WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Angelius Provita- Katowice
Odpowiedz

Angelius Provita- Katowice

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2019, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcia_ wrote:
    Dziewczyny u mnie 8dpo i test negatywny, także ja nie mam złudzeń. W środę zrobię betę i znikam stąd. Pewnie jeszcze spróbujemy z ostatnim mrożaczkiem. Może 3 procedurę jeszcze raz. Ewentualnie AZ i kończę historię. Nie będę kłóciła się z naturą. Nie to nie.
    Frelcia czekamy na betę!! Ten test nic nie musi znaczyć :*

• njut Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2019, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cala wrote:
    Njut ja miałam ket na lamettcie plus ovitrelle
    Cala i to było w tym szczęśliwym cyklu?

Cala lubi tę wiadomość

STARANIA ZAKOŃCZONE BEZ SKUTKU
    3 poronienia naturalnych ciąż: 2011 5+6tc, 2013 7+1tc, 2019 8+2tc i 1CB po CT
    2 IVF > 11 zarodków > 2013 8A+8A, 8A+6B, 2015 8B, 2018 3BC, 2019 3BB, 3AB (CB, beta max 17,18), 2020 4AB, 8A... czeka 8A, ❄️
    A1298C hetero, PAI-1 4G/5G hetero, APA +, endometrioza II (zatoki), KIR AA, NK 21% > 17% > 15%, aktywność NK 58,9%, MLR 0% > szczepienia mężem > 0% mąż, 0% dawcy > 4 mc > 0% mąż, 33,6% dawcy > szczepienia pulowane > 91,2% mąż, 0% dawcy > 4cs CB, 5cs poronienie 8+2tc > 45,3% mąż, 55,5% dawcy > 7 mc > immunosupresja > cdn
    on: FDNA 22%, HLA-C C1
    moja historia leczenia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2019, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rady "nie panikuj" nie sa fajne..

Frelciu, nie mecz sie sikancami bo one nie zawsze wychodza. Zrobilas jednego i wystarczy. Popylaj w pon na bete i bedzie wszystko jasne.

• Megii_81 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2019, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolcia35 wrote:
    Megii wyniki masz niezłe.
    Ja mam teraz amh 0,54.
    Fsh w październiku pow 18! A w grudniu 6.

jak Ci sie udało tak zmniejszyć fsh ? suplementami, ziołami ? a moje amh równo 2 lata temu było 2,4 i tak mi zjechało drastycznie ;/ jednak te 35 lat to magiczna cyfra.

👶
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2019, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcia_ wrote:
    Dziewczyny u mnie 8dpo i test negatywny, także ja nie mam złudzeń. W środę zrobię betę i znikam stąd. Pewnie jeszcze spróbujemy z ostatnim mrożaczkiem. Może 3 procedurę jeszcze raz. Ewentualnie AZ i kończę historię. Nie będę kłóciła się z naturą. Nie to nie.
    A pamiętasz jak mowilas, ze to my do konowalow chodzimy, bo Ty to masz wszystko przebadane wzdłuż i wszerz. A tu widzisz, nie ma mocnych.
    Nie chce Ci dowalac, wręcz przeciwnie. Jestes mloda , przynajmniej co do większości tutaj, w tym mnie. Nie masz chyba jakieś większych problemów, bo robisz transfer za transferem, wiec w razie negatywnej bety (czego nie życzę) zbieraj sie do kupy i walcz!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2019, 17:14

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2019, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, nowy rok, nowa ja! Scinam wlosy! Ktoras ze mna?:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2019, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ptaszyna wrote:
    Ptaszynko ja właśnie scielam przed świętami:) także łacze się z Tobą! Stwierdzam, że to był dobry krok i zawsze to coś nowego innego :D

Ptaszyna lubi tę wiadomość

• bz10 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2019, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ptaszyna wrote:
    No coś ty, ja zapuszczam ;-)

5 lat starań, niedoczynność tarczycy, hashimoto, wysoka prolaktyna, endometrioza IIst.13.XI transfer 2BB :-(, 04.II crio 2AB :-( , crio 04.04, 5dpt-23,2; 7dpt-70; 9dpt-209; 19dpt- 6194; 26dpt ❤️ :-) l22n4z17e4pubq4y.png
  • bz10 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2019, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam na wizycie, w następnym cyklu transfer. Jednego zarodka ;-) mam brać tylko estrofem i między 13-14 dniem przyjść na wizytę wtedy dr powie co dalej

Ptaszyna, bbeczka91, tolerancyjna, Vaina, KateHawke lubią tę wiadomość

5 lat starań, niedoczynność tarczycy, hashimoto, wysoka prolaktyna, endometrioza IIst.13.XI transfer 2BB :-(, 04.II crio 2AB :-( , crio 04.04, 5dpt-23,2; 7dpt-70; 9dpt-209; 19dpt- 6194; 26dpt ❤️ :-) l22n4z17e4pubq4y.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2019, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ptaszyna wrote:
    Ja już scielam. To nic nie dalo :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2019, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Berbeć wrote:
    Ja już scielam. To nic nie dalo :P
    A mialo cos dac konkretnego?:p

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2019, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bz10 wrote:
    Byłam na wizycie, w następnym cyklu transfer. Jednego zarodka ;-) mam brać tylko estrofem i między 13-14 dniem przyjść na wizytę wtedy dr powie co dalej
    Nie smuc sie- masz dwie potencjalne szanse na ciaze a tak mialabys tylko jedna.
    Poza tym ewentualna ciaza mnoga to zawsze ryzyko.
    W przyszlym tyg dowiem sie co z moim transferem- czy tez w przyszlym cyklu :)
    Ja mam dluzsze wlosy- jakos do lopatek? Ale zniszczone bardzo. Chyba zetne do brody. Najwyzej bede przez kilka mies w worku na glowie chodzic :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2019, 17:40

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2019, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ptaszyna wrote:
    A mialo cos dac konkretnego?:p
    Nowy eok, nowa ja z.nowa fryzurą moze szybciej zajde = nic bardziej mylnego :P. Ps. Jak to mówią tonący brzytwy się chwyta

Ptaszyna, tolerancyjna lubią tę wiadomość

• bz10 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2019, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ptaszyna wrote:
    Nie smuc sie- masz dwie potencjalne szanse na ciaze a tak mialabys tylko jedna.
    Poza tym ewentualna ciaza mnoga to zawsze ryzyko.
    W przyszlym tyg dowiem sie co z moim transferem- czy tez w przyszlym cyklu :)
    Ja mam dluzsze wlosy- jakos do lopatek? Ale zniszczone bardzo. Chyba zetne do brody. Najwyzej bede przez kilka mies w worku na glowie chodzic :p
    Nie no nie smuce się, mysle w miarę pozytywnie. Dużo odpoczęłam przez Święta dobrze mi zrobiła ta przerwa:-) a włosy odrosną, no i teraz jest dużo ładnych czapek :-p

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2019, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Berbeć wrote:
    Nowy eok, nowa ja z.nowa fryzurą moze szybciej zajde = nic bardziej mylnego :P. Ps. Jak to mówią tonący brzytwy się chwyta
    Raczej mialam na mysli nowy rok, okragle urodziny, moze adopcje lub ciaze - ze wiecie, najwyzszy czas podkreslic ze jestem kobieta a nie tylko kucyk, bluzy z kapturem i jeansy ;p
    Ale troche sie cykam, nie powiem :p

W ogole z tym rokiem wiaze wiele nadziei.
    No i zmiana sie przyda, po prostu.
    ...
    No i byloby milo gdyby mezowi sie spodobalo ♡

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2019, 18:05

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2019, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ptaszyna wrote:
    Raczej mialam na mysli nowy rok, okragle urodziny, moze adopcje lub ciaze - ze wiecie, najwyzszy czas podkreslic ze jestem kobieta a nie tylko kucyk, bluzy z kapturem i jeansy ;p
    Ale troche sie cykam, nie powiem :p

W ogole z tym rokiem wiaze wiele nadziei.
    No i zmiana sie przyda, po prostu.
    ...
    No i byloby milo gdyby mezowi sie spodobalo ♡
    To może zmiana koloru włosów? ;) też planuję!

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2019, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nuterka wrote:
    To może zmiana koloru włosów? ;) też planuję!
    Kolor tez zmieniam! A jak!

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2019, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Berbeć, kiedy u Ciebie planowany transfer? :)

• Honorata02 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2019, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ptaszyna wrote:

Faktycznie przepraszam za takie rady... kiedyś może być tak że sama będę panikowala... mam nadzieję że wybaczcie ??

bz10 lubi tę wiadomość

dxomdf9hpaauwmby.png

7.10.21 Walka o drugiego maluszka rozpoczęta.
    15.12.21 histeroskopia , wszystko ok.
    31.12.21 USG i zielone światło.
    17.01.22 transfer ostatniego ❄️ .
    22.01 beta 0,1 ;(
    24.01 beta 0,1 ;( 😭😭😭

Koniec starań ;(
    Brak mrozakow ;(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2019, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Honorata02 wrote:
    Ptaszyna wrote:

Faktycznie przepraszam za takie rady... kiedyś może być tak że sama będę panikowala... mam nadzieję że wybaczcie ??

‹‹ 884 885 886 887 888 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: