X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Antrum Bytom ktoś coś ?
Odpowiedz

Antrum Bytom ktoś coś ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Atopikowa Autorytet

Wysłany: 5 stycznia, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej szukam informacji o Antrum w Bytomiu. Czy ktoś zna? Był albo sie leczy , leczył w tej klinice ?

Ona 38
    Prolaktyna 20,22
    AMH 2022-4,14 2024 maj-1,31 , sierpien 1.54
    Mam P/C p. plemnikowe przeciwko wici plemnika ❌
    HSG - ok
    Monitoring owulacji -ok
    Niche po cc( plamienia od @ do owulacji)
    Histeroskopia:
    -wykonano resekcję elektrodą bipolarną bieguna niszy,usunięcie skrzepów zalegających w niszy.
    -koagulacja miejsc stanu zapalnego naprzeciwko niszy
    - wycięto polipa prawego ujscia jajowodowego
    On
    Morfologia 2% ❌ 1,67❌1,80❌0❌️
    HBA 81%✔
    1 IUI czerwiec 👎
    Start 💉
    9.05- menopur 450 + Orgalutran
    22.05 - punkcja
    Pobrano 4 🥚,zapłodniło się 1, ❌️
  • Magdalena1313 Koleżanka

Wysłany: 20 stycznia, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć! Ja jestem w trakcie stymulacji, jutro idziemy na kontrolne usg i badania hormonów. Fajnie że odezwał się ktoś z antrum

4.11.24 histerotomia jajowodów - oba jajowody niedrożne
    17.01.25 rozpoczęcie stymulacji do transferu - menopur 200j, ovaleap 150j, orgalutran 250j
    21.01- kontrolne usg pęcherzyków - duza ilość pecherzykow ❤️
    23.01 - druga kontrola usg - 26 pęcherzyków 😍
    24.01 - ostatnia kontrola usg przed punkcją
    26.01 - punkcja - pobrano 20 🪺
    Duphaston x3, estrofem x2,
    31.01 - transfer ❤️, 3 zapłodnione jajeczka z 6, 3 blaszki czekają ❤️

5dpt betaHCG -5.81, 7dpt - 17.5, 10dpt - 17.9, 14dpt - 2.52💔
  • GąskaBalbinka Nowa

Wysłany: 28 stycznia, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej 🥰

Ja dopiero zaczynam przygodę z Antrum. Byłam raz u dr Olszak-Wąsik, a potem u dr Kupny-Bujoczek. Obydwie bardzo sympatyczne, konkretne, widać że znają się na rzeczy. Następna wizyta za miesiąc.

Moja przyjaciółka od 6lat chodzi do tej kliniki, 2 ciążę pod kierunkuem dr. Tomanka, teraz torbielowe sprawy leczy u dr Kupny-Bujoczek. Była i jest zadowolona z tej kliniki. Za jej namową też się tam udałam, nie żałuję bo od razu dr Olszak-Wąsik wdrożyła konkretne działanie, zleciła badania i leki.

Nie patrz na opinie na googlu itd. Panie w recepcji bardzo miłe i pomocne, można płacić kartą i wystawiają paragony (bo sprzeczne info można właśnie znaleźć na googlu).

Ja polecam, zwłaszcza że droga do upragnionej ciąży będzie dłuższą niż myślałam, ale czuje ze jestem w dobrych rękach 😊

• Megi2940a Nowa

Wysłany: 2 lutego, 01:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej:) też dopiero zaczynamy przygodę z Antrum:) jesteśmy po pierwszej wizycie, zostały zlecone badania, a po wynikach zobaczymy co jest w ogóle grane.
    Poszliśmy tam z polecenia:)

Jestem tutaj nowa I jeszcze za bardzo nie ogarniam tutaj😬

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego, 02:09

• Barbarina Nowa

Wysłany: 25 marca, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka,
    ja załapałam się do poradni leczenia niepłodności w Bytomiu w Szpitalu nr 2 na NFZ (z polecenia) i dr zakwalifikował nas na ICSI do Antrum. W przyszłym tygodniu idziemy podpisać papiery i dowiedzieć się więcej szczegółów.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ