Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Angelius Provita- Katowice
Odpowiedz

Angelius Provita- Katowice

Oceń ten wątek:
  • Śnieżka90 Autorytet

Wysłany: 6 marca, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idia90 wrote:
    Miałam tak kilka razy i też drogą dedukcji doszłam do tego, że to papaweryna. Później już się na nią nie decydowałam.
    Trzymam kciuki za Kropka 🤞🤞
    Dlatego po jednym zastrzyku dam spokój:)

Śnieżka
    Aniołek- 10 tc [*] 2019
    Aniołek- 7 tc [*]2021
    Aniołek- cb 2022
    Aniołek-cb 2025
    Starania od 08.2016

I dla Nas zaświeci słońce...
  • Przytulasek Ekspertka

Wysłany: 6 marca, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneta_S wrote:
    Hejka, wracam do kliniki po 1.5 roku przerwy Bo udało mi się zajść w ciążę i wracamy po drugiego skarba:) i mqm już umowiona wizytę na kwiecień ale może mi podpowiecie, czy pierwsza wizyta kwalifikujaca do invitro jest bezpłatna? Bo na nowo pewnie będę musiała wypisać jakies papiery i czy histeroskopia również jest bezpłatna? Nie pamietam jak to teraz jest.

Tak pierwsza wizyta kwalifikująca do Programu rządowego in vitro powinna być bezpłatna. A co do histeroskopii jeśli musi być to przynajmniej Pani Doktor MP kieruje na nią na nfz ,więc pewnie każdy lekarz ma taką możliwość.
    Powodzenia w walce o rodzeństwo✊️☘️

Hej 🙂

Ja ostatnimi czasy siedziałam tylko w krzakach , ale oczywiście cały czas trzymam za Wszystkie niezależnie od etapu kciuki✌️

Santi , Kinguś , Karola88 gratulacje niech Wasze Maluchy rosną zdrowo ❤️

Amelka przytulam mocno 🫂🫂🫂 i trzymam kciuki, by się u Ciebie uspokoiło ✊️

Śnieżka niech ten dzień będzie szczęśliwy i pasażer już z Tobą zostanie ☘️🦠✊️✊️

Paulity zdrówka 🤗 może spróbuj wypić na noc tzw. złote mleko na wzmocnienie ( przepis bez problemu w necie ).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca, 21:52

👧 38 🧑‍🦱39

Starania od 2020r.
    Laparoskopia 2021r.
    Problem : słabe nasienie
    AMH 1, 2 ( 2021) 0,7 ( 06 .2025) 1,7 ( 11.2025) . , niskie żelazo i ferrytyna
    Kariotypy ✔️
    Kir Bx , większość implantacyjnych ✔️
    Drożność jajowodów ✔️
    03.2025 Angelius Provita MP
    1️⃣ Procedura IVF krótki protokół
    02.06 .25 początek stymulacji
    💉menopur , puregon , orgalutran
    Punkcja 16.06 ❌️ nie udało się nic pobrać 🥲
    07.07 Histeroskopia
    Sierpień na 3 miesiące Omnitrope i androtop
    2️⃣ Procedura IVF krótki protokół
    14.11.25 początek stymulacji
    💉 gonal ,omnitrope , Menopur , orgalutran
    Punkcja : 8🥚--> 4 dojrzałe --> 2
    zapłodnione --> 6 doba ❌️
    3️⃣ Procedura IVF. Krótki protokół
    06.03 💉rekovelle
‹‹ 5759 5760 5761 5762 5763
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pomagając szczęściu, czyli jak szybko zajść  w ciążę

Czy jest coś, co możesz zrobić, by zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę? Co może pomóc? Optymalny czas współżycia, „akrobacje łóżkowe” czy zdrowa dieta? Przeczytaj na co warto zwrócić uwagę starając się o dziecko, jakie są sposoby na zwiększenie szans na zajście w ciążę, a co najlepiej odłożyć na bok i skupić myśli na czymś innym.

CZYTAJ WIĘCEJ