Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czy to zdjęcie twojego testu?!!??!! Jeśli tSTORK wrote:https://zapodaj.net/7a3c79d1ac7ee.jpg.html
Widzicie?Prawie 10 lat starań
7 IUI nieudanych
luty 2017 - Laparoskopia i Histeroskopia - wszystko super
Żadnej ciąż
Niepłodność Idiopatyczna
6.12- rozpoczęcie procedury
23.12- transfer 1 zarodka - nieudany
Został 1 ❄3-dniowy
II Transfer- 26.02. -->8 dpt -beta 21--> 10 dpt- beta 74,6 -->14 dpt-578 -
Urwało mi watek w wyslalo. Jeśli tak to po prostu tule i gratuluję! !Prawie 10 lat starań
7 IUI nieudanych
Żadnej ciąż
Niepłodność Idiopatyczna
Został 1 ❄3-dniowy
nick nieaktualnyMojego. W szoku jestem nie wiem czy tam naprawdę są dwie kreski. Nie pamiętam kiedy była ostatnia @ i który mam dzień cyklu. To aż niemożliwe.soncia18 wrote:Urwało mi watek w wyslalo. Jeśli tak to po prostu tule i gratuluję! !
KateHawke, zizia_a lubią tę wiadomość
-
STORK to po portu CUD!!! Miałyśmy transfer w tym samym dniu. Nie udało się! !! Ja czekam na @ mam ja dostać w niedziele. Moja koleżanka miała identyczna sytuacje in vitro nie udane a w międzyczasie ciąża naturalna! !! Nie pobrano ci wszystkich pęcherzykow którejś dojrzały i dały czadu!!!! Rob betęPrawie 10 lat starań
7 IUI nieudanych
Żadnej ciąż
Niepłodność Idiopatyczna
Został 1 ❄3-dniowy
Ja niesterty nie mam tyle sześcia ale czeka na mnie dwie kochane śniezynki... oby tak lutowa chciała ze mną zostacPrawie 10 lat starań
7 IUI nieudanych
Żadnej ciąż
Niepłodność Idiopatyczna
Został 1 ❄3-dniowy
nick nieaktualnysoncia18 wrote:STORK to po portu CUD!!! Miałyśmy transfer w tym samym dniu. Nie udało się! !! Ja czekam na @ mam ja dostać w niedziele. Moja koleżanka miała identyczna sytuacje in vitro nie udane a w międzyczasie ciąża naturalna! !! Nie pobrano ci wszystkich pęcherzykow którejś dojrzały i dały czadu!!!! Rob betę
Kochanie ja miałam AZ (adopcję zarodka). Nie byłam stymulowana. Ja podobno nie mogę mieć dzieci.
Czyli ja teoretycznie jestem przed planowaną @.
Pamiętasz kiedy dostałaś okres?
Lekarz kazał mi wziąć relanium i na noc luteinę. Po niedzieli na betę.
To brązowe plamienie mnie trochę zdziwiło, dlatego zrobiłam dziś test. -
Kocham z całego serca ci gratuluję juz po cichu! !!! Nie nie pamiętam twojej histiorii ale wiem ze dużo przeszlas !!!! Trzymaj się! !!!
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
Prawie 10 lat starań
7 IUI nieudanych
Żadnej ciąż
Niepłodność Idiopatyczna
Został 1 ❄3-dniowy
nick nieaktualnysoncia18 wrote:Ja niesterty nie mam tyle sześcia ale czeka na mnie dwie kochane śniezynki... oby tak lutowa chciała ze mną zostac
Trudno tu póki co mówić o szczęściu. Jestem po 4 poronieniach. Wszystko się może wydarzyć.
Póki co wpatruje się w ten test jak idiotka. -
Stork ja miałam 5.01 miesiączkę po nieudanym in vitro ale ja mam cykle 30 dniowe. I tak walsnie dostałam. 30 dc. Plamienie tez mnie zdziwiło ... mój mąż kazał zrobix test to wieży ze to plamienie implantacyjne ja niestety nie wieze u mnie w takie szczęście jednak wiem ze innym się zdarza !!!!! Trzymaj się mocno... az się poplakalam ze szczęścia ze takie cuda jaK u u ciebie się jednak zdarzają! !!
Prawie 10 lat starań
7 IUI nieudanych
Żadnej ciąż
Niepłodność Idiopatyczna
Został 1 ❄3-dniowy
To jest CUDSTORK wrote:https://zapodaj.net/7a3c79d1ac7ee.jpg.html
Widzicie?
i trzymam kciuki baaaaaardzo mocno żeby ten cud z Tobą został!
Kurde dziewczyny normalnie styczeń pełen pięknych cudów
-
nick nieaktualnysoncia18 wrote:Stork ja miałam 5.01 miesiączkę po nieudanym in vitro ale ja mam cykle 30 dniowe. I tak walsnie dostałam. 30 dc. Plamienie tez mnie zdziwiło ... mój mąż kazał zrobix test to wieży ze to plamienie implantacyjne ja niestety nie wieze u mnie w takie szczęście jednak wiem ze innym się zdarza !!!!! Trzymaj się mocno... az się poplakalam ze szczęścia ze takie cuda jaK u u ciebie się jednak zdarzają! !!
U mnie to plamienie nie wyglądają jak implementacyjne (pojawiło mi się dokładnie tego samego dnia co Tobie).
Ja dostałam raczej tego samego dnia co Ty @.
To plamienie, które miałam było takie brązowe, jakby przybrudzona krew, pojawiło się po współżyciu.
Test zrobiłam na odwal, na zasadzie jak zrobię wyjdzie negatywnie i w końcu dostanę @ bo głowa się uspokoi.
Druga kreska pojawiła się odrazu, ale blada. To by sugerowało, że to bardzo wczesna ciąża. -
nick nieaktualnyKateHawke wrote:To jest CUD
i trzymam kciuki baaaaaardzo mocno żeby ten cud z Tobą został!
Kurde dziewczyny normalnie styczeń pełen pięknych cudów

Bardzo chciałabym aby to był cud. I oby tym razem zakończyło się pozytywnie
Cala, KarenMillen lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KarenMillen wrote:385,4!
kochana beta suuuper rosnie
oby tak dalej.. trzymam kciuki!
KarenMillen lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️

dobrze że żadnego nie mam. Chyba...