X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Angelius Provita- Katowice
Odpowiedz

Angelius Provita- Katowice

Oceń ten wątek:
  • Agulek24 Autorytet

Wysłany: 23 maja, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kladom wrote:
    Dziewczyny zapomniałam dopytać lekarza odnośnie suplementacji w czasie stymulacji - czy mam dalej brać NAC, Resweratol i Koenzym Q10? Czy odstawia się je dopiero do transferu?

Ja miałam odstawiany NAC i Koenzym Q10, może któraś potwierdzi? 🤔🤔🤔
    Resweratolu nie brałam wcale. 🤷‍♀️

Starania od 9.2015, niedrożny jajowód, w laparo 👍, 1 histero 👍 , AMH 2,0 -> 0,3
    nasienie - HBA 👍 fragm. 👎 żylaki powrózka

GC:
    2019 -> 3 x IUI ☹️
    5.20 krótki -> 2🥚-> 1 MII
    8.20 długi -> 2🥚 -> 1 MII
    10.20 krótki z primingiem estrog. -> 6🥚-> 1 MII -> 1 IMSI z zamrożonymi 🥚 -> 10.2020 ET 8b ☹️, 11.2020 FET 8b ❄️ ☹️

2021 -> AP Dr Paliga❤️Metformina, Inozytol, DHEA, Q10, NAC, diag. immuno (Dr Sydor)
    6.21 -> 2. histero (zrosty)
    11.21 krótki po primingu testost. i estrog. -> 9🥚-> 7 MII -> 2 IMSI -> 3 blastki, 2❄️

11.11 ET 2AA❤️
    5dpt β 11,63 ❤️
    20 GS+YS
    7t3d 1,18 cm, FHR❤️147/min
    NIFTY zdrowy synuś 💙
    8.22 👦 🥰❤️

11.23 3. histero (zrosty), CD138 (-)

3.24 FET 6AB❄️☹️

10.24 FET 3BB❄️❤️(Prograf)
    5dpt β 13,2 ❤️
    7t2d 5mm, FHR 70-80/min 💔☹️
    8t2d 👼💔😭

3.25 krótki (priming E+T) -> 3🥚-> 3 MII -> 3 IMSI -> 1 blastka

3.25 ET 2BA☹️

5.25 mezoterapia 🙏
  • Corgi Przyjaciółka

Wysłany: 23 maja, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agulek24 wrote:
    Ja miałam odstawiany NAC i Koenzym Q10, może któraś potwierdzi? 🤔🤔🤔
    Resweratolu nie brałam wcale. 🤷‍♀️
    Kurcze teraz tak myślę że ja nie odstawiałam, miałam stymulację później mrożenie do badania pTGA i brałam aż do spotkania kilka dni przed transferem. Ale bez informacji od lekarza oficjalnej jak działać.

‹‹ 5402 5403 5404 5405 5406
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ