Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Angelius Provita- Katowice
Odpowiedz

Angelius Provita- Katowice

Oceń ten wątek:
  • Falka Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Becomeamom wrote:
    Cześć. Dziś 11dpt. Beta rośnie, progesteron też - nieznacznie ale nadal. Od wczoraj mam włączony też duphaston oprócz luteiny podjezykowo i utrogestanu dopochwowo. Mam się umówić na usg między 21 a 28 dpt i nadal robić betę. Każdy wynik wysyłałyście dr MP do czasu USG? Powtarzałyście badanie co dwa dni?
    Ja miałam betę sprawdzaną do 19 dpt, ale u mnie te bety były bardzo niskie i przyrosty też były mocno na granicy…

👧 93
    🧔‍♂️ 94

Starania od 2021

4 x IUI
    3 IUI - ciąża poronienie 7 tc

1 IVF - protokół krótki, pobrano 16 komórek, 5 MII, brak ❄️

2 IVF - protokół długi, pobrano 16 komórek, 8 MII, 2 x 4BB❄️❄️, PGT-A ✅
    I FET - cykl naturalny, immunoglobuliny, Accofil, EG ❌
    II FET - 13.05; cykl sztuczny, Omnitrope, immunoglobuliny, Accofil ⏳
    5dpt 3,2 | 7dpt 15,2 | 9dpt 23,8 | 12dpt 51 | 15dpt 202,7 | 17dpt 415,4 🤞🍀
‹‹ 5831 5832 5833 5834 5835
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ