Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Sonia każda z nas przez trudny okres przechodzi-jak Ci smutno to wal do naszego forum.Tu wszyscy Cię wysłuchają i spróbują pocieszyc;chociaż wiem ze nie jest to łatwe i ból który teraz Ci towarzyszy jest straszny.Może gdy będziesz częściej o tym mówiła co czujesz w danej chwili to trochę ulży cierpieniu.Smutne jest to co nas spotyka i takie niesprwiedliwe;ciągle coś jest nam odbierane.Nadzieja,szczęście radość-los nam to ciągle kradnie.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Soniak wiadomo że to co przeszlas jest strasznym przeżyciem. Naprawdę współczuję ci. Bo nie dosyć że musimy się nastarac żeby zajść W ciąże to później te 9 miesięcy W ciąży to wielka niewiadoma i ciągle się boimy o maluszka. Życzę ci dużo sił aby się podnieść I walczyć dalej. Wyplacz się jak masz ochotę. Pisz też na forum jak chcesz się wygadać. Służymy pomoca
-
Sonia wiem że cieżko.. ja tez czasem sobie popłaczę..los nie sprawiedliwy..01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
SoniaK wspolczuje ci tak trudnej sytuacji. Nie jest łatwo i nie będzie ale trzeba się podnieść z kolan i walczyć dalej. Kazda z nas ma za sobą historie trudne tylko niektóre maja wręcz tragiczne. Gdybyśmy wszystkie na pstryknięcie palca zachodzily w ciążę i rodziny cudowne zdrowe dzieci to by nas tu nie bylo. Wygadaj sie jesli odczuwasz taka potrzebę. Wszystkie jestesmy tu dla siebie i po to aby wysłuchać siebie nawzajem. Zawsze jesteś tu mile widziana:)
-
Soniu myślimy o Tobie, nie sprawimy by ból zniknął ale zawsze cię wysłuchamy. Trzymaj się kochana...Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Makumba wrote:Asia08 jak forma?
A nie wiem sama. Dzisiaj do popoludnia bylo ok a przed wieczorem jakis dziwny nastroj mnie dopadl. Do tego od 3 dni meczy mnie potworna zgaga przed snem. Jak nigdy nie mialam, tak teraz mnie pali jak cholera.
Tera, ja sie nie zglaszalam."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
SoniaK wrote:oj nie wiem ... cały czas płaczę
tak smutno mi ... i poza wami nie mam z kim pogadać
Tule cie mocno :*
A czemu az tak dluga przerwa tak kazal lekarz czy sami chcecie zrobic taka przerwe?Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
lekarz tak mówił ... chociaż sama chyba na razie też nie jestem gotowa
strasznie Wam dziękuję, tylko troszkę mi głupio
że ja cały czas tylko o sobie ...
prawda jest taka, że poza jedną przyjaciółką no i mężem rzecz jasna
nikt nie wiedział
brzuszek jeszcze nie wyszedł
czekałam, aż miną 3 m-ce, bo mówią, żeby wcześniej nikomu nie mówić
żeby nie zapeszyć
no i teraz ciężko jak cholera
podczytuję Was i też śledzę historię
każda inna, nie można porównywać
macie rację nie wolno rozpaczać, trzeba się pozbierać i walczyćSoniaK -
Walcz kochana, ale smutek i rozpacz po stracie też musisz przeżyć bez tego nie dasz rady dalej, przykro mi bardzo że musisz przez to wszystko przechodzić...Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
SoniaK wrote:lekarz tak mówił ... chociaż sama chyba na razie też nie jestem gotowa
strasznie Wam dziękuję, tylko troszkę mi głupio
że ja cały czas tylko o sobie ...
prawda jest taka, że poza jedną przyjaciółką no i mężem rzecz jasna
nikt nie wiedział
brzuszek jeszcze nie wyszedł
czekałam, aż miną 3 m-ce, bo mówią, żeby wcześniej nikomu nie mówić
żeby nie zapeszyć
no i teraz ciężko jak cholera
podczytuję Was i też śledzę historię
każda inna, nie można porównywać
macie rację nie wolno rozpaczać, trzeba się pozbierać i walczyć19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Jak wy bralyscie lutinus- chodzi mi czy caly czas? Bo to strasznie drogi interes. Mi nie starczy nawet do dnia testu i musze specjalnie jechac po receptę na niego.a opakowanie dtarcza na 7 dni. Ale się zastanawiam nad zwykla luteina 100 mg bo jest tańsza a ma taka sama dawkę progesteronu.