Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Styczeń
19: Asia-m-b - na świat przyszedł JAŚ !
Luty
02: Leo - na świat przyszedł JERZYK !
Marzec
13: Eve87 - na świat przyszła IGA !
Maj
01: asiastokrota - transfer
04: e_mil_ka - criotransfer
08: Laura - wizyta
10: eni33 - wizyta
10: nadziejka88 - wizyta
10: Asia08 - wizyta
15: Asiastokrota - betowanie
17: malawiki1-wizyta przed ivf
17: ona84 - wizyta przed ivf
24: gosia321 - wizyta przed stymulacja
31: Asia08 - wizyta
Czerwiec
01: malawiki1 start stymulacji wizyta
02: gosia321 - wizyta w trakcie stymulacji
13: tera83 - usg połówkowe
14: Asia08 - wizyta
21: Eni33 - wizyta
29: polopiryna - termin porodu
Lipiec:
01: Asia08 - termin porodu
15: Makumba - termin porodu
Sierpień
1: ana1122 - termin porodu
Październik
12: Tera83 - termin porodu
Grudzień
02: Laura - termin porodu
02: Eni33 - termin porodu"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Asia08 wrote:Nadziejka super!
Dziewczyny, spakowałam do walizki podręcznej środki higieniczne... nie mam już w niej miejsca na nic więcej.Asia08 lubi tę wiadomość
-
ana1122 wrote:Jakie środki dla ciebie? typu te wszystkie podkłady itd? no u Mnie 2 połki w komodzie zajmuja:-)
Dokladnie to.ana1122 lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Ktoras z was piasala ze miezy sobie cisnienie. A co dr ci zalecil czy tak sama z siebie. I o jakich porach mierzysz. Ja mam ciśnieniomierz ten nadgarstkowy ale slyszalam ze on nie jest dokladny. Zainteresowal mnie ten temat bo jak jestem na wizytach to zawsze mam ponad 140 i czasem mierze sobie w domu i tak np teraz troszke boli mnie glowa i mierze i znowu 141.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2017, 18:56
-
Eni ja mierze ale tylko dlatego ze często źle się czuje. Mam kołatania serca i często mnie trzęsie. Mierzę po wstaniu z łóżka, po południu i wieczorem. Ja mam ciśnieniomierze taki na przestanie ale tez elektroniczny.
-
Eni ja mam problem bardziej z tetnem niż z ciśnieniem.
A my dzisiaj mamy wolną chatę. Piwko, pizza już do nas jedzie taki relaksuj po remonciedawno nie mieliśmy wieczorku dla siebie
mój mąż takie wieczory nazywa sex party
Gosia321, asiastokrota, sonia86, Asia08, leo lubią tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Eni ja mam problem bardziej z tetnem niż z ciśnieniem.
A my dzisiaj mamy wolną chatę. Piwko, pizza już do nas jedzie taki relaksuj po remonciedawno nie mieliśmy wieczorku dla siebie
mój mąż takie wieczory nazywa sex party
e_mil_ka lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Emilka fajny wieczór przed Wami. U mnie miało być dziś podobnie, miało ale się zjeb... Byłam dzisiaj w Olsztynie na zakupach z rodziną, masakra. Skończyło się tym że oni się wszyscy obkupili a ja zostałam w czarnej dupie bez niczego. Idziemy na wesele za dwa tygodnie a ja nie mam butów i jakiejś narzutki do sukienki. Potrzebuje żółtych szpilek. Koniec końców nie gadam z Marcinem a z mamą się ściełam wrrAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Nadziejka ściskaj nogi
piękny zarodek...
nadziejka88 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
asiastokrota wrote:Emilka fajny wieczór przed Wami. U mnie miało być dziś podobnie, miało ale się zjeb... Byłam dzisiaj w Olsztynie na zakupach z rodziną, masakra. Skończyło się tym że oni się wszyscy obkupili a ja zostałam w czarnej dupie bez niczego. Idziemy na wesele za dwa tygodnie a ja nie mam butów i jakiejś narzutki do sukienki. Potrzebuje żółtych szpilek. Koniec końców nie gadam z Marcinem a z mamą się ściełam wrr
Asiu wiem jak to jest kiedy planujesz nily wieczor a cos się zepsuje ale może jeszcze nic straconego -
Ja tez sama przed tv bo maz poszedl na miasto z kolega na piwko. Niech maja spuzniony dzien dziecka:-)
asiastokrota, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Mnie tam dobrze..
co tu by zjeść dobrego..hmmm
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2017, 20:46
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
asiastokrota wrote:Stracone Emilko mam najbliższy tydzień z "bańki" Pan sie obraził tylko nie wiem na co
Oj Ci faceci. Mój też potrafi się obrazić na długo i nie powie o co chodzi. Po czasie jak się pogodzimy to powie.