Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Asia zobacz na eobuwie, kilka razy udało mi się trafic na niezłą promocję np na martensy czy conversy, ale myślę że fajne szpileczki też znajdziesz. wysyłka ekspresowa.
asiastokrota lubi tę wiadomość
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
A my dziś zalicZyliśmy piknik rodzinny u mnie w pracy od 14.30 do 20 na podwórzu nie pamiętam kiedy tyle.byłam na.zewnątrz pogoda dopisała.Ale padam brzusio mały Ale kręgosłup. ...daje czadu
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Dziewczyny czy żeby podczas histero pobrali wycinek do badania musi być cos dodatkowo napisane na skierowaniu? Podobno nie zawsze wszystko widać i czytałam też kiedyś właśnie że dziewczyna wszystko miała niby ok a z wycinka wyszło polipowate endometrium dlatego pytam.
-
A tak wogóle to mój organizm oszalał po tym sztucznym cyklu do crio. Podejrzewam że będę musiała iść na usg piersi. Coś czuje że nie dzieje się tam dobrze. W lewej piersi tak strasznie nie boli w jednym miejscu że nie mogę się dotknąć. Bez stanika nawet leżąc czuje że jest cos nie tak. Poczekam do miesiączki a jeśli ne przejdzie to się zejdę na to usg.
-
e_mil_ka wrote:Dziewczyny czy żeby podczas histero pobrali wycinek do badania musi być cos dodatkowo napisane na skierowaniu? Podobno nie zawsze wszystko widać i czytałam też kiedyś właśnie że dziewczyna wszystko miała niby ok a z wycinka wyszło polipowate endometrium dlatego pytam.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
Emilka u mnie na skierowaniu było napisane o polipie, jak go nie znaleźli to wycofali histeroskop, żadnych wycinków nie pobierali.
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Bry w niedzielę..
Emilka po hormonach zawsze coś może urosnąć.. mi się powiększyła torbiel i w październiku mialam usuniętą.. teraz miałam 1 czerwca usg..czekam na wizytę do lekarza (lipiec)...e_mil_ka lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
sonia86 wrote:Emilka u mnie na skierowaniu było napisane o polipie, jak go nie znaleźli to wycofali histeroskop, żadnych wycinków nie pobierali.
No właśnie ja nie mam żadnych polipow a zależy mi na tym wycinku.
-
malgos741 wrote:Bry w niedzielę..
Emilka po hormonach zawsze coś może urosnąć.. mi się powiększyła torbiel i w październiku mialam usuniętą.. teraz miałam 1 czerwca usg..czekam na wizytę do lekarza (lipiec)...
Małgoś myślisz ze po miesiączce może wszystko ustąpić? Czy lepiej nie męczyć się i iść na usg od razu? -
Dzien dobry w te ponura deszczowa niedziele
Emilko popros lekarza zeby napisal ci na skierowaniu histeroskopia z pobraniem wycinka. Albo przy przyjeciu jak bedziesz rozmawiala z lekarzem to powiedz jaka jest sytuacja po co robisz histeroskopie i ze chcesz miec streching endometrium przed kolejnym podejsciem
A jesli chodzi o usg to poczekaj do okresu i zapisz sie na usg po przed okresem.nie powinno sie robic usg piersi bo struktura piersi zmienia sie przed @e_mil_ka, malgos741, asiastokrota lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Emilko, kiedy przyjmowali mnie w miejskim na histero to na usg nic nie widzeli, wrecz balam sie, ze mnie odesla do domu. Lekarz kompletnie zmienił do mnie podejscie gdy powiedzialam, ze jestem po 1 nieudanym ivf i tuz przed 2. Noo i znalazl 2 polipy + pobral wycinek.
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
e_mil_ka wrote:Gosiu skierowanie to ja już mam no i nie ma tam niczego o wycinku. Przypuszczam że nie będę chcieli mi go zrobić bo przecież zarodki się zagnieżdżają.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤