Artemida Białystok
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam serdecznie chciałabym zapytać o Wasze doświadczenia związane z tą kliniką. Jestem po 1 cyklu rządowego ivf w innej klinice i teraz chcę przenieść się do Artemidy.
Bardzo proszę o opinie, będę bardzo wdzięczna.czerwiec 2015 - ICSI 2BB nieudane
wrzesień 2015 - crio Kropka 1BC
1 luty 2016 punkcja - 2 blastusie 1BB i 2BB tym razem musi się udać!
Maj 2016 - zaczynamy 3 cykl rządówki, oby szczęśliwy. -
maryska90 wrote:Witam serdecznie chciałabym zapytać o Wasze doświadczenia związane z tą kliniką. Jestem po 1 cyklu rządowego ivf w innej klinice i teraz chcę przenieść się do Artemidy.
Bardzo proszę o opinie, będę bardzo wdzięczna. -
A może jest tu jakaś pacjentka prof Wołczyńskiego? Co o nim sądzicie? Mam kilka znajomych po ivf udanych właśnie u niego i dlatego chce spróbowaćczerwiec 2015 - ICSI 2BB nieudane
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny czy możecie mi powiedzieć jak w tej chwili w Artemidzie wygląda sytuacja z programem rządowym? Wszystko stoi?czerwiec 2015 - ICSI 2BB nieudane
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymaryska90 wrote:Ok, a możesz napisać jakie są koszty ivf komercyjnego?
maryska90 lubi tę wiadomość
-
renieczka wrote:Tak, ja się leczę u prof. Wołczyńskiego. Polecamczerwiec 2015 - ICSI 2BB nieudane
Leczę się od pazdziernika. Ogólnie oceniam dr dobrze. Jest miły i wszystko tłumaczy o co zapytasz. Najpierw zalecił IUI i po 3 nie udanych próbach zalecił IVF. Na pierwszej wizycie chociaż się dość spóźnił to poświecił nam dużo czasu i się nie spieszył. Zaś teraz to rożnie bywa Za to recepcja ma duży minus za to że podczas rozmowy z położną wszyscy pacjenci nas słyszą ( recepcja mieści się tuz obok osób siedzących i czekających na wizytę). Jeśli masz jakieś pytania to postaram się odpowiedzieć