X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Angelius Provita- Katowice
Odpowiedz

Angelius Provita- Katowice

Oceń ten wątek:
  • Joanah Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    taterniczka wrote:
    Kubuś przyszedł na świat 3.12. o godz. 8:10 z wagą 3870 gram i mierząc 54 cm. 🥰
    Był problem z jego oddechem (przez moją cukrzycę ciążową, wielowodzie), opił się wód płodowych, musieli go zabrać do inkubatora i wspomagać maseczką do nosa z tlenem. 😥 Na szczęście jest poprawa, dalej leży bidulek w inkubatorze, ale już oddycha samodzielnie. Kiedy będę mogła go wziąć na ręce niewiadomo, musi mu się ten oddech bardziej wyrównać. Przynajmniej miałam motywację, żeby szybko zacząć wstawać po CC, bo nie wyobrażałam sobie, że mogłabym tam do niego nie pójść i nie być przy nim. W czwartek wypłakałam chyba już wszystkie łzy co miałam i wyrzuciłam z siebie emocje i jest lepiej.
    Bałam się jak będzie z laktacją, bo chciałam chociaż tyle mojemu dziecku zapewnić, żeby miał mleko ode mnie... ale od wczoraj popołudnia się rozkręciła i teraz się boję w drugą stronę, że dostanę jakiegoś zapalenia... 🫣 Piersi mam twarde, wielkości jak melony... Muszę wstawać w nocy też regularnie i z nich odciągać, bo jest jakaś masakra.
    Póki co zostajemy w szpitalu, jeszcze nie wiem, jak długo. O 11:00 mogę pójść do Młodego na oddział, bo teraz są badania, więc już odliczam z niecierpliwością. 🥹

Gratuluje!! Nie wyobrazam sobie jaki to kaliber emocji... ale wierze, ze Kubus-kawał chlopa - bedzie walczył i z każdym dniem bedzie juz tylko lepiej! Duzo siły dla Was i oby szybko do domku- pierwsze święta Razem!

taterniczka lubi tę wiadomość

Angelius od 10.24r
    na forum od po akcji "ograniczony budżet"

👱🏻‍♀️ 36 👦🏼43
    🆘AMH 10.24-0,37

1 stymulacja 11.24r- 3xMII-1❄4AA
    Transfer 12.24, beta 12dpt 0,2😢
    2 stymulacja 01-02.25r 2xMII-0😭
    Podczas 3 stymulacji przerwanej w marcu c.b beta 44,55,37....😥😪😥,
    postój
    i 3msc na omnitrope
    cd 3 stymulacji 06.25-5XMII-2❄3BB
    Transfer 30.07.25 beta 7dpt 5.0 10dpt 2.5😪😥😪😥

Wrzesnien cd138- ok
    Czas na genetyke i imuno- ok
    Brak 7kirów- accofil do tr,
    FET 25.10 ,beta 10dpt 4.11 😥😪

4 stymulacja start-walczymy
  • Joanah Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agulek24 wrote:
    Joanah, macie kwalifikację i ruszacie? 💪💪💪🤞🤞🤞❤️

Tak Agulku, ostatnia procedura, od dzisiaj wjezdza gonal ,menopur i omintrope cd, od zeszlego pt byla provera, w srode podgląd 💪

Angelius od 10.24r
    na forum od po akcji "ograniczony budżet"

👱🏻‍♀️ 36 👦🏼43
    🆘AMH 10.24-0,37

1 stymulacja 11.24r- 3xMII-1❄4AA
    Transfer 12.24, beta 12dpt 0,2😢
    2 stymulacja 01-02.25r 2xMII-0😭
    Podczas 3 stymulacji przerwanej w marcu c.b beta 44,55,37....😥😪😥,
    postój
    i 3msc na omnitrope
    cd 3 stymulacji 06.25-5XMII-2❄3BB
    Transfer 30.07.25 beta 7dpt 5.0 10dpt 2.5😪😥😪😥

Wrzesnien cd138- ok
    Czas na genetyke i imuno- ok
    Brak 7kirów- accofil do tr,
    FET 25.10 ,beta 10dpt 4.11 😥😪

4 stymulacja start-walczymy
  • Lusiaa22 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanah wrote:
    Tak Agulku, ostatnia procedura, od dzisiaj wjezdza gonal ,menopur i omintrope cd, od zeszlego pt byla provera, w srode podgląd 💪
    Jak ci kochana braknie omintrope to ci mogę wysłać 😘jaka masz dokładnie dawkę ? zalega mi w lodówce i nie mam co z tym zrobić a mam połowę opakowania a szkoda wyrzucić a jak mam okazję ci pomóc to z miłą chęcią to zrobię ♥️

1 Transfer : ❌ 5AA
    2 Transfer : ❌ 5AB
    3 Transfer : 18dpt 💔 CP
    • Zmiana lekarza na MP ♥️♥️♥️
    4 Transfer : 10dpt - 7,2 💔

14.07 Transfer kropeczka 5AA 🍍🍟
    5 dpt ⏸️
    6 dpt ⏸️
    7 dpt 46,3 Progesteron 32,27 ng/ml
    9dpt 138,9
    12 dpt 583,45
    14 dpt 1372,6
    21dpt mamy ciałko żółte, zarodek i serduszko 🩷
    09.08 USG - wszystko dobrze 😍🩷
    14.08 USG - rośnie maluszek 😍🩷
    15.09 Prenatalne : wynik PAPP-A - Ok , USG - ok , Dziewczynka 🥹🩷
    10.11 Połówkowe - ok , rośnie nam kruszynka 🩷🩷🩷

Na zimowisku:❄️❄️❄️
    preg.png
‹‹ 5686 5687 5688 5689 5690
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ