Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Angelius Provita- Katowice
Odpowiedz

Angelius Provita- Katowice

Oceń ten wątek:
  • Lusiaa22 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotka96 wrote:
    Krakersiku dobrze że to fałszywy alarm bo maleństwo ma jeszcze mnóstwo czasu do porodu 😘 współczuje strachu i mam nadzieje ze już bez przygód więcej 😊😊

Lusia to miałaś próbę generalna przed porodem 🤭🤭 nawet nie strasz ze te skurcze takie bolesne ! Ja się nastawiam na poród SN i liczę ze będzie dobrze 😍 już niedługo będziecie razem OMG kiedy to zleciało ! 🫶🏼

Yahu ale się cieszę z Twoich wspaniałych wiadomości, ze okruszek to już nie taki okruszek 🥹🥹 niech rośnie pięknie !
    Żebyś wiedziała 🤣🤭😘 no powiem ci ze bardzo bolesne az sama nie sądziłam ze to jest taki ból 😅 kiedyś myślałam ze tatuaż mnie bardzo bolał i ze jak jego wytrzymałam zrobić to wytrzymam juz wszystko to z perspektywy czasu myślę ze tatuaż to był pikuś przed tym co mnie niedługo czeka ale staram sie i tak podchodzić juz do tego tak czy SN czy CC tu boli i tu boli przeżyć trzeba 🤣🫡🤷‍♀️

No zleciało bardzo szybko to prawda 🥰😍🤩 ale doczekać sie juz nie mogę zeby ja przytulić i zobaczyć jak wygląda bo mieliśmy juz mase wizyt ale jak nazlosc mala zasłania buzię i jej nie widzieliśmy 🫣

Między mną a tobą i kladom jest niewielka różnica az jestem ciekawa ktora pierwsza wyląduje na porodówce heheh 🥰🥰🥰

A ty jak sie kochana wgl czujesz ❤️? Torby do szpitala pewnie stoja i czekają ? Na szkole rodzenia z tego co pamiętam to jednak nie poszłaś?

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 18:51

1 Transfer : ❌ 5AA
    2 Transfer : ❌ 5AB
    3 Transfer : 18dpt 💔 CP
    • Zmiana lekarza na MP ♥️♥️♥️
    4 Transfer : 10dpt - 7,2 💔

14.07 Transfer kropeczka 5AA + immunoglobuliny 🍍🍟
    5 dpt ⏸️
    6 dpt ⏸️
    7 dpt 46,3 Progesteron 32,27 ng/ml
    9dpt 138,9
    12 dpt 583,45
    14 dpt 1372,6
    21dpt mamy ciałko żółte, zarodek i serduszko 🩷
    09.08 USG - wszystko dobrze 😍🩷
    14.08 USG - rośnie maluszek 😍🩷
    15.09 Prenatalne : wynik PAPP-A - Ok , USG - ok , Dziewczynka 🥹🩷
    10.11 Połówkowe - ok , rośnie nam kruszynka 🩷🩷🩷
    08.01.26 : Maja 🩷 28+2 1200 g 🩷
    03.02.26 : 3 Prenatalne wszystko dobrze 🩷🩷🩷
    05.02.26 : 32+2 2250 g Szczęścia 🩷
    26.02.26 : 35+2 2700 g 🩷

Na zimowisku:❄️❄️❄️
    preg.png
‹‹ 5754 5755 5756 5757 5758
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ