Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPtaszyna nie mogłam się powstrzymać i tez weszłam zerknąć na zdjęcie i faktycznie jest kreseczka:) także beta rosnie, skoro wczoraj zaledwie 5 a dziś na teście o czułości 10 ci wyszło
Poziomka ty miałaś jaki zarodek podany? Ja miałam plamienie implantacyjne 5 dpt późno wieczorem, ale była podana blastka. Ale tego plamienia nawet bym nie zauważyła gdyby nie aplikator z lutinusa. Na drugi dzień rano kompletnie nic. Moja koleżanka opowiadała mi ostatnio, ze miała takie krwawienie ze myślała ze to okres już tak szybko przyszedł i miała dwa dni takie, a okazało się że to dzieciątko się wgryzłoPtaszyna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPoziomka25 wrote:Ciężko stwierdzić. Na implantację 7dpt trochę w sumie późno. Betę sobie zrobię już jedna we wtprek. Bo jeśli mam iść w poniedziałek i będzie 0 q i tak km powtórzyć to wolę raz we wtorek zrobić i tyle.
Cały czas sikasz na nowy czy pilnujesz żeby nie zeszła kreseczka ? Hihi ;* cieszę się że u Ciebie tak pozytywnie ;**
Poziomka może to krwawienie o niczym złym nie świadczy! Poczekajmy do wtorku
Mi się dzisiaj takie głupoty śnily, że jak wstałam to musiałam isc do toalety sprawdzićWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2019, 09:22
-
nick nieaktualnyJa tez zerkam na aplikator ale u mnie czysciutko- zero plamienia. Ale brzuch caly czas taki jakby okresowy. Wczoraj tez kilka razy mnie zaklulo w .. no.. nie wiem jakby to wytlumaczyc.. w pochwie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2019, 09:23
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOctober88 wrote:Nie każdy ma, nie ma co się tym przejmować.
-
nick nieaktualny
-
Ptaszyna kreska jest !!
Trzymam kciuki za piękne przyrosty !!
Z seriali poza sex education polecam jeszcze shemless, my obejrzeliśmy już 8 sezon i za każdym razem jak myśleliśmy że wiecej nic dziwnego się nie wydarzy znów płakaliśmy ze śmiechuPtaszyna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWszystkie się tego bałyśmy/boimy. A z beta to różnie, pamiętaj że każdy organizm jest inny i u jednej w tym samym dniu będzie bardzo wysoka u innej niska, ale i tak wszystko się dobrze rozwija. Wazne żeby odpowiednio przyrastała, co dwa dni powinna podwajać się (jakoś tak to chyba było). Żeby się nie denerwowac z liczeniem to możesz tez sobie skorzystać z kalkulatora przyrostu bety.
Ptaszyna, bbeczka91 lubią tę wiadomość
-
Ptaszynko jest piękna krecha! Jutro będzie ładna beta
Ptaszyna lubi tę wiadomość
Starania od 02.2016
Nk 24->10% HBA 52% morfologia 2%-4%
2xIUI
02.2019 pICSI - 4 zarodki - 1xcb
06.2020 pICSI - 8 zarodków
08.2020 - crio 1x 2BB ;(
11.2020 - crio 2x 3AA ;(
01.2021 - crio 1 x 3AA ;(
Zostały 4❄ -
nick nieaktualny
-
Ja ma dobre przeczucia co do Twojego kropka Poziomko
w ogóle chyba w końcu zaczęła się dobra passa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2019, 10:22
Janka0909, Poziomka25 lubią tę wiadomość
Starania od 02.2016
Nk 24->10% HBA 52% morfologia 2%-4%
2xIUI
02.2019 pICSI - 4 zarodki - 1xcb
06.2020 pICSI - 8 zarodków
08.2020 - crio 1x 2BB ;(
11.2020 - crio 2x 3AA ;(
01.2021 - crio 1 x 3AA ;(
Zostały 4❄ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ptaszyna wrote:♡♡♡
widze kreseczketest bobo jest dobrym testem
ale on od 25
Ptaszyna lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Ptaszyna, w zwiazku z tym ze to moje ulubione testy i zrobilam ich ok 15 z druga kreska, to moge Ci tylko powiedziec, ze pomimo tego ze to 10tki to druga kreska przez dluuugi czas wychodzi jasna. Delikatnie ciemnieja jak sie robi dzien po dniu.
Co do Twojej bety, ja w 5dpt mialam nie wiele wyzsza - niecale 8, a w 7dpt 33.
Film, na netflixie: gone girl, nie otwieraj oczuPtaszyna lubi tę wiadomość