Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
STORK wrote:https://zapodaj.net/7a3c79d1ac7ee.jpg.html
Widzicie?Prawie 10 lat starań
7 IUI nieudanych
luty 2017 - Laparoskopia i Histeroskopia - wszystko super
Żadnej ciąż
Niepłodność Idiopatyczna
6.12- rozpoczęcie procedury
23.12- transfer 1 zarodka - nieudany
Został 1 ❄3-dniowy
II Transfer- 26.02. -->8 dpt -beta 21--> 10 dpt- beta 74,6 -->14 dpt-578 -
Urwało mi watek w wyslalo. Jeśli tak to po prostu tule i gratuluję! !Prawie 10 lat starań
7 IUI nieudanych
Żadnej ciąż
Niepłodność Idiopatyczna
Został 1 ❄3-dniowy
nick nieaktualnysoncia18 wrote:Urwało mi watek w wyslalo. Jeśli tak to po prostu tule i gratuluję! !
KateHawke, zizia_a lubią tę wiadomość
-
STORK to po portu CUD!!! Miałyśmy transfer w tym samym dniu. Nie udało się! !! Ja czekam na @ mam ja dostać w niedziele. Moja koleżanka miała identyczna sytuacje in vitro nie udane a w międzyczasie ciąża naturalna! !! Nie pobrano ci wszystkich pęcherzykow którejś dojrzały i dały czadu!!!! Rob betęPrawie 10 lat starań
7 IUI nieudanych
Żadnej ciąż
Niepłodność Idiopatyczna
Został 1 ❄3-dniowy
Ja niesterty nie mam tyle sześcia ale czeka na mnie dwie kochane śniezynki... oby tak lutowa chciała ze mną zostacPrawie 10 lat starań
7 IUI nieudanych
Żadnej ciąż
Niepłodność Idiopatyczna
Został 1 ❄3-dniowy
nick nieaktualnysoncia18 wrote:STORK to po portu CUD!!! Miałyśmy transfer w tym samym dniu. Nie udało się! !! Ja czekam na @ mam ja dostać w niedziele. Moja koleżanka miała identyczna sytuacje in vitro nie udane a w międzyczasie ciąża naturalna! !! Nie pobrano ci wszystkich pęcherzykow którejś dojrzały i dały czadu!!!! Rob betę
Kochanie ja miałam AZ (adopcję zarodka). Nie byłam stymulowana. Ja podobno nie mogę mieć dzieci.
Czyli ja teoretycznie jestem przed planowaną @.
Pamiętasz kiedy dostałaś okres?
Lekarz kazał mi wziąć relanium i na noc luteinę. Po niedzieli na betę.
To brązowe plamienie mnie trochę zdziwiło, dlatego zrobiłam dziś test. -
Kocham z całego serca ci gratuluję juz po cichu! !!! Nie nie pamiętam twojej histiorii ale wiem ze dużo przeszlas !!!! Trzymaj się! !!!
STORK lubi tę wiadomość
Prawie 10 lat starań
7 IUI nieudanych
Żadnej ciąż
Niepłodność Idiopatyczna
Został 1 ❄3-dniowy
nick nieaktualnysoncia18 wrote:Ja niesterty nie mam tyle sześcia ale czeka na mnie dwie kochane śniezynki... oby tak lutowa chciała ze mną zostac
Trudno tu póki co mówić o szczęściu. Jestem po 4 poronieniach. Wszystko się może wydarzyć.
Póki co wpatruje się w ten test jak idiotka. -
Stork ja miałam 5.01 miesiączkę po nieudanym in vitro ale ja mam cykle 30 dniowe. I tak walsnie dostałam. 30 dc. Plamienie tez mnie zdziwiło ... mój mąż kazał zrobix test to wieży ze to plamienie implantacyjne ja niestety nie wieze u mnie w takie szczęście jednak wiem ze innym się zdarza !!!!! Trzymaj się mocno... az się poplakalam ze szczęścia ze takie cuda jaK u u ciebie się jednak zdarzają! !!
STORK lubi tę wiadomość
Prawie 10 lat starań
7 IUI nieudanych
Żadnej ciąż
Niepłodność Idiopatyczna
Został 1 ❄3-dniowy
STORK wrote:https://zapodaj.net/7a3c79d1ac7ee.jpg.html
Widzicie?
Kurde dziewczyny normalnie styczeń pełen pięknych cudówSTORK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysoncia18 wrote:Stork ja miałam 5.01 miesiączkę po nieudanym in vitro ale ja mam cykle 30 dniowe. I tak walsnie dostałam. 30 dc. Plamienie tez mnie zdziwiło ... mój mąż kazał zrobix test to wieży ze to plamienie implantacyjne ja niestety nie wieze u mnie w takie szczęście jednak wiem ze innym się zdarza !!!!! Trzymaj się mocno... az się poplakalam ze szczęścia ze takie cuda jaK u u ciebie się jednak zdarzają! !!
U mnie to plamienie nie wyglądają jak implementacyjne (pojawiło mi się dokładnie tego samego dnia co Tobie).
Ja dostałam raczej tego samego dnia co Ty @.
To plamienie, które miałam było takie brązowe, jakby przybrudzona krew, pojawiło się po współżyciu.
Test zrobiłam na odwal, na zasadzie jak zrobię wyjdzie negatywnie i w końcu dostanę @ bo głowa się uspokoi.
Druga kreska pojawiła się odrazu, ale blada. To by sugerowało, że to bardzo wczesna ciąża. -
nick nieaktualnyKateHawke wrote:To jest CUD i trzymam kciuki baaaaaardzo mocno żeby ten cud z Tobą został!
Kurde dziewczyny normalnie styczeń pełen pięknych cudów
Bardzo chciałabym aby to był cud. I oby tym razem zakończyło się pozytywnieCala, KarenMillen lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KarenMillen wrote:385,4!
kochana beta suuuper rosnie oby tak dalej.. trzymam kciuki!KarenMillen lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️