Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
inkaa wrote:Dziewczyny M.P. ma urlop od 12go, M. też? orientujecie się?
kto mi zrobi transfer jak ich nie będzie ;(
Napewno ktoś ci zrobi 😘 mi robił dr.Ch bo jest moim lekarzem, ale napewno jest tam więcej specjalistówinkaa lubi tę wiadomość
GB👎 anty TG👎 anty TPO👎
12.22 pierwsza stymulacja 1x8A 4bb❄️3bb❄️2bc❄️
1.23 transfer świeżaka 8A ➡️ beta 0💔
⛔️ nawrót GB
Histero✅biopsja✅ANA✅
KirBX
5.23 FET +tractocile 4bb❄️➡️ beta 0💔
7.23 odwołany
8.23 wlew accofil+encorton+EG+tractocile FET ❄️❄️ ➡️? -
xagax wrote:Dzisiaj będzie info ile udało się zarodków zamrozić?Kciuki✊️✊️✊️✊️
Myślę, że tak. Mówili żeby dzwonić we wtorek ale chyba jak zadzwonię dziś to się nic nie stanie, bo już powinny być zamrożone ☺️
GB👎 anty TG👎 anty TPO👎
⛔️ nawrót GB
Histero✅biopsja✅ANA✅
KirBX
7.23 odwołany
kto mi zrobi transfer jak ich nie będzie ;(
Co? O nie... To mnie dobiłaś 😭 wiem że inni lekarze też są ale tak bardzo mi zależy żeby tym razem transfer też wykonała dr Paliga. Szkoda że nie zapytałam o jej planowane urlopy to może bym zdecydowała się poczekać kolejny cykl. I tak idziemy na naturalnym więc mogłabym się wstrzymać.
Inka a to Dr Ci teraz jakoś wspomniała o tym urlopie od 12stycznia tak?
W którym dniu cyklu zwykle odbywa się transfer 5dniowej blastki? Jak zwykle owulacja jest około 15 dnia cyklu to pewnie około 20tego jest transfer?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2023, 13:00
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
kto mi zrobi transfer jak ich nie będzie ;(Starania od 12.2020
♀️ 31
Suplementacja podczas starań:
Koenzym Q10 (ubichinol 400mg), witamina E, witamina D, witamina C, Inofolic Combi, pregna start, DHEA 50mg
Dotychczasowe leczenie:
-Ureaplasma - wyleczona
-Niskie AMH/Wysokie FSH
-6 cykli Lametty - bez efektu
-Histeroskopia - macica prawidłowa, jajowody niedrożne
-Laparoskopia - udrożniony prawy jajowód
-KIR AA
-Brak KIRów implantacyjnych
- IMSI 02.2023 AP 💉 Krótki protokół + MACS
8🥚-> 4 zaplodnione->3 blastki 3AA, 3AA, 3BB
02.23 - świeży transfer 3AA z Accofilem
BetaHCG: 7dpt - 82, 9dpt - 189, 12 dpt - 452, 14dpt - 1289
27.03 - 35 dpt jest ❤️ i 1,30 cm dzieciątka
♂️ 34
Suplementacja podczas starań: Fertilman, korzeń maca, tran, palma sabałowa
- słaba morfologia
- słabe HBA i fragmentacja
-
*Iskrzynka* wrote:I co? Dzwoniłaś?
Dzwoniłam i z 5ciu zostały 3 nie wiem czy to dużo czy mało ale tak smutno, że te dwa odpadły
4bb, 4bc i 3cbinkaa lubi tę wiadomość
GB👎 anty TG👎 anty TPO👎
⛔️ nawrót GB
Histero✅biopsja✅ANA✅
KirBX
7.23 odwołany
Judit wrote:Co? O nie... To mnie dobiłaś 😭 wiem że inni lekarze też są ale tak bardzo mi zależy żeby tym razem transfer też wykonała dr Paliga. Szkoda że nie zapytałam o jej planowane urlopy to może bym zdecydowała się poczekać kolejny cykl. I tak idziemy na naturalnym więc mogłabym się wstrzymać.
Inka a to Dr Ci teraz jakoś wspomniała o tym urlopie od 12stycznia tak?
W którym dniu cyklu zwykle odbywa się transfer 5dniowej blastki? Jak zwykle owulacja jest około 15 dnia cyklu to pewnie około 20tego jest transfer?
Dzwoniłam dziś dopytać dokładnie bo nie byłam pewna, od 12-go 29. Też bym wolała aby M.P. zrobiła transfering.. ehhhh
Co robić, co robić...
Transfer 20 dnia +/-.01.2018r. -05.2021 histeroskopia x 15
Zespół Ashermana, adenomioza, endo 3st
PAI hetero
IVF
transfer -> negative -
Lenek wrote:Dzwoniłam i z 5ciu zostały 3 nie wiem czy to dużo czy mało ale tak smutno, że te dwa odpadły
4bb, 4bc i 3cbWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2023, 13:45
Lenek lubi tę wiadomość
KONIEC.💔 -
*Iskrzynka* wrote:W zdecydowanej większości część zarodków odpada, tak dzieje się w naturze i tak jest przy rozwoju zarodków po ivf. Masz aż 3 blastki na zimowisku, a to dobry wynik. Trzymam mocne kciuki, żeby wśród nich były Wasze przyszłe dzieci, no i oczywiście za tego maluszka, co już jest z Tobą 🙂.
Dzięki kochana, mam nadzieje, że mąż mnie tylko nie zaraził bo on chory już go z domu wygoniłam ale strach że się rozchoruje pozostałGB👎 anty TG👎 anty TPO👎
⛔️ nawrót GB
Histero✅biopsja✅ANA✅
KirBX
7.23 odwołany
inkaa wrote:Dzwoniłam dziś dopytać dokładnie bo nie byłam pewna, od 12-go 29. Też bym wolała aby M.P. zrobiła transfering.. ehhhh
Co robić, co robić...
Transfer 20 dnia +/-.
Ehh.. ja się spróbuję skontaktować mailowo i zapytam czy mogę w takim razie poczekać jeszcze ten jeden cykl i zaczekam na dostępność Dr w klinice. Jedyne leki jakie brałam teraz to ta lametta. Chyba mogłabym ją ponowić w kolejnym cyklu, zapytam o to.
Wiem że zawsze może się wydarzyć tak że za miesiąc np Doktor zachoruje i też jej nie będzie akurat na transfer, zdaje sobie z tego sprawę. Ale jakoś tak strasznie mnie zestresowała ta myśl że miałabym zaufać obcemu lekarzowi. Do Dr P mam ogromne zaufanie i myślę że ostatni transfer udał się tylko dlatego że miałam z nią kontakt mailowy i jak posypały się moje wyniki dwa dni po transferze to dostałam totalnie nowe zalecenia co do dawek i leków.ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
inkaa wrote:Dzwoniłam dziś dopytać dokładnie bo nie byłam pewna, od 12-go 29. Też bym wolała aby M.P. zrobiła transfering.. ehhhh
Co robić, co robić...
Transfer 20 dnia +/-.
A ja miałam zaczynać stymulację od nowego cyklu. Jeśli okres przyjdzie zgodnie z planem, to dr powinna już być po urlopie, ale jak tylko parę dni mi się przyspieszy, to kicha 😕 i zaś będziemy mieć miesiąc obsuwy.KONIEC.💔 -
Judit wrote:Ehh.. ja się spróbuję skontaktować mailowo i zapytam czy mogę w takim razie poczekać jeszcze ten jeden cykl i zaczekam na dostępność Dr w klinice. Jedyne leki jakie brałam teraz to ta lametta. Chyba mogłabym ją ponowić w kolejnym cyklu, zapytam o to.
Wiem że zawsze może się wydarzyć tak że za miesiąc np Doktor zachoruje i też jej nie będzie akurat na transfer, zdaje sobie z tego sprawę. Ale jakoś tak strasznie mnie zestresowała ta myśl że miałabym zaufać obcemu lekarzowi. Do Dr P mam ogromne zaufanie i myślę że ostatni transfer udał się tylko dlatego że miałam z nią kontakt mailowy i jak posypały się moje wyniki dwa dni po transferze to dostałam totalnie nowe zalecenia co do dawek i leków.
JA też na lametta, z tym, że u mnie jest ogromnym problemem jest cienkie endo.. Nie wiem co robić.. faaaak01.2018r. -05.2021 histeroskopia x 15
Zespół Ashermana, adenomioza, endo 3st
PAI hetero
IVF
transfer -> negative -
inkaa wrote:JA też na lametta, z tym, że u mnie jest ogromnym problemem jest cienkie endo.. Nie wiem co robić.. faaaak
A w którym dniu cyklu jesteś? Ja w 7. To nie ma szans żeby wyrobic się do 12.01. Ja jestem gotowa zrezygnować bo tak to będę się ogromnie stresować tym faktem zmiany lekarza. Poczekam jeszcze czy mi dr odpiszeultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
Lenek wrote:Dzwoniłam i z 5ciu zostały 3 nie wiem czy to dużo czy mało ale tak smutno, że te dwa odpadły
4bb, 4bc i 3cb
Wiadomo że chciałoby się żeby wszystkie przetrwały ale Twój wynik wydaje się naprawdę bardzo dobry. U mnie zapłodniono 8 komórek a powstały z tego dwa zarodki.
Spójrz na to w ten sposób że masz tu naprawdę 3 realne, wspaniałe szanse. Trzymam kciuki ✊ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
Judit wrote:Wiadomo że chciałoby się żeby wszystkie przetrwały ale Twój wynik wydaje się naprawdę bardzo dobry. U mnie zapłodniono 8 komórek a powstały z tego dwa zarodki.
Spójrz na to w ten sposób że masz tu naprawdę 3 realne, wspaniałe szanse. Trzymam kciuki ✊
Nie dziękuje 😘 muszę poczytać jeszcze o tych oznaczeniach😊GB👎 anty TG👎 anty TPO👎
⛔️ nawrót GB
Histero✅biopsja✅ANA✅
KirBX
7.23 odwołany
Teraz przeczytałam, że ten c to jest słaby zarodekGB👎 anty TG👎 anty TPO👎
⛔️ nawrót GB
Histero✅biopsja✅ANA✅
KirBX
7.23 odwołany
Lenek wrote:Teraz przeczytałam, że ten c to jest słaby zarodek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2023, 14:20
Kjojewna lubi tę wiadomość
KONIEC.💔 -
xagax wrote:Gratulacje✊️Trzymam kciuki✊️Co to znaczy 6 super zarodków, 2 dobre? Miałaś transfer blastki czy 3 dniowca?
Mogę zapytać kiedy robiłaś test/ betę? Bo widzę, że masz szczęśliwą 3 dniową kropeczkę już na świecie 🥰GB👎 anty TG👎 anty TPO👎
⛔️ nawrót GB
Histero✅biopsja✅ANA✅
KirBX
7.23 odwołany
Hej dziewczyny
Czy Wam też nie zlecano robić proga po transferze w Angeliusie?
Bierzemy z koleżanką te same dawki leków
Lutinus 100mg 1 tabl co 8h
Jej wyszedl prog ponad 10
Wyslala wynik lekarzowi ale odpusal jej że nie oznacza aczamy progesteronu