Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
Franiczka wrote:A długo czekaliscie na pierwsza wizyte?
U mnie oczywiście brak cierpliwości bierze górę. Jeszcze type czasu do pierwszej wizyty u dr Mańki
Dwa tygodnie ale nam nie zależało wcześniej, można było brać termin z tygodniowym czasem oczekiwania. Gdy wychodziliśmy z gabinetu to kilka par czekało w kolejce do niego wiec chyba jednak jest popyt u niegobyłam pełna obaw gdy dowiedziałam się ze do niego można się dostać od razu a do innych trzeba tyle miesięcy czekać ale póki co to uważam ze niepotrzebnie się nakrecalam
Kijuki lubi tę wiadomość
03.18 - wyrok azoospermia
04.18 - wyniki hormonów w normie
05.18 - inhibina B 283,65 ( 11,5-368 )
06.18 - mutacja CFTR
07.18 - zabieg ZPN - bez poprawy
11.08 - biopsja TESE - kilka plemników znalezionych po odwirowaniu, sprawdzane tylko prawe jądro
01.19 - zmiana kliniki na nOvum
03.19 - kuracja przed biopsją
07.19 Biopsja igłowa, multum plemników dobrej jakości!!
16.07 transfer trzydniowego zarodka 😍
26.07 beta 92,01 prog 163,70 - 10dpt 😍
12.08 mamy 💓😍 - 27 dpt
Mamy ⛄⛄
Mój wniosek: Nie traćcie czasu na pseudoandrologów!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySesil wrote:Dwa tygodnie ale nam nie zależało wcześniej, można było brać termin z tygodniowym czasem oczekiwania. Gdy wychodziliśmy z gabinetu to kilka par czekało w kolejce do niego wiec chyba jednak jest popyt u niego
byłam pełna obaw gdy dowiedziałam się ze do niego można się dostać od razu a do innych trzeba tyle miesięcy czekać ale póki co to uważam ze niepotrzebnie się nakrecalam
Kurcze... A ja do dr Mańki 3 miesiace muszę czekać.
Fajnie, że jesteś zadowolona z wizyty, bo faktycznie niezbyt dobrze sie tu o nim pisze. -
nick nieaktualnyPytanie do dziewczyn bardziej obcykanych w temacie: moja prolaktyna wynosi ponad 47. I tak sie zastanawiam czy nie oscylowala gdzies w tej okolicy juz w dniu mojego transferu. Jesli by tak bylo to czy moglaby ona przeszkodzic w zagniezdzeniu zarodka czy prolaktyna w ogole nie ma na to wplywu?
-
Ptaszyna wrote:Sesil, mowilam Ci ze nie ma sie co martwic na zapas! To, ze komus dany lekarz nie przypasowal to wcale zle o nim nie swiadczy. Nasza pania Palige chwalimy ale sa tez dziewczyny niezadowolone z wizyt u Niej.Szs
-
Ptaszyna wrote:Pytanie do dziewczyn bardziej obcykanych w temacie: moja prolaktyna wynosi ponad 47. I tak sie zastanawiam czy nie oscylowala gdzies w tej okolicy juz w dniu mojego transferu. Jesli by tak bylo to czy moglaby ona przeszkodzic w zagniezdzeniu zarodka czy prolaktyna w ogole nie ma na to wplywu?
Ptaszyna lubi tę wiadomość
Szs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFraniczka wrote:Kurcze... A ja do dr Mańki 3 miesiace muszę czekać.
Fajnie, że jesteś zadowolona z wizyty, bo faktycznie niezbyt dobrze sie tu o nim pisze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2018, 21:02
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzapiro wrote:No może ta dziewczyna która pisała ze dr wściekła się na dobre wyniki męża..ps i nagle zniknęła
-
nick nieaktualny
-
Ptaszyna wrote:Szapiro czytalam np na facebooku, ze ktos byl niezadowolony z naszej pani dr. No i oczywiscie ma do tego prawo.
Ja znam tylko pania Palige ale o Cholewie rowniez spotkalam sie z dosyc niepochlebna i specyficzna opinia.Szs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
didik34 wrote:Bejzi no dla mnie to tez kosmos, ze można iść do łóżka i zrobić dziecko . Ehhhh06.2016 I IMSI -> 03.2017 nasz urwis jest już z nami
12.2018 -pICSI -> 08.2019 nasz drugi urwis jest z nami
-
nick nieaktualny
-
Ptaszyna wrote:Mowicie, ze trudno Wam uwierzyc ze niektorzy ida do lozka i juz jest ciaza. A ja znam pary ktore do tego lozka nawet nie zdazyly dojsc i dwie kreski byly :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2018, 21:14
06.2016 I IMSI -> 03.2017 nasz urwis jest już z nami
12.2018 -pICSI -> 08.2019 nasz drugi urwis jest z nami
-
nick nieaktualnyLekarz ma spelnic oczekiwania pacjenta i tyle. To tak jak np z dr Juraszkiem- sa dziewczyny ktore bardzo go sobie chwala i takie, ktore nie chca slyszec o wizycie u niego.
U mnie jest ginekolog do ktorego niedlugo modly beda wznosic a widzicie, ja do niego w zyciu wiecej nie pojde. Konowal.