Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa polecam tylko doktora Manke. Byłam zawsze na nie do ginekologów facetów a on jest cudowny. Wszystko robi bezbolesnie
PS jeśli ktoś potrzebuje leków na stymulacji albo neoparin to dajcie znać. Zawsze mogę poratować chociaż trocheevkill lubi tę wiadomość
-
Nie zapisują już na ten rokmoja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie" -
Szapiro wrote:Spróbuj napisac maila do dr paligi prośbą o szybsze przyjeęcie. Moj koleżanka tak zrobiła i zadziałało
PS. Już mam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2018, 08:36
moja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie" -
nick nieaktualny
-
Yoselyn82 wrote:Napisze mi ktos w skrocie co tutaj nowego?
bo ja troche nie w temacie
Ja z Erl marudzimy tu dziewczynomno dobra ja marudzę
Didik jest dzielną dziewczyną i walczy z krwiaczek który trochę namieszał z wielkością pęcherzyka ale wszystkie wierzymy że teraz się unormuje
No i nie wiem czy czytałaś ale kibicuje nam tu też personel AngeliusaPani Agata obiecuje że będzie się starać aby jakość obsługi była jak najlepsza
Erl, didik34, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Erl i Kate gratulacje
ja jeszcze trochę
Strasznie się z katarem meczylam
Kupowałam krople dla ciężarnych a to nic nie dawało.2 noce nie przespane brzuch od smarkania obolaly i się wkurzylam kupiłam Navisin w którym nie pisze że zabronione u ciężarnych i po jednej aplikacji mam spokój
Te leki dla ciężarnych to woda chyba za duża kasę
8lat starań, zmiana lekarza prowadzącego
Serafin Clinic skierowanie na in vitro
Provita in vitro pierwsza próba udana, ciąża mnoga - dr Serafin
Ciaza bliźniacza bez problemów -
Quczi wrote:Erl i Kate gratulacje
ja jeszcze trochę
Strasznie się z katarem meczylam
Kupowałam krople dla ciężarnych a to nic nie dawało.2 noce nie przespane brzuch od smarkania obolaly i się wkurzylam kupiłam Navisin w którym nie pisze że zabronione u ciężarnych i po jednej aplikacji mam spokój
Te leki dla ciężarnych to woda chyba za duża kasę
A u ciebie to też jeszcze momencik i donoszona -
nick nieaktualny
-
Frelcia_ wrote:Ja polecam tylko doktora Manke. Byłam zawsze na nie do ginekologów facetów a on jest cudowny. Wszystko robi bezbolesnie
PS jeśli ktoś potrzebuje leków na stymulacji albo neoparin to dajcie znać. Zawsze mogę poratować chociaż troche
Frelcia a Ty nie bedziesz potrzebowala neoparinu po transferze?
Jakie leki do stymulacji masz i w jakim miescie mieszkasz?
Narazie tylko zbieram info bo dopiero na poczatku listopada dowiem sie czym bede stymulowana.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2018, 08:50
Starania od 08.2015, endometrioza 3/4 st, 2 laparo, 3 hsg, 3 histero
8.03.2017 IVF❄️❄️❄️nie przetrwaly rozmrozenia...
5.05.2017 ICSI2.06.2017 crio
26.06.2017 crio
28.07.2017 ICSI26.09.2017 crio [*] 8tc
14.02.2018 crio [*] 6tc
20.04.2018 ICSIbrak mrozakow
22.03.2019 IMSI13.07.2019
-
Kate ale miałam totalnie zatkany nos a wysmarować zawartość to było z całej siły dmuchanie. A tu wczoraj wieczorem psik psik i już nic nie Zatkane i nic nie leci. Chyba obkurczylo mi zatoki
od tego wszystkiego gardło mnie rozbolalo bo mocno musiałam dmuchać. No już bliżej niż dalej do donoszonej ale sił mniej mam
dziewczyny kopia ostro. Nie jest zle w tej ciąży ale już nie mogę się doczekać rozpakowania
8lat starań, zmiana lekarza prowadzącego
Serafin Clinic skierowanie na in vitro
Provita in vitro pierwsza próba udana, ciąża mnoga - dr Serafin
Ciaza bliźniacza bez problemów -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
evkill wrote:Część, kogo polecacie do ivf?
evkill lubi tę wiadomość
XII 2017 IMSI => 22 I 2018 CRIO z EG 3-dn. Maluchów 8A i 6B => 8dpt II beta 11; 9dpt 23,4; 11dpt 79; 14dpt 357,2; 16dpt 918,1; 23dpt 8646; 25dpt ❤ ur. 17.10.2018
❄❄
1 VI 2014 Aniołek [*] -
Erl wrote:Dra Mańkę. Jeśli jesteś nastawiona na samo ivf to to jest spec jakich mało.moja historia
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny