Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
e_mil_ka wrote:Styczeń
19: Asia-m-b - na świat przyszedł JAŚ !
Luty
02: Leo - na świat przyszedł JERZYK !
Marzec
13: Eve87 - na świat przyszła IGA !
Maj
01: asiastokrota - transfer
04: e_mil_ka - criotransfer
08: Laura - wizyta
10: eni33 - wizyta
10: nadziejka88 - wizyta
10: Asia08 - wizyta
15: Asiastokrota - betowanie
17: malawiki1-wizyta przed ivf
17: ona84 - wizyta przed ivf
Czerwiec
08: tera83 - usg połówkowe
29: polopiryna - termin porodu
Lipiec:
01: Asia08 - termin porodu
15: Makumba - termin porodu
Sierpień
1: ana1122 - termin porodu
Październik
12: Tera83 - termin poroduProwadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Karcia wrote:kurcze cos ostatnio szczescie opuscilo to forum .
Emilka przykro mi bo zrobili Ci nadzieje a to gorsze niz porzka od poczatku. Pisalyscie cos o estrofenie ja go bralam przed ivf i nie wiele pomogl ale wiadomo kazdy jest inny . -
e_mil_ka wrote:Gosia niestety nie mogę sobie w tym miesiącu pozwolić na takie wydatki. Na koncie mam 600 zl a jeszcze przed nami komunia święta. Jesteśmy spłukani i z długami. Chyba kolejne crio będę musiała odłożyć na dłuższy czas.
Ale polecam wizyte u dr Rams prywatnie plus jest taki ze ona przyjmuje na nfz i jesli twierdzi ze jest wskazana dalsza diagnostyka to umawia do poradni a to juz jest oszczednosca jestes przypadkiem do diagnostyki bo 3 ciaze biochemiczne to tak jak 3 poronienia i nalezy sie diagnostyka pod katem poronien.
Mozesz tez sprobowac z pilnym skierowaniem w Szpitalu Wojewodzkim w Olsztynie ale nie wiem jak szybko przyjmuja jesli jest pilne na skierowaniu
Zdiagnozuj sie przed kolejnym crioWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2017, 17:38
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
to mi sie juz wszystko popieprzylo z tymi lekami mam przed soba Encorton ktorym bralam przy wywolywaniu owulacji bialo niebieskie opakowanie.z bialymi tabletkami i mam tez przed soba op estrofenu ktory bralam przef ivf zolte kolko niebieskie tabletki.ale pewnie wam chodzi o jeszcze inne.Karcia
-
e_mil_ka wrote:Gosia a takie skierowanie można uzyskać od rodzinnego?Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Karcia wrote:to mi sie juz wszystko popieprzylo z tymi lekami mam przed soba Encorton ktorym bralam przy wywolywaniu owulacji bialo niebieskie opakowanie.z bialymi tabletkami i mam tez przed soba op estrofenu ktory bralam przef ivf zolte kolko niebieskie tabletki.ale pewnie wam chodzi o jeszcze inne.
Karcia lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Poradnia genetyczna jest w szpitalu dzieciecym w Olsztynie. Tak jest genetyk i on zleca potrzebne badania ale jak wiadomo od Malgos i moja bratoea tez to przerabiala dr nie jest wylewna w ilosc badan danych od razu. To ja mialam taki fart chyba dlatego ze znala emka rodzicow
Wiec wez skietowanie i do genetyka i do hematologa i dzialaj dwutorowo troche badan zleci jeden troche drugi i bedziesz miala wszystkoBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤