Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nadziejka88 wrote:Ona84 zastrzyki do stymulacji bierzesz od 2 lub 3 dc. Jesli nie jesteś pewna to zadzwon do Artemidy i tam polozna razem z tobą policzy kiedy masz zacząć i kiedy umowic sie na pierwsze podglądanie.
nadziejka88 lubi tę wiadomość
-
Makumba wrote:Słomka znajdź chwilę i napisz co się działo, bo my tu umieramy z ciekawości
Ale super!!!!
No POlopirynka............
A w ogóle to mam nadzieję, że wyrobimy się w terminie, bo od lipca podobno remonty w wojewódzkim.19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Ja juz po usg. U mnie z synusiem wszystko Dobrze. Już prawie waży 2 kg:-)
asiastokrota, Asia08, Izaura, sonia86, nadziejka88, Makumba lubią tę wiadomość
-
ana1122 wrote:Ja juz po usg. U mnie z synusiem wszystko Dobrze. Już prawie waży 2 kg:-)
Super.
Ja oddalam siuski na posiew i teraz modlic sie, zeby nic sie nue wyhodowalo."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Dziekuje za wszystkie kciuki jestescie kochane
Juz po wizycie i tak estradiol 498 endometrium 7 mm
Pecherzykow duzo duzo policzone te najwieksze i tak prawy jajnik 15 14 13 13 12 i mniejsze
Lewy jajnik 12 11 11 i duzo troszke mniejszych
Od dzis dochodzi cetritide i w poniedzialek kolejne podgladanie u dr Zd i mozliwe ze koniec stymulacji ❤❤❤polopiryna, asiastokrota, ana1122, Izaura, malgos741, eni33, Asia08, Makumba lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
sonia86 wrote:Gosia czyli niedługo czeka Cię wycieczka do Białegostoku:) ładna gromadka się szykuje:)
sonia86 lubi tę wiadomość
-
Gosia321 wrote:Dziekuje za wszystkie kciuki jestescie kochane
Juz po wizycie i tak estradiol 498 endometrium 7 mm
Pecherzykow duzo duzo policzone te najwieksze i tak prawy jajnik 15 14 13 13 12 i mniejsze
Lewy jajnik 12 11 11 i duzo troszke mniejszych
Od dzis dochodzi cetritide i w poniedzialek kolejne podgladanie u dr Zd i mozliwe ze koniec stymulacji ❤❤❤
Wow Gosia niezła hodowlaTrzymam kciuki, mocno mocno
Z takiej ilości doktor wybierze te najlepsze i będą zdrowe bobasy
Ale jestem nakręcona, cieszę się i cały czas myślę o Tobie
Gosia321 lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Gosia ale zes naprodukowała:) ty to widzę krotko i na temat czyli dwie wizyty podgladujace i siup na Białystok. A ja chodziłam 5 razy w te i nazad. Super:)
Ona84 tak kciuki sie jutro przydadzą za naszego babelka aby został z nami.
Ana1122 to juz kawal chlopa nosisz pod serduszkiem:) jak sie czuje? Jestem podekscytowana i dalej nie mogę uwierzyć ze to sie dzieje naprawdędla mnie moje zarodki, ciaza to do tej pory abstrakcja i myślałam ze to sie w ogóle nie zdarzy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2017, 12:56
Gosia321, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
asiastokrota wrote:Wow Gosia niezła hodowla
Trzymam kciuki, mocno mocno
Z takiej ilości doktor wybierze te najlepsze i będą zdrowe bobasy
Ale jestem nakręcona, cieszę się i cały czas myślę o Tobie
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
nadziejka88 wrote:Gosia ale zes naprodukowała:) ty to widzę krotko i na temat czyli dwie wizyty podgladujace i siup na Białystok. A ja chodziłam 5 razy w te i nazad. Super:)
Ona84 tak kciuki sie jutro przydadzą za naszego babelka aby został z nami.
Ana1122 to juz kawal chlopa nosisz pod serduszkiem:) jak sie czuje? Jestem podekscytowana i dalej nie mogę uwierzyć ze to sie dzieje naprawdędla mnie moje zarodki, ciaza to do tej pory abstrakcja i myślałam ze to sie w ogóle nie zdarzy.
-
Nadziejka ja trzymam kciuki zeby wszystkie 6 twoich zarodeczkow bylo pieknie rozwiniete do blastki. I ten ktory jutro bedzie podany niech zostanie z toba na 8 miesiecy :* ❤❤✊✊✊
nadziejka88 lubi tę wiadomość