Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ania609 wrote:Bx co to jest? Czyli mam złe wyniki?
No i partner powinien teraz zbadać HLA-C.STARANIA ZAKOŃCZONE BEZ SKUTKU
3 poronienia naturalnych ciąż: 2011 5+6tc, 2013 7+1tc, 2019 8+2tc i 1CB po CT
2 IVF > 11 zarodków > 2013 8A+8A, 8A+6B, 2015 8B, 2018 3BC, 2019 3BB, 3AB (CB, beta max 17,18), 2020 4AB, 8A... czeka 8A, ❄️
A1298C hetero, PAI-1 4G/5G hetero, APA +, endometrioza II (zatoki), KIR AA, NK 21% > 17% > 15%, aktywność NK 58,9%, MLR 0% > szczepienia mężem > 0% mąż, 0% dawcy > 4 mc > 0% mąż, 33,6% dawcy > szczepienia pulowane > 91,2% mąż, 0% dawcy > 4cs CB, 5cs poronienie 8+2tc > 45,3% mąż, 55,5% dawcy > 7 mc > immunosupresja > cdn
on: FDNA 22%, HLA-C C1
moja historia leczenia -
Dziewczyny ja miałam przy blizniakach Beta 12dpt 265.7
Vaina lubi tę wiadomość
8lat starań, zmiana lekarza prowadzącego
Serafin Clinic skierowanie na in vitro
Provita in vitro pierwsza próba udana, ciąża mnoga - dr Serafin
Ciaza bliźniacza bez problemów -
nick nieaktualny
-
Ptaszyna wrote:No ja mysle ze w poniedzialek pojde na bete. Nie bede sie katowac. Mam jeden test ciazowy- uchowal sie. To w niedziele sobie sikne.06.2016 I IMSI -> 03.2017 nasz urwis jest już z nami
12.2018 -pICSI -> 08.2019 nasz drugi urwis jest z nami
-
Jakby mi się udało za pierwszym razem to klinika musiałaby mi zwrócić 6 tys. Nie opłaca im się to. Nie wiem czy przy kolejnej procedurze zmieniać lekarza?moja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie" -
evkill wrote:Pobrali mi 3 komórki. Dlaczego???????? Mam dobrą rezerwę jajnikowa.
Doskonale rozumiem twój żal. U mnie dr Juraszek też się "nie napracował", miałam tylko jedną komórkę do pobrania. Ile ja łez wylałam. Ale jestem dowodem że nawet wtedy może się udać. Przecież możesz mieć trójkę dzieci
Słabo ze strony lekarza że nie zbadał tobie estradiolu.
Narazie wierzymy w twoją trójkę, a w razie czego lekarz będzie wiedział lepiej jak postępować przy następnej stymulacji.evkill, Bejzi lubią tę wiadomość
7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
nick nieaktualny
-
Evkill za każdym razem patrzyli mi na estradiol. Nie ma co panikowac bo nie ilość się liczy a jakość. Ja miałam 6komorek wszystkie zaplodnione i rozwijały się dobrze do 3 doby. Transfer 2 zarodków w 3 dobie a reszta hodowana do blasticysty. Niestety nic nie zostało w laboratorium... to był koszmar brrr ale zostały ze mną dziewczyny i teraz niańcze
myśl pozytywnie
evkill, Vaina lubią tę wiadomość
Ptaszyna 3dniowce i uważam że to był dobry krok bo słabe nasienie ma wpływ na rozwój zarodków tak mi się wydaje
u mamy zawsze najlepiej a nie na jakimś szkiełku:) ptaszyna czy twój mąż miał badana tarczyca??? U mojego okazało się że ma Hashimoto i teraz musimy uważać bo leczy się i może mieć lepsze parametry nasienia. Zbadamyza rok z ciekawości
nick nieaktualnyWiecie, ja z naszej kliniki znam tylko dr Palige. Dla mnie to naprawde Aniol. Pamietacie wizyte gdy okazalo sie, ze nie mam owulacji i transfer trzeba przelozyc na cykl sztuczny? Nie zaplacilam nic za wizyte. Gdy musialam sie wygadac i siedzialam godzine w gabinecie- nikt mnie z niego nie wygonil. Gdy zadaje najglupsze pytania na swiecie i ciagle pytam o jedno i to samo- cierpliwie mam to tlumaczone poraz setny. Gdy zmarla mama pani doktor to mimo to znalazla czas, checi i sile aby tego samego wieczoru zadzwonic do mnie i osobiscie poinformowac mnie o zlym wyniku cytologii i odwolanym transferze. W takim dniu pani dr jeszcze mnie pocieszala...
EmWu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyQuczi wrote:Ptaszyna 3dniowce i uważam że to był dobry krok bo słabe nasienie ma wpływ na rozwój zarodków tak mi się wydaje
u mamy zawsze najlepiej a nie na jakimś szkiełku:) ptaszyna czy twój mąż miał badana tarczyca??? U mojego okazało się że ma Hashimoto i teraz musimy uważać bo leczy się i może mieć lepsze parametry nasienia. Zbadamyza rok z ciekawości
Na wszystko mam wytlumaczenie, na kazde uklucie. Moze i lepiej mi tak na nic sie nie nastawiac. -
Ptaszyna to tak jest że jak.soe człowiek długo stara to nie wierzy w swoje szczęście.ja dopiero uwierzyłam tak naprawdę jak przytulilam pierwsza z córek a potem na je patrzyłam jak na coś niewoarygodnego że mi się to sni. A to jest rzeczywistość i patrzę na nie i nadal mam takie małe nie do wiary haha 8lat na nie czekałam długo
Ptaszyna lubi tę wiadomość
Ptaszyna wrote:10dpt 3 dniowca mozna juz zrobic bete?
Mi beta wyszła 28 w 9dpt zarodków 2 dniowych ale koleżanka miała np bete 18 w 8dpt blastki tak że różnie z tym bywa.Ptaszyna, Vaina, EmWu lubią tę wiadomość
Ponad 4 lata walki...[***]....
"Przyjdzie taka chwila gdy stwierdzisz, że wszystko sie skończyło.
To właśnie będzie początek."
Louis L'Amour
6 stymulacji , 9 transferów, 14 zarodków , 2 cb , 1 poronienie i 1 kochany cud na ziemi 💞💞💞
4aa +embryoglue
7dpt - 4.91
11dpt - 36.94
14 dpt - 338
18 dpt - 1456
22dpt - pęcherzyk z ciałkiem żółtkowym
25 dpt 8610 prg 45
26 dpt pulsuje 💓
12+4 tc usg prenatalne OK 😁
Zły wynik pappy 😭 ryzyko ZD 1:62
14+3 tc usg bez zarzutu u docenta , będzie 🧑
19+4 II usg prenatalne bez zarzutu.
Krystianek waży ok 350g.💓💓💓 Boże miej w swej opiece mój CUD 🙏
-
Quczi wrote:Ptaszyna to tak jest że jak.soe człowiek długo stara to nie wierzy w swoje szczęście.ja dopiero uwierzyłam tak naprawdę jak przytulilam pierwsza z córek a potem na je patrzyłam jak na coś niewoarygodnego że mi się to sni. A to jest rzeczywistość i patrzę na nie i nadal mam takie małe nie do wiary haha 8lat na nie czekałam długo
Quczi, Ptaszyna, Bejzi lubią tę wiadomość