Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosia Ale udalo ci się jajek wyhodowac. Teraz trzymamy kciuki za ich jakość niech to będa złote jajca:-)
Nadziejka już się nie mogę doczekac jutra:-DGosia321, nadziejka88 lubią tę wiadomość
-
Gosia super wynik
trzymam kciuki dalej..
Słomka gratulacjeGosia321 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Bo gosia z okazji dnia dziecka tyle sobie dzieci naznosila:-)
ana1122, Gosia321, Asia08, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
To ja tak na szybko napiszę jak było - pewnie umieracie z ciekawości
Moja Mała nie była wcale taka "mała". Urodziła się z wagą 3700 i wzrostem 57 cm. Rodziłam SN w szpitalu Malarkiewicza. Poród miałam cięzki - kilka razy usłyszałam od położnej o cięciu cesarskim, ale z Celą nie dałyśmy się
Jak zaczęło robić się gorąco cały czas asystowała przy porodzie dr S. I to chyba ona uratowała mnie przed cesarką
Wiecie mimo jej specyficznego sposobu przyjmowania w Artemidzie i różnych zdań na jej temat, ja uważam, że też jest dobrym specjalistą
Z małą szukamy wspólnego języka, więc jestem trochę nie na bieżąco z sytuacją u Was-trzymam kciuki za szykujące się do porodu. Może czasem jest mniej przyjemnie-ale nagroda jest bardzo adekwatna do wysiłku. Trzymam za Was kciukiIzaura, Lura82, Makumba, nadziejka88, Gosia321, Asia08, polopiryna, sonia86, asiastokrota, ana1122, eni33, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Czesc wszystkim. Jak ja się cieszę ze to już weekend. Wzięłam się za swoje ciśnienie i mierze 3 razy dziennie i zapisuje. A teraz po obiadku i odpoczęciu mam tetno 102. Ciśnienie 108/77. To tętno mnie niepokoi. Czuje dosłownie jak wali mi serce. Dodam że kawy nie pije.
-
Nadziejka z tego co czytałam to norma jest 80-85 to chyba mam za wysokie. Często czuje się źle dlatego zaczęłam robić pomiary. Po transferze zawsze objawy mi się nasilały. Częstsze kołatania serca i uczucie "telepki". Mam mała niedomykalność zastawki mitralnej trójdzielnej czy cos takiego ale do tej pory mi to nie dokuczało a teraz chyba się pogarsza.
-
Slomka, jeszcze raz gratuluje.
Odpoczywajcie, dogadujcie sie a w wolnej chwili kopsnij zdjecie dzidziolka.
Gosia, ale nioska z Ciebie.
Nadziejka kciuki zaciskamy.
Gosia321, nadziejka88 lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui