Antrum Bytom ktoś coś ?
-
Hej szukam informacji o Antrum w Bytomiu. Czy ktoś zna? Był albo sie leczy , leczył w tej klinice ?Ona 38
Prolaktyna 20,22
AMH 2022-4,14 2024 maj-1,31 , sierpien 1.54
Mam P/C p. plemnikowe przeciwko wici plemnika ❌
HSG - ok
Monitoring owulacji -ok
Niche po cc( plamienia od @ do owulacji)
Histeroskopia:
-wykonano resekcję elektrodą bipolarną bieguna niszy,usunięcie skrzepów zalegających w niszy.
-koagulacja miejsc stanu zapalnego naprzeciwko niszy
- wycięto polipa prawego ujscia jajowodowego
On
Morfologia 2% ❌ 1,67❌1,80❌0❌️
HBA 81%✔
1 IUI czerwiec 👎
Start 💉
9.05- menopur 450 + Orgalutran
22.05 - punkcja
Pobrano 4 🥚,zapłodniło się 1, ❌️ -
Cześć! Ja jestem w trakcie stymulacji, jutro idziemy na kontrolne usg i badania hormonów. Fajnie że odezwał się ktoś z antrum4.11.24 histerotomia jajowodów - oba jajowody niedrożne
17.01.25 rozpoczęcie stymulacji do transferu - menopur 200j, ovaleap 150j, orgalutran 250j
21.01- kontrolne usg pęcherzyków - duza ilość pecherzykow ❤️
23.01 - druga kontrola usg - 26 pęcherzyków 😍
24.01 - ostatnia kontrola usg przed punkcją
26.01 - punkcja - pobrano 20 🪺
Duphaston x3, estrofem x2,
31.01 - transfer ❤️, 3 zapłodnione jajeczka z 6, 3 blaszki czekają ❤️
5dpt betaHCG -5.81, 7dpt - 17.5, 10dpt - 17.9, 14dpt - 2.52💔 -
Hej 🥰
Ja dopiero zaczynam przygodę z Antrum. Byłam raz u dr Olszak-Wąsik, a potem u dr Kupny-Bujoczek. Obydwie bardzo sympatyczne, konkretne, widać że znają się na rzeczy. Następna wizyta za miesiąc.
Moja przyjaciółka od 6lat chodzi do tej kliniki, 2 ciążę pod kierunkuem dr. Tomanka, teraz torbielowe sprawy leczy u dr Kupny-Bujoczek. Była i jest zadowolona z tej kliniki. Za jej namową też się tam udałam, nie żałuję bo od razu dr Olszak-Wąsik wdrożyła konkretne działanie, zleciła badania i leki.
Nie patrz na opinie na googlu itd. Panie w recepcji bardzo miłe i pomocne, można płacić kartą i wystawiają paragony (bo sprzeczne info można właśnie znaleźć na googlu).
Ja polecam, zwłaszcza że droga do upragnionej ciąży będzie dłuższą niż myślałam, ale czuje ze jestem w dobrych rękach 😊
-
Hej:) też dopiero zaczynamy przygodę z Antrum:) jesteśmy po pierwszej wizycie, zostały zlecone badania, a po wynikach zobaczymy co jest w ogóle grane.
Poszliśmy tam z polecenia:)
Jestem tutaj nowa I jeszcze za bardzo nie ogarniam tutaj😬Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego, 02:09
-