Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Frelcia_ wrote:Melduję, że z biopsji wszystko super wyszło. W piątek transfer. Mam lekką zmianę leków. luteina i 3x2.
ALE PIĄTEK 28.12
super wiadomosc!Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyJanka0909 wrote:Franiczka warto tyle czekać do dr M. Ja też się zastanawiałam bo były inne wcześniejsze terminy do innych lekarzy(nie twierdzę że są gorsi czy coś) ale jakoś tak poczytalam inne fora też i dużo osób polecało dr M i dr P i nie zawiedziesz się
Wiem wiem. Tylko to czekanie tak mnie dobija. Ale wytrwam. Cóż innego mi pozostaje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFraniczka wrote:Wiem wiem. Tylko to czekanie tak mnie dobija. Ale wytrwam. Cóż innego mi pozostaje
-
nick nieaktualnyPtaszyna wrote:Szapiro czytalam np na facebooku, ze ktos byl niezadowolony z naszej pani dr. No i oczywiscie ma do tego prawo.
Ja znam tylko pania Palige ale o Cholewie rowniez spotkalam sie z dosyc niepochlebna i specyficzna opinia.
Mnie dr Cholewe bardzo polecala moja ginekolog. Mówiła, ze to dusza człowiek i że zawsze go poleca swoim pacjentkom, którym ona nie jest juz w stanie pomóc -
nick nieaktualny
-
srebrzysta wrote:A test z moczu jutro pewnie nie ma sensu,?6dpt
Ja juz kiedys pisalam, ze mi w 6dpt wychodza testy nawet z popoludniowego moczu, ale moje blastki zawsze maja AH i zazwyczaj w trakcie transferu sa juz czesciowo poza otoczka.
Mozesz sobie siknac przed beta, ale jak bedzie jedna kreska to bie znaczy ze beta bie wyjdzie -
didik34 wrote:Mam taka koleżankę w pracy:) zawieje i jest w ciąży
Jesli Bog istnieje to dlaczego pozwala na to zeby jedne kobiety mordowaly swoje dzieci, a inne swoje zycie by ofiarowaly by moc cieszyc sie przez chwile macierzynstwem.
Albo pamietna historia sprzed 2 lat kiedy to Natalia Przybysz oznajmila ze dokonala aborcji bo jej mieszkanie bylo za male (sic!), a pare mcy wcześniej dalaby sie pokroić za pszczoly w akcji "adoptuj pszczole". Ludzie, mozna byc tak obludnym, serio?
Jestesmy z tym same. A jesli przejdzie ta nowelizacja ustawy o ivf to w klinikach bedzie mozna pogasic światła, bo nikt wtedy nie wyjdzie na ulice. Ivf to nadal tabu, kazdy musi byc anonimowy, bo w takim chorym społeczeństwie zyjemy...08.01.2020 r. na Ziemi pojawi(ł) się Cud! 😊 -
Bejzi, dla wielu osob zycie zaczyna sie o wiele pozniej i mysle, ze nie nam oceniac ich decyzje.
Ktos uznaje ze gamety to juz zycie, inni ze zarodek, inni ze ten zarodek ale dopiero kiedy sie zagniezdzi, inni ze jak bedzie mial serce, dla innych po ktoryms tc, a dla jeszcze innych wtedy kiedy poza macica bedzie mogl "samodzielnie" zyc.
I dla jednych mozna niszyc gamety, dla innych zarodki, a dla innych usuwac ciaze. To decyzja konkretnej osoby.
Moze dla Ciebie ratowanie pszczol i aborcja to obłuda, a ta osoba moze myslec ze bez tego dziecka swiat bedzie istnial a bez pszczol juz nie.
Ja sie staram, trace ciaze i ostatnio tak naprawde stalam przed decyzja o terminacji ciazy (na szczęście serce samo przestalo bic), wiem jak wyglada plod w 10tc i zdrowej ciazy raczej (nie jestem w 100% pewna) bym nie usunela, ale nie moge oceniac innych. Ich zycie, ich macice.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2018, 22:25
Bu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySmutne to Bejzi, ale niestety prawdziwe ... Oglądałam dziś TVN uwaga o kobiecie , która zamordowała czworo swoich dzieci. Chciałabym , żeby spojrzała mi w twarz... żeby choć trochę poczuła to co ja czuję i jak walczę o to by zostać mamą...Ale jak to moj mąż powiedział , syty głodnego nie zrozumie...
-
Bella93 wrote:Bejzi, dla wielu osob zycie zaczyna sie o wiele pozniej i mysle, ze nie nam oceniac ich decyzje.
Ktos uznaje ze gamety to juz zycie, inni ze zarodek, inni ze ten zarodek ale dopiero kiedy sie zagniezdzi, inni ze jak bedzie mial serce, dla innych po ktoryms tc, a dla jeszcze innych wtedy kiedy poza macica bedzie mogl "samodzielnie" zyc.
I dla jednych mozna niszyc gamety, dla innych zarodki, a dla innych usuwac ciaze. To decyzja konkretnej osoby.
Moze dla Ciebie ratowanie pszczol i aborcja to obłuda, a ta osoba moze myslec ze bez tego dziecka swiat bedzie istnial a bez pszczol juz nie.
Ja sie staram, trace ciaze i ostatnio tak naprawde stalam przed decyzja o terminacji ciazy (na szczęście serce samo przestalo bic), wiem jak wyglada plod w 10tc i zdrowej ciazy raczej (nie jestem w 100% pewna) bym nie usunela, ale nie moge oceniac innych. Ich zycie, ich macice.08.01.2020 r. na Ziemi pojawi(ł) się Cud! 😊 -
didik34 wrote:Smutne to Bejzi, ale niestety prawdziwe ... Oglądałam dziś TVN uwaga o kobiecie , która zamordowała czworo swoich dzieci. Chciałabym , żeby spojrzała mi w twarz... żeby choć trochę poczuła to co ja czuję i jak walczę o to by zostać mamą...Ale jak to moj mąż powiedział , syty głodnego nie zrozumie...08.01.2020 r. na Ziemi pojawi(ł) się Cud! 😊
-
nick nieaktualny