Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Pysiaaa21 wrote:A ile czasu leczylas sie i zaszlas naturalnie czy przez IVF? I co było przyczyna ? Jak moge wiedziec
-
Pysiaaa21 wrote:Nie pił przez rok alkoholu ani grama i przestał palić trawke bo jak to bywa w Holandii niestety tam kusi jeszcze bardziej no i bral witaminy podstawowe i pil soki pomidorowe.
Cudowna odpowiedz)))
To trawka też upośledza plemniki? Ja myślałam, że to samo dobro
Ciekawe jakie AMH Ci wyjdzie, daj znac.
PS uwielbiam dr Domtrza -
No jak widac na wszystko nie jest lekarstwem
na plodnosc meska wplywa odwrotnie
sama jestem ciekawa bo nigdy tego badania nie mialam mam nadzieje ze wszystko bd ok
Makumba lubi tę wiadomość
8 IUI nie udanych
04.09.2015 - ICSI w Holandii zarodek dwudniowy 4 C
10.12.2015 - criotransfer w Holandii zarodek 5 C
23.10.2017 - ICSI w Polsce blastusie 3BC i 3CB - cb
08 i 11.2021 - 2 x ICSI w Belgii NIE UDANE
29.03.2022 - niespodzianka - ciąża naturalnatermin 06.12.2022
-
Asia08 wrote:Czesc.
Jak ja nie lubie upalow. Nie wyspalam sie wcale, okno otwarte cala noc a i tak goraco.
Nadziejka, Emilka powodzenia dzisiaj.
Asia ja tej nocy też się nie wyspałam..., ale finisz tego niewyspania to najcudowniejsze uczucie na świecie.
Moje Maleństwo wita artemidowe Ciecienadziejka88, ana1122, Gosia321, asiastokrota, polopiryna, Asia08, eni33, Makumba, TERA83, malgos741, Lura82, leo lubią tę wiadomość
-
Slomka moje wielkie gratulacje! Ciocia sciska maleństwo.
jesteś bardzo dzielna:)
W poniedzialek sie urodzilo? Rodzilas sn? I jak ma na imię bo do kalendarza trzeba wpisać kolejnego bobasasuper! Odpoczywajcie kochani...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2017, 06:31
-
słomka :) wrote:Asia ja tej nocy też się nie wyspałam..., ale finisz tego niewyspania to najcudowniejsze uczucie na świecie.
Moje Maleństwo wita artemidowe Cieciez takich powodow mozna byc niewyspanym ucaluj malenstwo od cioci :* ❤❤❤
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Słomka
cudowna wiadomość z rana!!!!! GRATULACJE!!!! Witaj na świecie MALEŃSTWO :* Dużo zdrówka
Całuski od cioci
Takie posty uwielbiam czytaćAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
słomka :) wrote:Asia ja tej nocy też się nie wyspałam..., ale finisz tego niewyspania to najcudowniejsze uczucie na świecie.
Moje Maleństwo wita artemidowe Ciecie
To ja juz wiem czemu sie nie wyspalam, pomagalam Ci.
Ale super! Gratulacje.Wszystko u Was ok? Zdazylas do szpitala?
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Slomka gratulacje.
-
ona84 wrote:Dziewczyny jak jest bo w zyciu nigdy nie bralam tab.anty. czasami zaluje moze by inaczej bylo teraz.ale dobra odstawiam i czekam pare dni na@ a leki do ivf zaczynam brac z1dc
Ona84 zastrzyki do stymulacji bierzesz od 2 lub 3 dc. Jesli nie jesteś pewna to zadzwon do Artemidy i tam polozna razem z tobą policzy kiedy masz zacząć i kiedy umowic sie na pierwsze podglądanie.