Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylvuś wrote:Mi w aptece wyliczyli 200:(
Mam w składzie:
Sildenafil 0,05
Estrofem 0,002
But cacao g.s.
M f glob vag
Dtd No XII
Po poronieniu w sierpniu mialam zabieg i słabo rosnie.
Zawsze bylo 9-9,5mm a teraz 7,6-7,8mm
To mega sporo ci wyliczyli.... ja miałam identyczna receptę z estrofemem, to koszt na pewno nie przekroczył 80zl za 12sztWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2018, 15:41
-
Frelcia_ wrote:Nie wierzę! z czego to tak trudno?
-
sylwia80 wrote:Bo se wybrałaś nie ten kierunek co trzeba:)
-
nick nieaktualny
-
sylwia80 wrote:Nie obroniła licencjatu i jeszcze się mądrzy:))))
sylwia80 lubi tę wiadomość
-
Bella to doradz które dodatki tym razem wziasc ? Wszystkie ? Chyba pójdziemy z torbami? Przypomnę że mamy taka blastke słabo rozwinięteta 2BC. To co wziasc nacinanie otoczki, ten klej i kroplówkę ?dużo to wyjdzie. Oczywiście zapytamy p dr ale ciekawa jestem co myślisz? Lub ktoś inny coś w tym temacie???
-
srebrzysta wrote:Bella to doradz które dodatki tym razem wziasc ? Wszystkie ? Chyba pójdziemy z torbami? Przypomnę że mamy taka blastke słabo rozwinięteta 2BC. To co wziasc nacinanie otoczki, ten klej i kroplówkę ?dużo to wyjdzie. Oczywiście zapytamy p dr ale ciekawa jestem co myślisz? Lub ktoś inny coś w tym temacie???
AH - jak otoczka gruba - do decyzji embriologa
Kroplowka - wedlug pani dr zwieksza szanse nawet jak skurczy nie ma
EG - ja osobiscie uwazam ze to zbednesrebrzysta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZ tego co pamiętam to Ptaszynka pisała coś o 18 godzinie. Trzymamy &&&!
Ja już dzisiaj nic nie robię. Objadłam się jak mops, dom lśni. Wpadnie Bułka i znowu będzie pełno sierści i odciśniętych łapek ale co tam..Do jutra chyba ocipnę. a potem? Chyba obejrzę wszystkie sezony Zabójczych umysłów
Ptaszyna lubi tę wiadomość
-
Pozdrawiam dziewczyny!
Frelcia trzymam kciuki za transfer &&&
Ptaszyna jak wizyta?
Figulina ty już pewnie po cięciu. A jak nie to trzymam dalej kciuki
Czar-nula za ciebie też mocne kciukasy!!!
I nic więcej nie pamiętam...przepraszam.
Ja mam hardcore w domu. Nat kupki od wczoraj rana nie robiła i dzisiaj 6 godzin tak płaczliwa i marudna że myślałam że oszaleję. A nie domyśliłam się z czego. 7x na cycki była, butlę dostała, kołysanie, tulenie, nic nie pomagało. Jak walnęła w pampersa to była akcja myciea teraz w końcu śpi. Mam dalej problem z jej traktowaniem cycucha jak usypiacza ale staram się coś z tym robić. Niestety muszę ją dokarmiać bo nie przybiera duzo a nie chcę żeby mi kazali jechać na mm więcej niż 2x dziennie. Na razie udaje mi się karmić, jest lepiej ale muszę nad tym pracować więc czasu malutko. Roboczo nazwaliśmy tego małego ssaka Cycolina
tak kocha cycusie że aż je głaszcze przy jedzeniu
[url][/url]Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2018, 12:58
Bella93, Frelcia_, h_anulka, Bejzi, czar-nula, Heidi Di, edloteh, Nusieńka, Erl, Kijuki, monik123, Alrauna1987, EmWu, ania8306, Yummymummy, bbeczka91, Vaina, sylvuś, njut, didik34 lubią tę wiadomość
-
ewa81 wrote:Vaina nie brałaś encortonu przy procedurze? To jest po to, żeby organizm nie odrzucił zarodka - jeśli się nie mylę....a neoparin to lek przeciwzakrzepowy.06.2016 I IMSI -> 03.2017 nasz urwis jest już z nami
12.2018 -pICSI -> 08.2019 nasz drugi urwis jest z nami
-
Kate, słodka pucia z niej ♡
KateHawke lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKate
aniołek
Kochane mam pytanie od Męża. Czy w Angeliusie jest wifi i gdzie dostać hasło?On generalnie ma jutro pracę zdalną i musi być w kontakcie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2018, 17:10
KateHawke lubi tę wiadomość
-
Kate dziękuję za kciuki na pewno się przydadzą
i tak Cie podziwiam że masznvzas w ogóle tu zajrzeć
A Malutka Twoja cudowna
Frelcia czy wiesz już ile masz blastek? Dobrze kojarzę że zaplodnili 10 komórek?
Rozmawiałam w piątek z docentem, który przeprowadza audyty w śląskich klinikach i dziwne wnioski mi się nasuwają.. Ale o tym po powrocie Wam napiszę.KateHawke, Erl, njut lubią tę wiadomość
4 lata walki, 3 nieudane transfery
leczenie immuno JP i...
crio 7dpt 58,78 9dpt 104,23 12dpt 540,27
2019 naturalsik