Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
O matko ale sie rozpisałam....Gosiu321 dostałam wiadomości wszystko się otworzyło, przeczytałam, dziękuję
Gosia321 lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
nick nieaktualnyAsiaStokrotka - Czytając Twoją wypowiedź miałam łzy w oczach... i Twoje łzy też w niej czuję. Mogę sobie tylko wyobrazić, co czujesz i jaka "totalna rozpierducha" jest w Twojej głowie. Życie pisze różne scenariusze... Oby wszystko się dobrze Wam ułożyło.
-
Asia może źle to zabrzmi Ale zrozum mnie dobrze.My z mężem staraliśmy się 7 lat ja miałam non stop problemy z torbielami przez co byłam często na.tabletkach anty przeszłam 2 operacje po których zostało pół jajnika. Nasze małżeństwo przechodzilo kryzys,gdy wokół co rusz nowa koleżanka w ciąży w pracy non stop temat dzieci i tak w kółko. My przed próbą do ivf powiedzieliśmy sobie że jeśli się nie uda to pomyślimy o adopcji w końcu nie my pierwsi to jest ciężka i.odpowiedzialna decyzja, lek co będzie w przyszłości jak powiedzieć dziecku itp. Mąż nie chciał na początku słyszeć powiedział że nie umie chyba pokochać obcego dziecka Ale z biegiem czasu stwierdziliśmy że jak będziemy mieć poczucie.że zrobiliśmy wszystko i się nie uda to pomyślimy w końcu na miano rodzica zasługuje ten kto wychowa. Przepraszam nie chcę w żaden sposób urazić itp. Ale trzeba mieć nadzieję że w końcu wyjdzie słońce czego ogromnie Wam życzę
sonia86, Gosia321, asiastokrota, malgos741, e_mil_ka lubią tę wiadomość
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Asiastokrotka, trzymam kciuki zeby los sie Wam odwrocil.
Zagladaj do nas.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2017, 05:38
asiastokrota lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Emilka, jesli dostalas dostep do wynikow online, to wydaje mi sie, ze kolo poludnia powinny juz byc. Ja chyba tak odbieralam.
Trzymam kciuki, zeby to byla pomylka szpitala."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Asiu jesteś niesamowitą osobą, wierze że Bóg wynagrodzi Wam to straszne cierpienie i niesprawiedliwość, na pewno znajdziecie z mężem drogę do szczęścia, to logiczne że teraz musicie przeżyć waszą stratę, mam nadzieję że będziesz dalej aktywna na forum, nie opuszczaj nas.
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
e_mil_ka wrote:Dziewczyny nie będzie dobrze bo piersi przestają mnie boleć. Nie będzie dobrze.
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
Asia piękne słowa. Będziemy dbać O nasze maleństwa. A dla ciebie dużo sił I zaglądaj do nas. Trzymaj się!
-
Asiu trzymaj się, aż się popłakałam
Emilka daj koniecznie znać jak tam beta, może to faktycznie pomyłka, trzeba słuchać lekarza, zwłaszcza tak doświadczonego
Boże aż się boję mojego startu w niedzielę jak czytam to co się dzieje, masakra:(((asiastokrota lubi tę wiadomość
Monia -
Asia tak jak napisała ena - czuć lży w twoim wpisie. Ja tez się z wami zżyłam. Jesteście moim wizrtualnym miejscem gdzie czuje sie dobrze i przede wszystkim zrozumiana. A ty Asia tez jesteś jego częścią wiec nie wyobrażam sobie abyś tutaj nie zagladala. Zrób od nas przerwę, porozmawiaj z psychologiem, wspieraj meza i oczekuj wsparcia od niego. Byc może ze ten na górze zrobil wam taki scenariusz abyście mieli siebie na wyłączność. Kiedys sie zastanawiałam dlaczego Bóg nie słucha moim modlitw ze kompletnie mnie olewa, ale pewnego dnia pomyślałam ze wcale tak nie jest. Może mnie wysluchuje i robi dla mnie jeszcze więcej aniżeli go o to proszę. Może właśnie dzisiaj miałam wyjechać do pracy i juz z niej nie wrócić. Może właśnie dzisiaj miałam siw dowiedziec ze jestem ciężko chora i zostało mi pól roku aby się pożegnać. Może właśnie taki byl na mnie plan a Bóg poprzez moje modlitwy i prośby zmienia bieg zdarzeń abym dalej byla zdrowa i cieszyla sie miłością swoich bliskich. Wierze w to ze nikt nie jest obojętny.trzeba doceniać rzeczy które sie ma, choc czasami czujemy wielki żal i poczucie niesprawiedliwości.
ana1122, TERA83, asiastokrota, Asia08, Gosia321, Ena lubią tę wiadomość
-
Asiastokrota rycze po twoich slowach i jak tu siedziec w pracy. Odpocznijcie zajmijcie sie soba idzcie do psychologa a ja i tak wierze ze los obdarzy was piekna niespodzianka. Trzymajcie sie kochani buziaki dla was. Ale nie zostawiaj nas tu bez swojej osoby
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Gosia wiem ze luteina powoduje ból piersi ale 4 dni po transferze ten bol się nasilił a teraz już tak nie jest. Dzisiaj obudziłam się w nocy ale nie było tak silnych mdłości. Te mdłości to chyba były jakieś urojone. Zostało tylko silne pragnienie ale przypuszczam ze ta suchość w ustach to przez ilość leków jaką przyjmuje. Na razie co prawada nie mam żadnego plamienia. Nie chce robić sobie nadziei.
-
Gosia321 wrote:Emilka cycki bola cie przez leki na bole cyckow w ciazy to jeszcze za wczesnie. A jak twoje mdlosci ?
Ja dalej trzymam kciuki za dzisiejsza bhcg
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
TERA83 wrote:u mnie pierwszym objawem był niesamowity ból piersi o którym uświadomiłam sobie jak zrobiłam test ale bolały tylko na początku jak jeszcze nie wiedziałam...
TERA83 lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Asiu serce mi sie scisnelo jak to czytalam. Dziekujemy za wsparcie i nie zapominaj ze my tez cie wspieramy i nadal bedziemy trzymac kciuki za ciebie i za cud który na pewno ci sie przydarzy.