Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFrelcia_ wrote:Dziewczyny u mnie 8dpo i test negatywny, także ja nie mam złudzeń. W środę zrobię betę i znikam stąd. Pewnie jeszcze spróbujemy z ostatnim mrożaczkiem. Może 3 procedurę jeszcze raz. Ewentualnie AZ i kończę historię. Nie będę kłóciła się z naturą. Nie to nie.
-
Cala wrote:Njut ja miałam ket na lamettcie plus ovitrelle
Cala lubi tę wiadomość
STARANIA ZAKOŃCZONE BEZ SKUTKU
3 poronienia naturalnych ciąż: 2011 5+6tc, 2013 7+1tc, 2019 8+2tc i 1CB po CT
2 IVF > 11 zarodków > 2013 8A+8A, 8A+6B, 2015 8B, 2018 3BC, 2019 3BB, 3AB (CB, beta max 17,18), 2020 4AB, 8A... czeka 8A, ❄️
A1298C hetero, PAI-1 4G/5G hetero, APA +, endometrioza II (zatoki), KIR AA, NK 21% > 17% > 15%, aktywność NK 58,9%, MLR 0% > szczepienia mężem > 0% mąż, 0% dawcy > 4 mc > 0% mąż, 33,6% dawcy > szczepienia pulowane > 91,2% mąż, 0% dawcy > 4cs CB, 5cs poronienie 8+2tc > 45,3% mąż, 55,5% dawcy > 7 mc > immunosupresja > cdn
on: FDNA 22%, HLA-C C1
moja historia leczenia -
nick nieaktualny
-
karolcia35 wrote:Megii wyniki masz niezłe.
Ja mam teraz amh 0,54.
Fsh w październiku pow 18! A w grudniu 6.
jak Ci sie udało tak zmniejszyć fsh ? suplementami, ziołami ? a moje amh równo 2 lata temu było 2,4 i tak mi zjechało drastycznie ;/ jednak te 35 lat to magiczna cyfra.👶 -
nick nieaktualnyFrelcia_ wrote:Dziewczyny u mnie 8dpo i test negatywny, także ja nie mam złudzeń. W środę zrobię betę i znikam stąd. Pewnie jeszcze spróbujemy z ostatnim mrożaczkiem. Może 3 procedurę jeszcze raz. Ewentualnie AZ i kończę historię. Nie będę kłóciła się z naturą. Nie to nie.
Nie chce Ci dowalac, wręcz przeciwnie. Jestes mloda , przynajmniej co do większości tutaj, w tym mnie. Nie masz chyba jakieś większych problemów, bo robisz transfer za transferem, wiec w razie negatywnej bety (czego nie życzę) zbieraj sie do kupy i walcz!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2019, 17:14
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ptaszyna wrote:Dziewczyny, nowy rok, nowa ja! Scinam wlosy! Ktoras ze mna?
Ptaszyna lubi tę wiadomość
5 lat starań, niedoczynność tarczycy, hashimoto, wysoka prolaktyna, endometrioza IIst.13.XI transfer 2BB, 04.II crio 2AB
, crio 04.04, 5dpt-23,2; 7dpt-70; 9dpt-209; 19dpt- 6194; 26dpt ❤️
-
Byłam na wizycie, w następnym cyklu transfer. Jednego zarodka
mam brać tylko estrofem i między 13-14 dniem przyjść na wizytę wtedy dr powie co dalej
Ptaszyna, bbeczka91, tolerancyjna, Vaina, KateHawke lubią tę wiadomość
5 lat starań, niedoczynność tarczycy, hashimoto, wysoka prolaktyna, endometrioza IIst.13.XI transfer 2BB, 04.II crio 2AB
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybz10 wrote:Byłam na wizycie, w następnym cyklu transfer. Jednego zarodka
mam brać tylko estrofem i między 13-14 dniem przyjść na wizytę wtedy dr powie co dalej
Poza tym ewentualna ciaza mnoga to zawsze ryzyko.
W przyszlym tyg dowiem sie co z moim transferem- czy tez w przyszlym cyklu
Ja mam dluzsze wlosy- jakos do lopatek? Ale zniszczone bardzo. Chyba zetne do brody. Najwyzej bede przez kilka mies w worku na glowie chodzic :pWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2019, 17:40
-
nick nieaktualny
-
Ptaszyna wrote:Nie smuc sie- masz dwie potencjalne szanse na ciaze a tak mialabys tylko jedna.
Poza tym ewentualna ciaza mnoga to zawsze ryzyko.
W przyszlym tyg dowiem sie co z moim transferem- czy tez w przyszlym cyklu
Ja mam dluzsze wlosy- jakos do lopatek? Ale zniszczone bardzo. Chyba zetne do brody. Najwyzej bede przez kilka mies w worku na glowie chodzic :pPtaszyna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBerbeć wrote:Nowy eok, nowa ja z.nowa fryzurą moze szybciej zajde = nic bardziej mylnego
. Ps. Jak to mówią tonący brzytwy się chwyta
Ale troche sie cykam, nie powiem :p
W ogole z tym rokiem wiaze wiele nadziei.
No i zmiana sie przyda, po prostu.
...
No i byloby milo gdyby mezowi sie spodobalo ♡Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2019, 18:05
-
nick nieaktualnyPtaszyna wrote:Raczej mialam na mysli nowy rok, okragle urodziny, moze adopcje lub ciaze - ze wiecie, najwyzszy czas podkreslic ze jestem kobieta a nie tylko kucyk, bluzy z kapturem i jeansy ;p
Ale troche sie cykam, nie powiem :p
W ogole z tym rokiem wiaze wiele nadziei.
No i zmiana sie przyda, po prostu.
...
No i byloby milo gdyby mezowi sie spodobalo ♡też planuję!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ptaszyna wrote:Rady "nie panikuj" nie sa fajne..
Faktycznie przepraszam za takie rady... kiedyś może być tak że sama będę panikowala... mam nadzieję że wybaczcie ??bz10 lubi tę wiadomość
7.10.21 Walka o drugiego maluszka rozpoczęta.
15.12.21 histeroskopia , wszystko ok.
31.12.21 USG i zielone światło.
17.01.22 transfer ostatniego ❄️ .
22.01 beta 0,1 ;(
24.01 beta 0,1 ;( 😭😭😭
Koniec starań ;(
Brak mrozakow ;( -
nick nieaktualny