Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
Figulinka przede wszystkim gratulacje. Oliwka jest śliczna, te czarne włoski... mmmm marzenie
Poziomka25 lubi tę wiadomość
STARANIA ZAKOŃCZONE BEZ SKUTKU
3 poronienia naturalnych ciąż: 2011 5+6tc, 2013 7+1tc, 2019 8+2tc i 1CB po CT
2 IVF > 11 zarodków > 2013 8A+8A, 8A+6B, 2015 8B, 2018 3BC, 2019 3BB, 3AB (CB, beta max 17,18), 2020 4AB, 8A... czeka 8A, ❄️
A1298C hetero, PAI-1 4G/5G hetero, APA +, endometrioza II (zatoki), KIR AA, NK 21% > 17% > 15%, aktywność NK 58,9%, MLR 0% > szczepienia mężem > 0% mąż, 0% dawcy > 4 mc > 0% mąż, 33,6% dawcy > szczepienia pulowane > 91,2% mąż, 0% dawcy > 4cs CB, 5cs poronienie 8+2tc > 45,3% mąż, 55,5% dawcy > 7 mc > immunosupresja > cdn
on: FDNA 22%, HLA-C C1
moja historia leczenia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Figulina ogromne gratulacje
Dzielna mama i śliczna córcia
Ja przez pierwszy tydzień popłakiwałam właśnie przez cycki, płacz Małej, ból, brak wiedzy... Ale przeszło7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
Figu gratulacje. Przykro mi że twoja cc nie przebiegła bez problemów
Szok z tym znieczuleniem. Wycaluj Oliwie od eciocibaby bluess cie dopadł prawdopodobnie. Ja karmię mieszanie raz butla z mm raz butla z mlekiem z piersi i nie mam zamiaru się przejmować. Mleka mam mało więc nie będę walczyć i męczyć dzieci. Jedzą ładnie i przybierają to najważniejsze. Mama wyspana to mama szczęśliwa a myślenie tylko o cycu nie ma sensu
trzymajciensoemcieplutko.
Kate i Erl co u was?
8lat starań, zmiana lekarza prowadzącego
Serafin Clinic skierowanie na in vitro
Provita in vitro pierwsza próba udana, ciąża mnoga - dr Serafin
Ciaza bliźniacza bez problemów -
nick nieaktualnyDziękuje dziewczyny za wsparcie. Na szczęście w nocy żadna @ nie przyszła. Gdyby miał być okres to lutinus by tego nie zatrzymał prawda? Z dodatkowych atrakcji mam problem z dłonią gdzie pani próbowała mi wbić wenflon a żyła uciekała. Haha. Jak nie urok to... miłego dnia :* ok południa zadzwonię do kliniki co mam robić z tym plamieniem..
-
Frelcia_ wrote:Dziękuje dziewczyny za wsparcie. Na szczęście w nocy żadna @ nie przyszła. Gdyby miał być okres to lutinus by tego nie zatrzymał prawda? Z dodatkowych atrakcji mam problem z dłonią gdzie pani próbowała mi wbić wenflon a żyła uciekała. Haha. Jak nie urok to... miłego dnia :* ok południa zadzwonię do kliniki co mam robić z tym plamieniem..
To może być implantacja
Czy któraś z Was jest na diecie ze względu na endometriozę i widzi efekty?
Po jakim czasie dr Marta odpowiada na e-mail? Miałam dosłać wyniki i zapytać o wyniki, które robiliśmy podczas wizyty, napisałam w zeszłym tygodniu i cisza.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2018, 08:00
-
MeHe wrote:Czy któraś z Was jest na diecie ze względu na endometriozę i widzi efekty?
Ja byłam czerwiec -sierpień, tyle wytrzymałam, potem niestety zmieniło mi się troche w związku z ilością czasu, bo ta dieta wymagał poświęcania jej ciut czasu, teraz od ponad tygodnia znów sie staram, ale nie ukrywam że ten weekend zapomniałam o diecie, wizyty w gościach diecie nie służą
Co do efektów nie widzę, ale ciężko powiedziec że ich nie ma, bo ja nie czuję endometriozy, nigdy mnie nie bolało, ciąży co prawda nie ma, ale M ma słabe nasienie, więc może mi pomogła, teraz znów próbuje z dietą, bo nie zaszkodzi na pewno a 1,5 miesiąca może dam radę - bo o świętach nie ma co mówić06.2016 I IMSI -> 03.2017 nasz urwis jest już z nami
12.2018 -pICSI -> 08.2019 nasz drugi urwis jest z nami
-
Mi pani dr odpowiadala tego samego dnia
-
nick nieaktualny
-
Frelcia, trzymam kciuki za implementację, na okres wydaje mi się za wcześnie. Ja też robiłam 10dpt - oby i ten dzień Tobie przyniósł szczęście06.2016 I IMSI -> 03.2017 nasz urwis jest już z nami
12.2018 -pICSI -> 08.2019 nasz drugi urwis jest z nami