Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
jakos tak ostatnio dobra passa opuszcza to forum. tragedia....
byłam wczoraj na koncercie Ani Wyszkoni. Ogolnie nie jestem jej psychofankaani fanką a slucham jej piosenek w radiu jesli leca i tyle. Jednak koncert wywarl na mnie mega wrazenie a szegolnie jej piosenki z nowej plyty ktora jest bardzo osobista. Nagrala ja po walce z nowotworem. Dziewczyny kazda z nas ma chwile upadku gdzie jest na samym dnie i nie wie jak sie odbic jednak przychodzi czas kiedy na nowo stajemy na nogi. mamy sile by zacząć jeszcze raz. z dedykacją dla wszytskich forumowych fighterek zwrotka i refren piosenki "oszukać los" A.Wyszkoni
"1. Powietrze nagle stało się duszne
Słowa zabierają tlen
Odkładam nagle cały świat na później
Próbuje wziąć głęboki wdech
Bezskutecznie, beznamiętnie
Wyrzucam gniew
R: Całą złość wykrzyczeć chcę
I prosto w twarz się śmiać
Oszukać los
Siłę mam by zacząć jeszcze raz
Chcę zacząć jeszcze raz"
TERA83, asiastokrota, ana1122, Ena, SoniaK, Karcia, Asia08, Gosia321 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynadziejka88 wrote:jakos tak ostatnio dobra passa opuszcza to forum. tragedia....
byłam wczoraj na koncercie Ani Wyszkoni. Ogolnie nie jestem jej psychofankaani fanką a slucham jej piosenek w radiu jesli leca i tyle. Jednak koncert wywarl na mnie mega wrazenie a szegolnie jej piosenki z nowej plyty ktora jest bardzo osobista. Nagrala ja po walce z nowotworem. Dziewczyny kazda z nas ma chwile upadku gdzie jest na samym dnie i nie wie jak sie odbic jednak przychodzi czas kiedy na nowo stajemy na nogi. mamy sile by zacząć jeszcze raz. z dedykacją dla wszytskich forumowych fighterek zwrotka i refren piosenki "oszukać los" A.Wyszkoni
"1. Powietrze nagle stało się duszne
Słowa zabierają tlen
Odkładam nagle cały świat na później
Próbuje wziąć głęboki wdech
Bezskutecznie, beznamiętnie
Wyrzucam gniew
R: Całą złość wykrzyczeć chcę
I prosto w twarz się śmiać
Oszukać los
Siłę mam by zacząć jeszcze raz
Chcę zacząć jeszcze raz"Asia08 lubi tę wiadomość
-
Jak mi się jutro do roboty nie chce..na 7.30 eh
ana1122 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Czesc dziewczyny po całym dniu.
Makumba fryzjer oczywiście zaliczony. W końcu pozbyłam się tych długich kłaków. Teraz ledwo kite zrobię wiec zaszalałam no i pofarbowałam się na rudo. Komunia w niedziele. Zakładam szpile. Płaskich nie kupiłam. Chociaż powiem Ci że w tym amoku wpadłam do ccc i zaczęłam przymierzać a po chwili myślę sobie po co ja je w ogóleprzymierzam i wyszłam.
Wróciłam od fryzjera, zdarzyłam pokłócić się z mężem przez teściową już zdarzyłam się z nim pogodzić, przebrałam się w jakieś łachy, poszłam na górę pomalować rurkę do grzejnika, pomalowałam schody na strych lakierem, jutro jeszcze będę malować na drugi raz. Zawiozłam bratanice na 18stke. Posprzątałam cale schody na gore, umyłam balustradę. Zrobiłam pranie. Teraz się wkąpałam i jestem w swoim kochanym łóżku. Z tego wszystkiego zapomniałam że powinnam dostać krwawienia a tu ani widu ani słychu. Mam nadzieję że w końcu coś ruszę się jutro bo zacznę się martwić.Makumba, malgos741, Gosia321, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
Zapomniałam Wam powiedzieć że dzis moja szefowa nie chciała mi odpuścić weekendu i zaoferowała nam domek nad jeziorem żebyśmy mogli odpocząć sami. Tak się uparła że szok. Mało co mi kluczy nie przywiozła. Ogólnie dzień zaliczam do udanych.
Makumba, asiastokrota, ana1122 lubią tę wiadomość