?
-
ania609 wrote:Cześć dziewczyny, w czwartek zrobiłam badanie na helicobacter pylori i wyszedł mi dodatni
na dniach mam dostać okres i mam się zgłosić do dr. P na biopsję endometrium i nie wiem czy mogę iść do lekarza rodzinnego po antybiotyk? Czy lepiej nie brać przed biopsja antybiotyków?
Erl lubi tę wiadomość
-
KateHawke wrote:Jak na dniach masz się zgłosić do dr Paligi to ja bym poczekała już te kilka dni. W końcu nie wiesz ile już z tym chodzisz a kilka dni myślę że nie zrobi większej różnicy. A antybiotyk to nie wiadomo czy nie odwlekłby biopsji.
i nie wiem co mam robic..
KateHawke lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Frelcia_ wrote:Ja mam jeszcze lutinus z poprzedniej procedury. Chyba dwa blistry albo trzy. Podesłać Ci?
Kochane proszę powiedzcie mi jaki koenzym Q10 polecacie? chce już pracować na jakość moich jajek.XII 2017 IMSI => 22 I 2018 CRIO z EG 3-dn. Maluchów 8A i 6B => 8dpt II beta 11; 9dpt 23,4; 11dpt 79; 14dpt 357,2; 16dpt 918,1; 23dpt 8646; 25dpt ❤ ur. 17.10.2018
❄❄
1 VI 2014 Aniołek [*]