Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nadziejka88 wrote:Jak wy bralyscie lutinus- chodzi mi czy caly czas? Bo to strasznie drogi interes. Mi nie starczy nawet do dnia testu i musze specjalnie jechac po receptę na niego.a opakowanie dtarcza na 7 dni. Ale się zastanawiam nad zwykla luteina 100 mg bo jest tańsza a ma taka sama dawkę progesteronu.19.03.2016 - I iui
, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Nadziejka mi dr Z powiedział że to nie jest to samo i on jednak zaleca brać lutinus. Mówiłam mu że mam w domu luteinę. Stwierdził ze zrobie jak zechcę ale on jednak proponuje lutinus. Też jeździłam specjalnie po receptę do |Olsztyna. Zadzwoń do rejestracji niech ci wyślą recepte pocztą.
ana1122 lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
asiastokrota wrote:Nadziejka mi dr Z powiedział że to nie jest to samo i on jednak zaleca brać lutinus. Mówiłam mu że mam w domu luteinę. Stwierdził ze zrobie jak zechcę ale on jednak proponuje lutinus. Też jeździłam specjalnie po receptę do |Olsztyna. Zadzwoń do rejestracji niech ci wyślą recepte pocztą.
-
Nadziejka lutinus najtanszy jest w aptece pod gryfem w olsztynie. Bralam 4 opk czyli miesiac, później tylko duphaston. Dr Z chcial zebyl 10 tyg ciazy juz nic nie brala. Wyszło jak wyszło i do tej pory biorę duphaston ( jak dobrze pójdzie to jeszcze tylko 2 tyg ).
Jak sie czujesz? Wszystko ok?
Jejciu dziewczyny zaczęłam 2 trymestr ale ten czas szybko mijaasiastokrota, Makumba, polopiryna lubią tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Lura nie obejrzysz się i będziesz w tym czasie co my zbliżające się do finału.
Chciałam się pochwalić. Moje wyniki badań (krew, mocz) są lepsze niż przed ciążą. Hematokryt urósł i mieści się w normie normalnego człowieka. Może jednak nie będę miała małego pasożyta tylko fajną istotkęAsia08, Lura82, ana1122, nadziejka88, polopiryna lubią tę wiadomość
-
Laura dobrze się czuje, zero objawów ale tez jest za wcześnie na objawy wiec czekam grzecznie do testu. Podjade po ten lutinus właśnie pod gryfem bo nawet do testu mi nie starczy. Chociaż nawet nie wiem kiedy bede testować bo chciałbym wiedzieć na czym stoję ale z drugiej strony sie boje rozczarowania. Czyli znowu zachowuje się jak kazda laska po transferze
Tak, juz jesteś w 2 trymestrze wiec ten najgorszy/najwazniejszy za tobąMakumba lubi tę wiadomość
-
Nadziejka mi pierwszej partii lutinusa starczylo chyba do 9 lub 8 dnia po transferze. A z testem to pojechalam po bandzie 5 dpt sikaniec, 6 dpt beta .
Spokojnie ja do tej pory nie mam objawów. Mocno trzymam kciuki za Was.nadziejka88 lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
A ile ampułek gonapeptylu jest potrzebne po krótkim protokole?
Mam w domu tylko jedna z poprzedniej stymulacji,sprzedają w aptece na sztuki?czy całe opakowanie musze brać.
Długi protokol był jednak lepszy;jakoś źle się czuje teraz,chyba że to wina leku.
Jak długo trzeba brać w krótkim agoniste?
Ja mam 200 j gonal, wizyta w srode.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2017, 16:24
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Malawiki gonapeptyl potrzebujesz w dniu transferu plus 3 i 6 dnien po transferze czyli łącznie 3 sztuki. W aptece pod gryfem sprzedali mi na sztuki, tyle co bylo napisane na recepcie. Ja szlam krótkim i mi antagonista wszedł od 8 dnia stymulacji do 14 czyli wzięłam 7 sztuk. Ale kazda z nas inaczej przechodzi stymulacje. Mi się wydluzylo bo pomalu mi rosly pęcherzyki.
-
Juz po wizycie
Estradiol 2015
Progesteron 0.36
Endonetrium 7.2 (malo mimo picia wina jedzenia orzechow i migdalow i wysokiego estradiolu) mam nadzieje ze do jutra podrosnie
Stymulacja przedluzona do jutra
Pecherzyki prawy jajnik: 16,17,17,15,17,17
Lewy jajnik: 18,18,17,16,18,17
Co moge jeszcze zarzycna te moje male endo co myslicie ?
nadziejka88, ana1122, polopiryna, Asia08, asiastokrota, eni33, malgos741, Makumba lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Gosia wynik ok;spoko pęcherzyków myślę że endometrium tez podrośnie.Jeśli chcesz spróbować kropli,Hormeel to ja polecam-zastosowałam je na sobie i dają dobry rezultat,brałam do dnia punkcji.Ja wogole nie pije wina,tylko orzeszki no i białko.
Gosia321 lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Gosia321 wrote:Juz po wizycie
Estradiol 2015
Progesteron 0.36
Endonetrium 7.2 (malo mimo picia wina jedzenia orzechow i migdalow i wysokiego estradiolu) mam nadzieje ze do jutra podrosnie
Stymulacja przedluzona do jutra
Pecherzyki prawy jajnik: 16,17,17,15,17,17
Lewy jajnik: 18,18,17,16,18,17
Co moge jeszcze zarzycna te moje male endo co myslicie ?
Gosia321 lubi tę wiadomość
-
nadziejka88 wrote:Malawiki gonapeptyl potrzebujesz w dniu transferu plus 3 i 6 dnien po transferze czyli łącznie 3 sztuki. W aptece pod gryfem sprzedali mi na sztuki, tyle co bylo napisane na recepcie. Ja szlam krótkim i mi antagonista wszedł od 8 dnia stymulacji do 14 czyli wzięłam 7 sztuk. Ale kazda z nas inaczej przechodzi stymulacje. Mi się wydluzylo bo pomalu mi rosly pęcherzyki.