Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
Żebyś wiedziała 🤣🤭😘 no powiem ci ze bardzo bolesne az sama nie sądziłam ze to jest taki ból 😅 kiedyś myślałam ze tatuaż mnie bardzo bolał i ze jak jego wytrzymałam zrobić to wytrzymam juz wszystko to z perspektywy czasu myślę ze tatuaż to był pikuś przed tym co mnie niedługo czeka ale staram sie i tak podchodzić juz do tego tak czy SN czy CC tu boli i tu boli przeżyć trzeba 🤣🫡🤷♀️Migotka96 wrote:Krakersiku dobrze że to fałszywy alarm bo maleństwo ma jeszcze mnóstwo czasu do porodu 😘 współczuje strachu i mam nadzieje ze już bez przygód więcej 😊😊
Lusia to miałaś próbę generalna przed porodem 🤭🤭 nawet nie strasz ze te skurcze takie bolesne ! Ja się nastawiam na poród SN i liczę ze będzie dobrze 😍 już niedługo będziecie razem OMG kiedy to zleciało ! 🫶🏼
Yahu ale się cieszę z Twoich wspaniałych wiadomości, ze okruszek to już nie taki okruszek 🥹🥹 niech rośnie pięknie !
No zleciało bardzo szybko to prawda 🥰😍🤩 ale doczekać sie juz nie mogę zeby ja przytulić i zobaczyć jak wygląda bo mieliśmy juz mase wizyt ale jak nazlosc mala zasłania buzię i jej nie widzieliśmy 🫣
Między mną a tobą i kladom jest niewielka różnica az jestem ciekawa ktora pierwsza wyląduje na porodówce heheh 🥰🥰🥰
A ty jak sie kochana wgl czujesz ❤️? Torby do szpitala pewnie stoja i czekają ? Na szkole rodzenia z tego co pamiętam to jednak nie poszłaś?Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 18:51
1 Transfer : ❌ 5AA
2 Transfer : ❌ 5AB
3 Transfer : 18dpt 💔 CP
• Zmiana lekarza na MP ♥️♥️♥️
4 Transfer : 10dpt - 7,2 💔
14.07 Transfer kropeczka 5AA + immunoglobuliny 🍍🍟
5 dpt ⏸️
6 dpt ⏸️
7 dpt 46,3 Progesteron 32,27 ng/ml
9dpt 138,9
12 dpt 583,45
14 dpt 1372,6