Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
Ptaszyna, nie sikaj wiecej, bo mam wrażenie że te sikańce się stresują. Przecież jest dobrze! Oczywiście zawsze może coś pójśc źle, ale statystycznie masz na to mniejsze szanse niż na zdrową ciąże i tego się trzymaj. Jesteś młoda i nie ma powodu dla którego miałabyś widzieć wszystko źle, więc kończ z sikańcami, nakrzycz na męża jak każe Ci znowu testować
Jest bardzo dobrze i tego sie trzymaj!Ptaszyna lubi tę wiadomość
06.2016 I IMSI -> 03.2017 nasz urwis jest już z nami
12.2018 -pICSI -> 08.2019 nasz drugi urwis jest z nami
-
October, wątpię żebyś zaszkodziła dziecku.
Oni piszą często że czegoś nie wolno bo nie można przeprowadzać badań na kobietach w ciąży, więc zapobiegawczo kobieta w ciąży prawie nic nie może.
06.2016 I IMSI -> 03.2017 nasz urwis jest już z nami
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie sikam, absolutnie. Testy wychodza jak chca a ja sie tylko denerwuje. Po prostu chcialam wkoncu zobaczyc porzadna druga kreske. Dzis zobaczylam na tyle wyrazna, ze naprawde- ani jednego testu wiecej. Jutro ide na bete i jak bedzie ok to jeszcze w poniedzialek i dzwonie do kliniki.
-
niezapominajka2017 wrote:Dziewczyny jakby ktoras z Was potrzebowala testosteron to mam cale opakowanie Androtop zel 16,2mg pojemnik 88g. Nie uzywany, starcza na 3 miesieczna kuracje przed stymulacja. Dostaje sie ja przy niskim AMH. Ja kupilam dwa pojemniki, a zuzylam tylko jeden.
Odstapie za polowe ceny, w aptece kosztuje 198zl.
-
Ptaszyna wrote:Nie sikam, absolutnie. Testy wychodza jak chca a ja sie tylko denerwuje. Po prostu chcialam wkoncu zobaczyc porzadna druga kreske. Dzis zobaczylam na tyle wyrazna, ze naprawde- ani jednego testu wiecej. Jutro ide na bete i jak bedzie ok to jeszcze w poniedzialek i dzwonie do kliniki.
Yummymummy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKateHawke wrote:Pamiętaj żeby powiedzieć że to 12 i 14dpt bo inaczej to zaraz mają wielki problem że za wcześnie zrobiona beta. A po co się denerwować niepotrzebnie przez telefon
-
nick nieaktualnyPtaszyna wrote:Ja bede miala bete z 10dpt(czwartek) i z 14dpt(poniedzialek). Nie dam rady zrobic 12dpt jeszcze.
Ptaszyna ja chodzę jak zombie w pracy bo też w nocy musiałam wstawać siusiu hih no ale takie uroki i lepiej tak niż gdyby nic się nie działo
Zapomniałam się i wypiłam kawę w pracy.. Dziewczyny jak to z tą kawa jest na początku ciąży można czy nie <myśli> -
nick nieaktualnyJanka0909 wrote:Ptaszyna ja chodzę jak zombie w pracy bo też w nocy musiałam wstawać siusiu hih no ale takie uroki i lepiej tak niż gdyby nic się nie działo
Zapomniałam się i wypiłam kawę w pracy.. Dziewczyny jak to z tą kawa jest na początku ciąży można czy nie <myśli>
Dokladnie, marudze bo niefajnie sie czuje i troche mecze ale lepiej tak niz sie martwic, ze nie ma zadnych objawow.
Kawy chyba lepiej unikac ale raz na jakis czas mysle ze sie nic sie stanie jesli wypije sie jakas mala, slaba.
Ja w ogole kawy nie lubie, toleruje tylko inke -
nick nieaktualnyA w rejestracji nie wystarczy powiedzieć o jednej pozytywnej becie? Ja już nie pamietam czy wymagali dwóch wyników.
Sikańce olej Ptaszyna, szkoda już kasy na nie.
A teraz to się zaczną objawyciagle parcie na pęcherz nie zniknie, dojdą mdłości, bóle i zawroty głowy, wstręt do jedzenia, ogólnie uczucie mega kaca, zmienny humor, bolące piersi, a jeszcze większy ból jak dotknięcie choćby bluzką, ciagle spanie, brak koncentracji , zapominanie itd itd :p droczę się z Wami, życzę żebyście gładko przechodziły ciąże
Kawę jedna na dzień można pic, ale tez nie siekierę. W końcu przyjdzie nietolerancja kawy także będzie po problemie.
Miłego dnia dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 11:35
Ptaszyna lubi tę wiadomość
-
October88 wrote:A w rejestracji nie wystarczy powiedzieć o jednej pozytywnej becie? Ja już nie pamietam czy wymagali dwóch wyników.
Sikańce olej Ptaszyna, szkoda już kasy na nie.
A teraz to się zaczną objawyciagle parcie na pęcherz nie zniknie, dojdą mdłości, bóle i zawroty głowy, wstręt do jedzenia, ogólnie uczucie mega kaca, zmienny humor, bolące piersi, a jeszcze większy ból jak dotknięcie choćby bluzką, ciagle spanie, brak koncentracji , zapominanie itd itd :p droczę się z Wami, życzę żebyście gładko przechodziły ciąże
Kawę jedna na dzień można pic, ale tez nie siekierę. W końcu przyjdzie nietolerancja kawy także będzie po problemie.
Miłego dnia dziewczynyi nie miałam
takze Ptaszyna, brak super objawów nie jest problemem06.2016 I IMSI -> 03.2017 nasz urwis jest już z nami
-
nick nieaktualny
-
Ja w 1 trymestrze to prawie non stop spalam, mialam pare razy odruch wymiotny i bylo mi nie dobrze ale w zasadzie nic poza tym. Biust bardzo wrazliwszy byl, jak zdejmowalam stanik to tak bolal ze masakra i troche czulam podbrzusze.Spadlam 3 kg chociasz jadlam nornalnie. Zaczelam przybierac dopiero w 5 miesiecu.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aishha wrote:hej, czy to jeszcze aktualne?
YesI chyba bede w ta sobote w pl to moglabym wyslac, chyba ze jestes z Katowic to mozemy sie tez gdzies umowic. z tymze w Katowicach bede tylko kilka godzin.
Starania od 08.2015, endometrioza 3/4 st, 2 laparo, 3 hsg, 3 histero
8.03.2017 IVF❄️❄️❄️nie przetrwaly rozmrozenia...
5.05.2017 ICSI2.06.2017 crio
26.06.2017 crio
28.07.2017 ICSI26.09.2017 crio [*] 8tc
14.02.2018 crio [*] 6tc
20.04.2018 ICSIbrak mrozakow
22.03.2019 IMSI13.07.2019