X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Angelius Provita- Katowice
Odpowiedz

Angelius Provita- Katowice

Oceń ten wątek:
  • Bella93 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2019, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tak doceniam, ze oprocz procedur mozemy gdzies poleciec/pojechac, czesto wychodzimy z domu... to baardzo pomaga zyc "normalnie", a nie tylko staraniami.

Ptaszyna, ja Ci polecam zrobić drugi raz ten facelle z rossmanna. Ja na nim wylapalam biochemiczna, przynajmniej u mnie tak bardzo oddaje wzrost/spadek bety.
    Zlap sobie rano mocz do jakiegos pojemniczka i idz do sklepu.

Mag, Tobie to beta pewnie juz spada, to pospiesz sie z tym testem :P

Moja historia leczenia
    Kajetan 10tc & Eliza 11tc 🖤

Matylda 🩷11.08.2022

Twins are coming:
    preg.png
  • Martinka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2019, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    October88 wrote:
    Zostało mi całe opakowanie 20 tabletek Encorton i z 19 tabletek Estrofem, data ważności do 2021. Jeżeli któraś by chciała to wyślę, bo u mnie to będzie leżało aż w końcu wyląduje w koszu.
    October, ja chętnie przygarnę encorton i estrofem.

0901d7c722.png
  • Bejzi Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2019, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    njut wrote:
    Mam taką małą słabość i czasami zamawiam sobie próbki niszowych perfum.
    Sama jestem zakochana Xerjoff Casamorati Gran Ballo :)
    Czy przypominaja jakieś ogólnodostępne? ;)

08.01.2020 r. na Ziemi pojawi(ł) się Cud! 😊
  • Bella93 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2019, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    njut wrote:
    No ja składam już 3 lata :D
    Męża mam kochanego i wiem, że jest wart tych perfum ale 1,5tys za 120ml... jakoś nie jestem w stanie wydać.
    Idz do drogerii i napsikaj do jakiegos pojemniczka :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2019, 20:16

Moja historia leczenia

Matylda 🩷11.08.2022

Twins are coming:
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2019, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martinka wrote:
    October, ja chętnie przygarnę encorton i estrofem.

Martinka wysłałam Ci zaproszenie do przyjaciółek, jak co to tam możesz mi adres napisac, jutro idę na pocztę po paczkę to bym od razu wysłała

• monik123 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2019, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rety o takich perfumach mogę tylko pomarzyć :-D

Dziewczyny, bo zaczynam rozkminiać...w sobotę będę u Pani dr, to będzie mój 25dc (przy cyklach 27-28dni)...powiedzcie mi czy jest szansa, że mogłabym zacząć stymulację w kolejnym cyklu? Z badań mam cytologie, chlamydie itp, a brakowałoby mi wurusologii i biocenozy plus wirusologia męża, czy o czymś zapomniałam? Póki co wiem tylko tyle, że pójdziemy krótkim protokołem.

Starania od 02.2016
    Nk 24->10% HBA 52% morfologia 2%-4%
    2xIUI :(
    02.2019 pICSI - 4 zarodki - 1xcb
    06.2020 pICSI - 8 zarodków
    08.2020 - crio 1x 2BB ;(
    11.2020 - crio 2x 3AA ;(
    01.2021 - crio 1 x 3AA ;(
    Zostały 4❄
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2019, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ptaszyna wrote:
    Nie mozna keratynowego. To na 100%. Chodzi o te opary ktore sie wydzielaja podczas prostowania.
    To nie jest to samo co zwykle farbowanie czy prostowanie;)

No to mnie teraz jeszcze bardziej zestresowałas :( głupia ja

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2019, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    October nie myśl już o tym, słyszałam ze najgorzej w pierwszym trymestrze wdychać chemię. Powiedz lepiej czy jesteś zadowolona? Od kilku lat się zastanawiam , ale nie mam odwagi. Mam taki pierz na głowie ostatnio , ze może bym sobie zrobiła

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2019, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Octoberku czy mogę Ci wysłać zaproszenie do grona przyjaciółek? Miałabym kilka pyt odnośnie doktora którego polecalaś:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2019, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    didik34 wrote:
    October nie myśl już o tym, słyszałam ze najgorzej w pierwszym trymestrze wdychać chemię. Powiedz lepiej czy jesteś zadowolona? Od kilku lat się zastanawiam , ale nie mam odwagi. Mam taki pierz na głowie ostatnio , ze może bym sobie zrobiła

Czasu nie cofnę, mam nadzieje ze ten raz nic nie zrobi :/
    Zadowolona jestem, bo mam włosy ni to kręcone ni to proste, takie byle jakie. A po tym przez jakiś czas idealne druty a pozniej się robią takie lekko falowanie, ale nadal gładkie. Nie używam później specjalistycznych szamponów ani odzywek po keratynie
    tylko wszystko co zawsze. Kupuje z firmy encanto. Po kativie strasznie włosy długo śmierdziały jak były mokre. No i cenowo wychodzi ok 100 zł w zależności jak długie i gęste masz włosy, a nie jak u fryzjera 600 zł( przynajmniej u mnie takie ceny)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2019, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Janka0909 wrote:
    Octoberku czy mogę Ci wysłać zaproszenie do grona przyjaciółek? Miałabym kilka pyt odnośnie doktora którego polecalaś:)
    Jasne :)

• Martinka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2019, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z perfum które kocham i mamod lat są Shiseido Zen. Lubię też Chanel Chance eau de fraiche

njut lubi tę wiadomość

0901d7c722.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2019, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella93 wrote:
    A ja tak doceniam, ze oprocz procedur mozemy gdzies poleciec/pojechac, czesto wychodzimy z domu... to baardzo pomaga zyc "normalnie", a nie tylko staraniami.

Ptaszyna, ja Ci polecam zrobić drugi raz ten facelle z rossmanna. Ja na nim wylapalam biochemiczna, przynajmniej u mnie tak bardzo oddaje wzrost/spadek bety.
    Zlap sobie rano mocz do jakiegos pojemniczka i idz do sklepu.

Mag, Tobie to beta pewnie juz spada, to pospiesz sie z tym testem :P
    Nie lubie, ani troche :(
    W czwartek pojde na bete, nie sikam wiecej :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2019, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    October88 wrote:
    Czasu nie cofnę, mam nadzieje ze ten raz nic nie zrobi :/
    Zadowolona jestem, bo mam włosy ni to kręcone ni to proste, takie byle jakie. A po tym przez jakiś czas idealne druty a pozniej się robią takie lekko falowanie, ale nadal gładkie. Nie używam później specjalistycznych szamponów ani odzywek po keratynie
    tylko wszystko co zawsze. Kupuje z firmy encanto. Po kativie strasznie włosy długo śmierdziały jak były mokre. No i cenowo wychodzi ok 100 zł w zależności jak długie i gęste masz włosy, a nie jak u fryzjera 600 zł( przynajmniej u mnie takie ceny)
    Dzięki ! No właśnie ja mam tez takie włosy , ni w pi ni w oko;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2019, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Octoberku, nie przejmuj sie! To zalezy od skladu preparatu ktory uzywasz do prostowania.
    Mysle, ze zakaz prostowania wynika z tego ze nie stwierdzono jak opary oddzialywuja na malenstwo- co przeciez nie oznacza, ze zrobia mu jakas krzywde.
    Jesli nie chcesz zrezygnowac z prostowania to mysle ze nastepnym razem sprawe zalatwi maseczka lekarska i prostowanie w dobrze wentylowanym pomieszczeniu.
    Nie chcialam Cie zestresowac, przepraszam :(

Wiem o tym prostowaniu bo chcialam do niego podejsc na samym poczatku procedury in vitro i fryzjerka mi odradzila.

• Bella93 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2019, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ptaszyna wrote:
    Nie lubie, ani troche :(
    W czwartek pojde na bete, nie sikam wiecej :(
    Chodzilo mi raczej o to, ze te testy ciemnieja z beta i jak sobie porownasz z tym wczesniejszym to sie uspokoisz.

Ale faktycznie jak czytam drugi raz co napisalam to mozna to zle odebrac. Przepraszam. Nie to mialam na mysli :/

Moja historia leczenia

Matylda 🩷11.08.2022

Twins are coming:
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2019, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ptaszyna wrote:
    Octoberku, nie przejmuj sie! To zalezy od skladu preparatu ktory uzywasz do prostowania.
    Mysle, ze zakaz prostowania wynika z tego ze nie stwierdzono jak opary oddzialywuja na malenstwo- co przeciez nie oznacza, ze zrobia mu jakas krzywde.
    Jesli nie chcesz zrezygnowac z prostowania to mysle ze nastepnym razem sprawe zalatwi maseczka lekarska i prostowanie w dobrze wentylowanym pomieszczeniu.
    Nie chcialam Cie zestresowac, przepraszam :(

Wiem o tym prostowaniu bo chcialam do niego podejsc na samym poczatku procedury in vitro i fryzjerka mi odradzila.
    Zawsze mam maseczkę i wietrze pomieszczenie, ale i tak te opary trochę gryzą. Nie wiem co mi się z mózgiem dzieje jakiś kisiel, normalnie to czytam czy popcorn można jeść w ciąży a tego nie przeczytałam tylko mechanicznie wzięłam i zaczelam robić, ehh

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2019, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella93 wrote:
    Chodzilo mi raczej o to, ze te testy ciemnieja z beta i jak sobie porownasz z tym wczesniejszym to sie uspokoisz.

Ale faktycznie jak czytam drugi raz co napisalam to mozna to zle odebrac. Przepraszam. Nie to mialam na mysli :/
    Wiem co mialas na mysli, nie przepraszaj.
    Zmartwilam sie, ze jednak moze sie nie udac:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2019, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    October88 wrote:
    Zawsze mam maseczkę i wietrze pomieszczenie, ale i tak te opary trochę gryzą. Nie wiem co mi się z mózgiem dzieje jakiś kisiel, normalnie to czytam czy popcorn można jeść w ciąży a tego nie przeczytałam tylko mechanicznie wzięłam i zaczelam robić, ehh
    To nie przejmuj sie, napewno nie zaszkodzilo! Bardziej zaszkodzi takie umartwianie sie na zapas. Tak jak mi teraz szkodzi :p

• Bella93 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2019, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ptaszyna wrote:
    Wiem co mialas na mysli, nie przepraszaj.
    Zmartwilam sie, ze jednak moze sie nie udac:(
    Istnieje takie ryzyko, ale! Nie mysl o tym, u Ciebie musi byc to pierwsza ciaza zakonczona porodem w odpowiednim czasie ;)

Moja historia leczenia

Matylda 🩷11.08.2022

Twins are coming:
    preg.png
‹‹ 985 986 987 988 989 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ