Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ponad 4kg to bym się bała sn
Coś czuje że przyszły tydzień będzie obfitujacy w porody i nowe ciążęWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2018, 16:21
Erl, Yummymummy lubią tę wiadomość
8lat starań, zmiana lekarza prowadzącego
Serafin Clinic skierowanie na in vitro
Provita in vitro pierwsza próba udana, ciąża mnoga - dr Serafin
Ciaza bliźniacza bez problemów -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA w Angeliusie można?
Kurcze .. stresuje się że się nie znajdzie ta moja kartka od kardiologa..w ogóle przy pierwszej próbie IVF wszystko szło gładko. Zero odczuć że jajka rosną, zero stresu przy punkcji, zero objawów hiperki, 15 dużych jajec etc.. a teraz? nie dość że czuje jajka, co chwile chodzę siku, jestem zła jak osa, beczę, kłócę się z M.to jeszcze mam gule w gardle ze stresu. Jaki organizm jest pokręcony..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2018, 17:16
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Frelcia_ wrote:Oglądam The Voice i mam łzy w oczach. Moja ukochana piosenka..XII 2017 IMSI => 22 I 2018 CRIO z EG 3-dn. Maluchów 8A i 6B => 8dpt II beta 11; 9dpt 23,4; 11dpt 79; 14dpt 357,2; 16dpt 918,1; 23dpt 8646; 25dpt ❤ ur. 17.10.2018
❄❄
1 VI 2014 Aniołek [*] -
nick nieaktualny
-
Cześć
Wczoraj mnie przyjęli, 2x było ktg - zapis czyściutki, zero skurczy, spadkow tętna. W poniedziałek mieli zdecydować czy dalej ze mną. Wieczorem gadałam z dziewczynami z sali i poczułam ciepło i mokro w dole. Stwierdziłam że chyba to wody i poszłam do WC sprawdzić. A tam krew... Od razu do położnej, położna do zabiegowego, lekarz mówi że nic takiego sie nie dzieje ale jak wyjęła wziernik to poleciało znowu sporo krwi. Zabrali mnie na porodówkę i kolejne ktg. Zaczęły pisać się skurcze ale nieregularne. Lekarz który przyszedł stwierdził ze moze naturalnie pójdzie ale jak mnie zbadał to tyle krwi polecialo ze była cesarka na cito... Dobrze że miałam zieczulenie ogólne bo było niedobrze. Dostałam takiego krwotoku że prawie mi macicę wycięliale jakoś udało się trochę zatamować i założyli balonik do macicy. Dopiero jutro go będą zdejmować i mają nadzieję że to zatamowalo krwotok. Przetoczyli mi 1,5L krwi.
Ale co najważniejsze Natalka zdrowa, wszystko w porządku (tylko szczegółów nie znam bo nie mam jak zobaczyć na razie
Urodziła się 13.10. około 22-giej z wagą 3850g ( wzrostu nie znam jeszcze).
A oto i mój Okruszek:
[url][/url]Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2018, 12:59
ania8306, Kijuki, Erl, Bella93, Alrauna1987, monik123, Frelcia_, darriuszalc, Ptaszyna, Szapiro, Yoselyn82, edloteh, Yummymummy, bbeczka91, Bejzi, czar-nula, didik34, srebrzysta, Figulina, NieJa, Nusieńka, Stokrotka123, Vaina, EmWu, njut, sAnsa_28, karolcia35 lubią tę wiadomość
-
Kochana po pierwsze gratuluję ślicznej córeczki.
Jak to dobrze że jednak zostawili Cię w szpitalu i podjęli właściwą decyzję o CC.. A jak w ogóle się czujesz? Znają powód tego krwotoku? Co go mogło wywołać tak nagle?
Teraz odpoczywaj i wracaj do sił, by móc w pełni cieszyć się Waszym SkarbemWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2018, 08:16
KateHawke lubi tę wiadomość