Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyania609 wrote:Mam brać duphaston na wywołanie okresu bierze się go raz dziennie po 1 tabletce? Bo zapomniałam dopytać.. Mój cykl w tym miesiącu stracony.. Pęcherzyki nie chcą rosnąć, endo kiepskie.. Masakra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2018, 12:14
-
nick nieaktualny
-
Ptaszyna wrote:Chyba nikt. Dwa transfery byly 6.12 i moj 7.12. To w trojke bedziemy testowac o jednym czasie..
Ale w sumie, nie ma co stresować, szczęście idzie w trójkęZa tydzień o tej porze już będą 3 pozytywy
06.2016 I IMSI -> 03.2017 nasz urwis jest już z nami
12.2018 -pICSI -> 08.2019 nasz drugi urwis jest z nami
-
Dziewczyny po jakim czasie od punkcji dzwonilyscie do kliniki? I jak to jest z tą hodowla? Pytałam lekarza to mówił, że embriolodzy decydują w jakiej dobie zamrozić. Wychodzi na to, że ja nie mam nic do powiedzenia? Chyba, że jak będę dzwonić to powiem,vzeby mi do 5 hodowali.
Jutro punkcja, jakieś wskazówki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2018, 12:40
moja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie" -
nick nieaktualnyevkill wrote:Dziewczyny po jakim czasie od punkcji dzwonilyscie do kliniki? I jak to jest z tą hodowla? Pytałam lekarza to mówił, że embriolodzy decydują w jakiej dobie zamrozić. Wychodzi na to, że ja nie mam nic do powiedzenia? Chyba, że jak będę dzwonić to powiem,vzeby mi do 5 hodowali.
Jutro punkcja, jakieś wskazówki? -
Ptaszyna wrote:Jutro dostaniesz taka karteczke i tam bedzie pisalo pod jaki numer dzwonic, kiedy i w jakich godzinachmoja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie" -
nick nieaktualnyevkill wrote:Podoba mi się organizacja w tej klinice.
evkill lubi tę wiadomość
-
evkill wrote:Dziewczyny po jakim czasie od punkcji dzwonilyscie do kliniki? I jak to jest z tą hodowla? Pytałam lekarza to mówił, że embriolodzy decydują w jakiej dobie zamrozić. Wychodzi na to, że ja nie mam nic do powiedzenia? Chyba, że jak będę dzwonić to powiem,vzeby mi do 5 hodowali.
Jutro punkcja, jakieś wskazówki?
Jeśli chodzi o to co masz do powiedzenia, to wg mnie decyzja jest Twoja. Za pierwszym razem lekarz nic nie sugerował, przy tym telefonie jak miałam 5 zapłodnionych to embriolog powiedział że będziemy hodować do blastki, a ja się po prostu zgodziłam, teraz lekarz zdecydował o tym że transfer w 3 dobie i sugerował że resztę hodujemy do 5 doby - embriolog to samo sugerował, ale wg mnie to sugestie, to sa nasze zarodki i nasza decyzja.evkill lubi tę wiadomość
06.2016 I IMSI -> 03.2017 nasz urwis jest już z nami
12.2018 -pICSI -> 08.2019 nasz drugi urwis jest z nami
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ptaszyna wrote:Mam 37.0 stopni i dreszcze. Jeszcze mi tego brakuje ;(
Boze, odlaczcie mi dzis internet ;(Heidi Di, m_d_f lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyh_anulka wrote:To częsty objaw poczatku ciąży i mam nadzieję że u Ciebie będzie podobnie
Jestem dzis tak obrzydliwie rozdrazniona, ze nawet nie jestem w stanie Wam tego opisac.
Tak niesamowicie Was podziwiam, ze takie dzielne Jestescie na tych lekach!
Ze mnie jest dupa wolowa ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2018, 15:53
-
nick nieaktualny
-
Ptaszyna wrote:Ja chyba jestem zmeczona lekami. Od transferu zre 22 tabletki dziennie i chyba wysiadam. 37 stopni mi sie utrzymuje ale czuje sie na prawie 38. Procz porannego silnego uklucia gdzies w podbrzuszu to nic juz mnie nie kluje. Jajnik tak jakby gniecie? Ciagnie? Takie okresowe uczucie, twardy brzuch i w ogole cala jestem na nie. Jeszcze czuje tak jakby przesuszony nos w srodku i mnie to drazni- zawsze mam tak chwile przed tym jak zaczyna mi z niego cieknac.
Jestem dzis tak obrzydliwie rozdrazniona, ze nawet nie jestem w stanie Wam tego opisac.
Tak niesamowicie Was podziwiam, ze takie dzielne Jestescie na tych lekach!
Ze mnie jest dupa wolowa ;/Ptaszyna lubi tę wiadomość
7.10.21 Walka o drugiego maluszka rozpoczęta.
15.12.21 histeroskopia , wszystko ok.
31.12.21 USG i zielone światło.
17.01.22 transfer ostatniego ❄️ .
22.01 beta 0,1 ;(
24.01 beta 0,1 ;( 😭😭😭
Koniec starań ;(
Brak mrozakow ;(