X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Antrum Bytom ktoś coś ?
Odpowiedz

Antrum Bytom ktoś coś ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Atopikowa Autorytet

Wysłany: 5 stycznia, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej szukam informacji o Antrum w Bytomiu. Czy ktoś zna? Był albo sie leczy , leczył w tej klinice ?

Ona 38
    Prolaktyna 20,22
    AMH 2022-4,14 2024 maj-1,31 , sierpien 1.54
    Mam P/C p. plemnikowe przeciwko wici plemnika ❌
    HSG - ok
    Monitoring owulacji -ok
    Niche po cc( plamienia od @ do owulacji)
    Histeroskopia:
    -wykonano resekcję elektrodą bipolarną bieguna niszy,usunięcie skrzepów zalegających w niszy.
    -koagulacja miejsc stanu zapalnego naprzeciwko niszy
    - wycięto polipa prawego ujscia jajowodowego
    On
    Morfologia 2% ❌ 1,67❌1,80❌0❌️
    HBA 81%✔
    1 IUI czerwiec 👎
    Start 💉
    9.05- menopur 450 + Orgalutran
    22.05 - punkcja
    Pobrano 4 🥚,zapłodniło się 1, ❌️
  • Magdalena1313 Koleżanka

Wysłany: 20 stycznia, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć! Ja jestem w trakcie stymulacji, jutro idziemy na kontrolne usg i badania hormonów. Fajnie że odezwał się ktoś z antrum

4.11.24 histerotomia jajowodów - oba jajowody niedrożne
    17.01.25 rozpoczęcie stymulacji do transferu - menopur 200j, ovaleap 150j, orgalutran 250j
    21.01- kontrolne usg pęcherzyków - duza ilość pecherzykow ❤️
    23.01 - druga kontrola usg - 26 pęcherzyków 😍
    24.01 - ostatnia kontrola usg przed punkcją
    26.01 - punkcja - pobrano 20 🪺
    Duphaston x3, estrofem x2,
    31.01 - transfer ❤️, 3 zapłodnione jajeczka z 6, 3 blaszki czekają ❤️

5dpt betaHCG -5.81, 7dpt - 17.5, 10dpt - 17.9, 14dpt - 2.52💔
  • GąskaBalbinka Nowa

Wysłany: 28 stycznia, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej 🥰

Ja dopiero zaczynam przygodę z Antrum. Byłam raz u dr Olszak-Wąsik, a potem u dr Kupny-Bujoczek. Obydwie bardzo sympatyczne, konkretne, widać że znają się na rzeczy. Następna wizyta za miesiąc.

Moja przyjaciółka od 6lat chodzi do tej kliniki, 2 ciążę pod kierunkuem dr. Tomanka, teraz torbielowe sprawy leczy u dr Kupny-Bujoczek. Była i jest zadowolona z tej kliniki. Za jej namową też się tam udałam, nie żałuję bo od razu dr Olszak-Wąsik wdrożyła konkretne działanie, zleciła badania i leki.

Nie patrz na opinie na googlu itd. Panie w recepcji bardzo miłe i pomocne, można płacić kartą i wystawiają paragony (bo sprzeczne info można właśnie znaleźć na googlu).

Ja polecam, zwłaszcza że droga do upragnionej ciąży będzie dłuższą niż myślałam, ale czuje ze jestem w dobrych rękach 😊

• Megi2940a Nowa

Wysłany: 2 lutego, 01:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej:) też dopiero zaczynamy przygodę z Antrum:) jesteśmy po pierwszej wizycie, zostały zlecone badania, a po wynikach zobaczymy co jest w ogóle grane.
    Poszliśmy tam z polecenia:)

Jestem tutaj nowa I jeszcze za bardzo nie ogarniam tutaj😬

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego, 02:09

• Barbarina Nowa

Wysłany: 25 marca, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka,
    ja załapałam się do poradni leczenia niepłodności w Bytomiu w Szpitalu nr 2 na NFZ (z polecenia) i dr zakwalifikował nas na ICSI do Antrum. W przyszłym tygodniu idziemy podpisać papiery i dowiedzieć się więcej szczegółów.

• GąskaBalbinka Nowa

Wysłany: 12 czerwca, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny,

Jak Wasze postępy/wrażenia/opinie z leczenia w Antrum? 😊

Wysłany: 12 czerwca, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    GąskaBalbinka wrote:
    Hej Dziewczyny,

Jak Wasze postępy/wrażenia/opinie z leczenia w Antrum? 😊

My jesteśmy pod opieką docenta Horaka od połowy listopada . Nie jest łatwo alee w poniedziałek idziemy na pierwsze prenatalne 🥰

17.01.25 rozpoczęcie stymulacji do transferu - menopur 200j, ovaleap 150j, orgalutran 250j

Wysłany: 12 czerwca, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    GąskaBalbinka wrote:
    Hej 🥰

Ja dopiero zaczynam przygodę z Antrum. Byłam raz u dr Olszak-Wąsik, a potem u dr Kupny-Bujoczek. Obydwie bardzo sympatyczne, konkretne, widać że znają się na rzeczy. Następna wizyta za miesiąc.

Moja przyjaciółka od 6lat chodzi do tej kliniki, 2 ciążę pod kierunkuem dr. Tomanka, teraz torbielowe sprawy leczy u dr Kupny-Bujoczek. Była i jest zadowolona z tej kliniki. Za jej namową też się tam udałam, nie żałuję bo od razu dr Olszak-Wąsik wdrożyła konkretne działanie, zleciła badania i leki.

Nie patrz na opinie na googlu itd. Panie w recepcji bardzo miłe i pomocne, można płacić kartą i wystawiają paragony (bo sprzeczne info można właśnie znaleźć na googlu).

Ja polecam, zwłaszcza że droga do upragnionej ciąży będzie dłuższą niż myślałam, ale czuje ze jestem w dobrych rękach 😊

To prawda, pod nieobecność docenta miałam okazję być na wizycie u dr Wąsik, u dr Tomanka oraz u doktor Bilskiej. Każda osoba w Antrum jest serdeczną i pomocna , a panie z rejestracji to chodzące pudełka cierpliwości 😅. MY z całego serca polecamy Antrum.

A czy w poradni przy szpitalu nr 2 na Batorego przyjmuje dr Tomanek ? Czy tylko na oddziale ?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ