Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny[email protected] wrote:Izaura to moja decyzja o histerce.Ja jestem po cesarce i chce wiedzieć że wszystko ok,wskazan medycznych nie ma.Dr nie zalecał,ale ja wolę sama działać.
-
e_mil_ka wrote:To jest wynik total HCG. Dzwoniłam do dr Z. Mówi, że to musi być pomyłka. W żadnym wypadku nie kazał odstawiać leków. Czekać na wynik beta HCG z drugiego labolatorium i powtórzyć w środę. Pytał czy wystąpiło krwawienie. Powiedziałam, że nie że nic mnie nie boli nawet brzuch dzisiaj. O mówi, że przy takim spadku HCG powinno wystąpić krwawienie jak już. Ale on w swojej karierze nie spotkał się z takim spadkiem . Jestem cała roztrzęsiona.
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Emilko modlę się za was. Słuchaj dr Z może jeszcze nic straconego &&&&&
Małgoś741 embriolog powiedział że zarodek przestał się rozwijać, nie dotrwał do blastocysty.TERA83 lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
e_mil_ka wrote:Dobra trudno. Bedzie co ma być i tak niczego nie zmienie. Oby dr Z miał racje. Ale jakos w to nie wierzę.
-
Asia nie potrafię zrozumiec dlaczego sie wam nie udaje. Tak bardzo bym chciała żeby bylo inaczej
Emilka ja wierze w ta próbę u ciebie i skoro mega doświadczony lekarz tak mówi to trzeba go słuchać ze cos jest nie tak. Poczekaj na betę.asiastokrota lubi tę wiadomość
-
Emilka ja mega mocno trzymam kciuki za Twoją betę jutrzejszą. Oby była wystrzelona w kosmos,żeby nie było zadnych watpliwości ze jestes w ciąży.
Asia a Tobie życzę,żebyś umiała podnieść się po tym wszystkim i wtedy,żeby stał się taki mały cud. Naturalnie,bez planowania, zadnego IUI czy IVF, obyś doczekała się swojego maluszka.asiastokrota, Asia08 lubią tę wiadomość
-
Boże co się tu dzieje, przecież nie tak miało być. dziewczyny tak mi przykro, to się nie dzieje naprawdę, Emilka oby to gowniane laboratorium popełniło jakiś błąd, bądź silna.3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Wiecie co? Jak teraz się nie uda to już nie chce mi się podchodzić do kolejnych crio. Moim zdaniem i tak nic z tego nie będzie. Albo cos ze mną jest nie tak albo z zarodkami. Może mają jakieś wady genetyczne. Gdybym miała pewność ze moje jajowody są drożne chciałabym spróbować inseminacji z nasieniem dawcy.
-
Siedzę i kombinuję z tymi wynikami. Gdyby w tym pierwszym badaniu ktoś się pomylił z przecinkiem to w 8dpt wynik byłby 13,56 dzisiaj (11 dpt)mam wynik 27,9. no ale to i tak byłoby mało i nie wrożyłoby dobrze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2017, 19:23